ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – Οκτώβριος 2017: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Πώς θα είναι ο Οκτώβριος; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου;

ΚΡΙΟΣ
Το μήνα αυτό κρίνεται απαραίτητο να κάνεις μια στροφή προς τον εαυτό σου και να συντονιστείς με τα συναισθήματά σου. Γενικότερα, ανήκεις στους ανθρώπους που κινούνται γρήγορα και αποφασιστικά προς μια κατεύθυνση, αλλά ακόμη και εσύ λοιπόν πρέπει να επιβραδύνεις και να πάρεις το χρόνο σου. Οπότε, πάρε την ευκαιρία να κάνεις κάποιες σημαντικές ερωτήσεις στον εαυτό σου. Είσαι χαρούμενη και ικανοποιημένη; Νιώθεις καλά; Μπορείς να πεις ότι αναγνωρίζεις και σέβεσαι το συναίσθημά σου; Μην φοβηθείς να απαντήσεις με ειλικρίνεια σε αυτά τα ερωτήματα, ακόμη και αν οι απαντήσεις δεν σε ικανοποιούν. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να έρθεις πιο κοντά με τον εαυτό σου και να κάνεις τα βήματα που είναι απαραίτητα για να προοδεύσεις και να γίνεις πιο χαρούμενη. Επίσης, νιώθοντας καλά με τον καθρέφτη σου, θα είσαι σε θέση να εκπέμπεις μια ακαταμάχητη γοητεία που θα σε βοηθήσει να πλησιάσεις τους στόχους σου. Προς τα μέσα του μήνα θα μπορέσεις να βγάλεις στην επιφάνεια τις ικανότητες που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις νέες προκλήσεις. Όποια και αν είναι η πρόκληση για σένα, να είσαι σίγουρη ότι θα τη βρεις. Επίσης, η ίδια περίοδος θα είναι ευνοϊκή για να κάνεις σχέδια και προγραμματισμό. Όσα δρομολογήσεις θα μπορέσεις να τα δεις να γίνονται εύκολα πράξη, γεγονός που θα σου προσφέρει επιπρόσθετη ικανοποίηση.
Αισθηματικές
Ο μήνας αυτός αναμένεται εκρηκτικός με έντονα συναισθήματα. Νομίζεις ότι μπορείς να ζήσεις μια αγάπη χωρίς να εμπλακείς πολύ σε αυτήν; Μάλλον κάνεις λάθος! Να ξέρεις πως ό,τι και αν συμβεί θα το βιώσεις σε μεγάλο βαθμό. Είτε η καρδιά σου θα χτυπάει σαν τρελή, είτε θα νιώθεις την πίεση από μια κατάσταση ακόμη πιο έντονα. Ό,τι και αν συμβεί, φρόντισε να το αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία. Πάρε μια βαθιά ανάσα και ζήσε τις στιγμές. Αυτές είναι που σε κάνουν να νιώθεις ζωντανή! Προς τα μέσα του μήνα θα είσαι σε θέση να εξερευνήσεις πιο βαθιά τα συναισθήματά σου, ρωτώντας τον εαυτό σου για το τί πραγματικά θέλεις στον τομέα των συναισθηματικών σου. Αν βρίσκεσαι σε σχέση και νιώσεις την ανάγκη να κάνεις κοινά βήματα με το σύντροφό σου που θα σας πάνε παρακάτω, μην διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλία και να τα προτείνεις. Αν πάλι είσαι single, ψάξε μέσα σου τα πραγματικά “θέλω” και φρόντισε να τα κάνεις πράξη!
Επαγγελματικές
Στην εργασία σου ο μήνας αυτός κρύβει κάποια εμπόδια και δυσκολίες. Ζητήματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα θα απαιτήσουν την επίλυσή τους, ενώ κάποιες επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες θα καταναλώσουν χρόνο και σκέψη. Αυτές θα σχετίζονται με την εξέλιξη κάποιων σχεδίων που θέλεις πάση θυσία να πάνε καλά και να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο. Το πλανητικό σκηνικό δεν φαίνεται να ευνοεί την άμεση επίλυσή τους. Έτσι, τα όποια θέματα υπάρξουν θα σου κλέψουν αρκετό χρόνο και ενέργεια. Μείνε συγκεντρωμένη και κινήσου με ευελιξία για να καταφέρεις να σταθείς στα πόδια σου. Παρά την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 5 στον Κριό και θα φέρει κάποιες εντάσεις, θα καταφέρεις να αποφύγεις τις κακοτοπιές, αν μείνεις λίγο αποστασιοποιημένη από θέματα που δεν σε αφορούν. Επίσης, την περίοδο αυτή μην υπογράψεις συμβόλαια και συμφωνίες, καθώς δεν ευνοούνται οι υπογραφές γενικότερα και η επικύρωση οποιασδήποτε νομικής πράξης.
ΤΑΥΡΟΣ
Το μήνα αυτό το ένστικτό σου θα είναι τόσο ισχυρό που θα μπορέσει να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση σε αρκετές περιπτώσεις. Χρησιμοποίησέ το ως όπλο για να χειριστείς περίπλοκες καταστάσεις, στις οποίες η λογική θα δυσκολεύεται να σε στηρίξει. Επίσης, η διορατικότητά σου θα είναι απαραίτητη για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις σε θέματα που θα αφορούν στην πορεία των επαγγελματικών σου ή κάποιων προσωπικών σχεδίων. Μέχρι τις 22 του μήνα που ο Άρης θα βρίσκεται στην Παρθένο, θα μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου με τον καλύτερο τρόπο. Πρέπει να έχεις στο νου σου ότι όσο καλύτερα καταφέρεις να στρώσεις τα πράγματα, τόσο πιο άνετα θα κυλήσουν στο μέλλον. Είναι πιθανό να εμφανιστούν αναπάντεχες ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν, είτε να προωθήσεις την καριέρα σου, είτε να βγεις από τη στασιμότητα σχετικά με ένα ζήτημα που φαίνεται πως σε απασχολεί πολύ. Προς το τέλος του μήνα, καλό είναι να αποφύγεις τον αυθορμητισμό και ειδικά ό,τι αφορά στην εργασία και στις σχέσεις. Προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρη με τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι, έτσι ώστε να αποφύγεις μπερδέματα και αναστατώσεις.
Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα περάσεις από διάφορες καταστάσεις κατά τη διάρκεια του μήνα. Αρχικά τα πράγματα θα είναι λίγο μονότονα, αλλά σιγά σιγά θα βελτιώνονται με αποκορύφωμα τις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Μέχρι τότε θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου και να βρείτε κοινό ποιοτικό χρόνο. Επίσης, θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις μαζί του ζητήματα που σε απασχολούν πολύ και σχετίζονται με την πορεία της σχέσης σας. Μετά το δεύτερο δεκαήμερο, φαίνεται πως κάποια σύννεφα θα κάνουν την εμφάνισή τους, τα οποία θα οφείλονται κυρίως σε εξωγενής παράγοντες. Οι πολλές ώρες εργασίας, σε συνδυασμό με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα βρίσκουν διέξοδο στη σχέση σου. Για αυτό φρόντισε να διαχειριστείς καλύτερα την κατάσταση και να μην αφήσεις το δεσμό σου να δηλητηριάζεται. Αν είσαι single, φρόντισε να επωφεληθείς από την εύνοια των δύο πρώτων δεκαημέρων, αλλά πρώτα ξεκαθάρισε μέσα σου τί πραγματικά θέλεις.
Επαγγελματικές
Στον τομέα των επαγγελματικών, φαίνεται πως θα σε απασχολήσει πολύ η εξέλιξη της δουλειάς σου, καθώς κάποια ζητήματα φαίνεται να μην είναι σε θέση να εξελίσσονται όπως τα θέλεις ή όπως περίμενες. Θα πρέπει να αναρωτηθείς αν οι ενέργειες που έχεις προγραμματίσει είναι ικανές να φέρουν τις ανατροπές που θα λειτουργήσουν προς όφελός σου. Εκμεταλλεύσου την εύνοια των πλανητών μέχρι και το τέλος του δεύτερου δεκαημέρου και κάνε συνετές κινήσεις χωρίς βιασύνη. Επίσης, ότι αφορά στα οικονομικά σου θα πρέπει να μαζέψεις τις οικονομικές σου οφειλές και να τις βάλεις σε τάξη το συντομότερο δυνατό. Διαφορετικά το τέλος του μήνα θα σε βρει σε μια κατάσταση πολύ πιο πιεστική από όσο θα ήθελες. Με συνετές κινήσεις η ισορροπία δεν θα αργήσει να έρθει, αλλά θα πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις τις σπατάλες.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο μήνας αυτός ξεκινάει με αισιοδοξία και ευχάριστες ειδήσεις. Ο Ερμής θα βρίσκεται στο Ζυγό μέχρι τις 17 του μήνα, οπότε και θα μπορείς να προγραμματίσεις νέα πιο δραστήρια βήματα. Μπορείς να θέσεις νέες βάσεις όπου το κρίνεις απαραίτητο και να πάρεις δραστικές αποφάσεις για τις εξελίξεις στην προσωπική και κοινωνική σου ζωή. Είναι κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου, να βάλεις τα όριά σου και να εκπαιδεύσεις τους γύρω σου, έτσι ώστε να μην τα ξεπερνούν. Αυτό θα σου διασφαλίσει ψυχική ηρεμία και ένα κλίμα πιο ανάλαφρο που θα σου επιτρέπει να ασχοληθείς με πιο δημιουργικές ασχολίες. Μετά τα μέσα του μήνα, θα πρέπει να φανείς όμως, λίγο πιο προσεκτική και συγκρατημένη. Η θέση των πλανητών και ιδιαίτερα ο Άρης που θα κινείται στην Παρθένο από τις 22 και μετά δεν θα είναι πλέον τόσο ευνοϊκή και προκειμένου να αποφύγεις μπερδέματα και σκοτούρες περιόρισε τα λεγόμενά σου και μην εμπλέκεσαι σε καταστάσεις που δεν σε αφορούν άμεσα. Κάποιο έργο σου που πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα στο μήνα, θα πρέπει να γίνει με αργά και προσεκτικά βήματα, καθώς η βιασύνη μπορεί να σου φέρει αναποδιές. Τέλος, θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη βαρύτητα στις σχέσεις σου μέσα στην οικογένεια για να φτιάξεις το κλίμα και να εκτονώσεις την όποια ένταση δημιουργηθεί.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις έναν ενδιαφέρον μήνα, με πολύ καλό κλίμα και αρκετές ευκαιρίες για να ξεφύγεις από την καθημερινότητα παρέα με το σύντροφό σου. Απόφυγε την εγωιστική συμπεριφορά σε κάποιες καταστάσεις που θα σε προκαλέσουν και θα δεις ότι τα πράγματα θα κυλήσουν αρκετά ευχάριστα. Ακόμη, ο μήνας αυτός θα είναι μια καλή ευκαιρία για να αποδράσεις για λίγο. Ίσως ένα Σαββατοκύριακο με το σύντροφό σου σε ένα μέρος που θα σας χαλαρώσει και θα σας αναζωογονήσει να είναι μια καλή ιδέα. Ακόμη και αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση, μια εκδρομή θα σου φέρει ευκαιρίες που έψαχνες και θα σε κάνει να νιώσεις αισιοδοξία.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, το ξεκίνημα του μήνα είναι μια καλή περίοδος για να ρίξεις στο τραπέζι κάποιες προτάσεις που θα αναδείξουν τις ικανότητές σου και θα σε “ανεβάσουν” στα μάτια των ανωτέρων σου. Η δημιουργική σου σκέψη είναι σίγουρο ότι θα σου δώσει το προβάδισμα που χρειάζεσαι έναντι των ανταγωνιστών σου. Οπότε εκμεταλλεύσου την ευκαιρία και κάνε την καλύτερη συμφωνία. Στα οικονομικά, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτική μετά το δεύτερο δεκαπενθήμερο. Ο κόπος που έχεις κάνει μέχρι τότε ίσως πάει στράφι αν δεν προσέξεις. Με λίγα λόγια, φρόντισε να κινείσαι συντηρητικά, ξοδεύοντας για αυτά που είναι απαραίτητα και όχι για όσα θεωρούνται περιττά. Με τη στάση αυτή δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο μήνας αυτός θα είναι αρκετά ευνοϊκός για το ζώδιό σου καθώς δύο έντονα πλανητικά γεγονότα θα σου φέρουν τύχη και καλή ενέργεια προκειμένου να επιτύχεις τους στόχους σου. Δώσε λίγη προσοχή μόνο στις αρχές του μήνα και μην παρασύρεσαι από τη συναισθηματική σου ορμή. Από την άλλη, η δημιουργική σου ικανότητα ενισχύεται με την παρουσία του Δία στο Σκορπιό μετά το τέλος του πρώτου δεκαημέρου, γεγονός που σε κάνει εύστοχη, ευέλικτη και αποτελεσματική. Επίσης, η είσοδος του Ερμή στο Σκορπιό στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου, θα σε βοηθήσει να προωθήσεις τα σχέδιά σου, να κάνεις ουσιαστικές επαφές με σημαντικά πρόσωπα και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τα επόμενα βήματά σου. Ίσως, ακόμη κατά τη διάρκεια του μήνα αυτού να βρεις τη δύναμη να κλείσεις έναν κύκλο και να ανοίξεις έναν νέο. Ευνοείται κάθε νέο ξεκίνημα και του δίνεται η προοπτική για εξέλιξη σε βάθος χρόνου με διάρκεια και σταθερή πορεία. Οπότε, αν κάποιο νέο σχέδιο ταλαιπωρεί τη σκέψη σου, μην προβληματίζεσαι άλλο. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρει σάρκα και οστά.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Θα έχεις πολλές ευτυχισμένες στιγμές στο πλευρό του συντρόφου σου που θα σε γεμίσουν ικανοποίηση και θα σε απαλλάξουν, έστω και για λίγο, από το φόρτο της καθημερινότητας. Η ατμόσφαιρα θα είναι αρκετά θερμή και το πάθος θα παίξει σημαντικό ρόλο στη μεταξύ σας σχέση. Θα βρεις τις κατάλληλες στιγμές για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, γεγονός που θα σε φέρει κοντά με το άλλο σου μισό. Κάποιες αμφιβολίες που διατηρείς δεν αναμένεται να έχουν συνέχεια. Η στάση του αγαπημένου σου θα τις διώξει μακριά και έτσι η φλόγα θα ξαναφουντώσει. Αν είσαι single, ο μήνας αυτός θα σταθεί πολύ καλός απέναντί σου και θα σου χαρίσει ενδιαφέροντα πράγματα. Αρκεί να είσαι σε θέση να τα εκτιμήσεις!
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, ο μήνας αυτός δεν θα ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς. Η αλήθεια είναι ότι θα υπάρξουν εντάσεις και κάποιες εκκρεμότητες που θέλεις να ξεκαθαρίσεις δεν θα λένε να βγουν από τη στασιμότητα. Μείνε ψύχραιμη απέναντι σε αυτήν την κατάσταση, καθώς πολύ σύντομα το σκηνικό αλλάζει και από το δεύτερο δεκαήμερο τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα. Για αυτήν την περίοδο μπορείς να δρομολογήσεις διάφορες υποχρεώσεις σου, προκειμένου να τις χειριστείς αποτελεσματικά και χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Τα οικονομικά σου, ενώ ξεκινούν με δυσκολίες, το τέλος του μήνα θα τα βρει σε πολύ καλύτερη κατάσταση και με πολλές υποχρεώσεις τακτοποιημένες. Φυσικά, όλα αυτά θα είναι αποτέλεσμα των δικών σου ενεργειών. Τίποτα δεν θα γίνει μόνο του, για αυτό μην επαναπαύεσαι.
ΛΕΩΝ
Ο μήνας που έρχεται δεν θα σε αφήσει να νιώσεις μονοτονία. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Η κοινωνική σου ζωή ευνοείται και οι επαφές που θα κάνεις θα έχουν διπλή υπόσταση. Αφ’ ενός θα σου προσφέρουν την ικανοποίηση της συναναστροφής, αφ’ ετέρου θα σου ανοίξουν πόρτες για να προχωρήσεις με τα σχέδιά σου, άμεσα και χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις. Παράλληλα, κάποια γεγονότα λειτουργούν ως αφορμή για να σε φέρουν σε αντιπαράθεση με τον ίδιο σου τον εαυτό, δημιουργώντας εσωτερικές συγκρούσεις. Προσπάθησε να βάλεις τη λογική σου να δουλέψει και να μην παρασυρθείς από το οποιοδήποτε συναίσθημα. Η σύγχυση θα είναι φυσικό επακόλουθο, για αυτό κατά τη διάρκεια της κατάστασης αυτής μην ασχοληθείς με σοβαρές υποθέσεις ή αποφάσεις που σχετίζονται με βαρύνοντα θέματα. Το δύσκολο κομμάτι στην κατάσταση αυτή θα είναι η στάση των γύρω σου που φαίνεται πως θα είναι διχασμένη. Μια μερίδα προσώπων θα υποστηρίζουν τη μια πλευρά, ενώ αρκετοί ακόμη θα τάσσονται υπέρ της άλλης. Αυτό θα κάνει ακόμη πιο δύσκολο τον εσωτερικό σου αγώνα, καθώς η βοήθεια από το περιβάλλον σου θα είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη. Οπλίσου με υπομονή και θα καταφέρεις να βρεις τη λύση όσο διατηρείς τον έλεγχο.
Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το σύντροφό σου, περνώντας μαζί του ευχάριστες στιγμές χωρίς έντονους προβληματισμούς. Η γοητεία σου δεν θα κρύβεται και αυτό θα αναζωπυρώνει τη φλόγα που σιγοκαίει στη σχέση σου. Ο σύντροφός σου είναι έτοιμος να σε ξαναερωτευθεί και αυτό μόνο εσύ μπορείς να το καταφέρεις. Αφέσου στη μαγεία των στιγμών και μην επιτρέψεις στην ανασφάλειά σου να δημιουργήσει προβλήματα τώρα που όλα φαίνονται και είναι καλά. Αν είσαι single, κάτι ενδιαφέρον θα μπορέσει να προκύψει αν διατηρήσεις την αισιόδοξη ματιά σου.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα υπάρξουν και εκεί σκαμπανεβάσματα για αυτό οπλίσου με υπομονή και όλα θα μπορέσουν να ξεπεραστούν με το λιγότερο δυνατό κόστος. Από τη μια πλευρά θα υπάρξουν ευκαιρίες για να προωθήσεις την καριέρα σου και να βελτιώσεις την εικόνα που έχουν οι ανώτεροί σου για εσένα, ενώ από την άλλη πρόσωπα που εργασιακού σου περιβάλλοντος φαίνεται πως σε υπονομεύουν. Το καλό είναι ότι θα υπάρξουν γεγονότα που θα φέρουν στο φως τα πρόσωπα αυτά και θα γίνει φανερή η δράση τους. Μέχρι τότε όμως, θα δυσκολευτείς αρκετά και μάλιστα δεν θα μπορείς να κατανοήσεις την αιτία. Για αυτό, μην επιτρέψεις τον εκνευρισμό να σε παρασύρει. Διατήρησε τον έλεγχο των συναισθημάτων σου και σύντομα όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα. Στα οικονομικά σου, κάποιες δυσκολίες που θα υπάρξουν στις αρχές του μήνα δεν θα έχουν διάρκεια. Ασχολήσου με τα χρέη που σε ακολουθούν και μην κάνεις κινήσεις που περιέχουν ρίσκο.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
O μήνας αυτός έρχεται για να σε ανταμείψει για τους κόπους του προηγούμενου διαστήματος. Μέχρι και το τέλος του δεύτερου δεκαημέρου θα μπορέσεις να μαζέψεις τους καρπούς των προσπαθειών σου, δεδομένου ότι ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι τότε. Η αλήθεια είναι ότι έχεις καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να προωθήσεις τη δουλειά σου, αλλά και να κάνεις προσωπικά βήματα προόδου. Αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας, ένα σχέδιο που έχεις στα σκαριά για επέκταση των εργασιών σου, φαίνεται πως σιγά σιγά θα αρχίσει να παίρνει μορφή. Αυτή η εξέλιξη θα σε ευχαριστήσει πολύ, καθώς ένας νέος κόσμος θα ανοιχθεί μπροστά σου με πολλές προοπτικές. Ακόμη, οι ανοιχτοί λογαριασμοί που έχεις θα μπουν σε μια σειρά για να τακτοποιηθούν άμεσα. Δικαστικές ή νομικές υποθέσεις φαίνεται πως θα βρουν το δρόμο της διεκπεραίωσης και μάλιστα με τις λιγότερες συνέπειες. Θα μπορέσεις να απαλλαγείς από το βραχνά τους. Φρόντισε λοιπόν, να κινηθείς όπως υποδεικνύουν οι συμβουλές αυτές για να μην βρεθείς αντιμέτωπη με μεγάλες δυσκολίες στο τέλος του μήνα. Αφού η τύχη θέλει να σου κάνει το δώρο της, μην το αρνηθείς. Διαφορετικά το τέλος του μήνα θα σε ζορίσει πολύ.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου ένας νέος κύκλος μπορεί να κάνει το ξεκίνημά του, εφόσον το αποφασίσεις εσύ η ίδια. Αυτό σημαίνει ότι αν επιλέξεις να έρθεις σε ουσιαστική επικοινωνία με το σύντροφό σου θα μπορέσεις να βρεις λύσεις σε ζητήματα που υπάρχουν και να τα λύσετε μια και καλή. Το τελευταίο διάστημα, ο μεγάλος φόρτος εργασίας και οι διαδοχικές υποχρεώσεις σε έχουν αποξενώσει και έχουν βγάλει στην επιφάνεια άγχος και εκνευρισμό που δεν μπορείς να διαχειριστείς. Οπότε, τώρα είναι καλή στιγμή να αντιστρέψεις το κλίμα και να παρουσιάσεις μια άλλη εικόνα στο ταίρι σου, κάνοντας το κλίμα πιο ζεστό και ευχάριστο. Αν είσαι single, κάνε μια νέα αρχή που θα ξεκινάει πρώτα από μέσα σου. Αναθεώρησε τις σκέψεις που δεν σε οδηγούν πουθενά και ετοιμάσου για τις εκπλήξεις που σου φέρνει η τύχη!
Επαγγελματικές
Ο μήνας αυτός αναμένεται να είναι αρκετά καλός σε γενικές γραμμές ό,τι αφορά στα επαγγελματικά σου. Ωστόσο, θα υπάρξουν κάποιες μέρες που οι εντάσεις και η πίεση θα είναι αρκετά έντονες. Ας τα πάρουμε από την αρχή, όμως. Τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα θα είσαι σε θέση να διαχειριστείς πολύ καλά όσα προκύπτουν στην εργασία. Μάλιστα, θα μπορείς να έχεις πολύ καλή συνεργασία με συναδέλφους και συνεργάτες, με αποτέλεσμα να απογειώνεις την ποιότητα της εργασίας σου. Κατά το τρίτο δεκαήμερο όμως, το σκηνικό αλλάζει και δεν θα έχεις την ίδια άνεση να διαχειρίζεσαι τις δυσκολίες. Για αυτό, αν μπορείς να προγραμματίσεις κάποιες υποχρεώσεις, καλό είναι να το κάνεις για τις αρχές του μήνα. Προς το τέλος, αρκέσου με τις καθημερινές αρμοδιότητες. Στα οικονομικά, το κλίμα θα είναι γενικότερα καλό και μια συγκρατημένη αισιοδοξία θα τα χαρακτηρίζει.
ΖΥΓΟΣ
Το ένστικτό σου θα ενισχυθεί πολύ αυτόν το μήνα και η διαίσθησή σου θα μπορέσει να σε καθοδηγήσει σε καταστάσεις που θα σε δυσκολέψουν αρκετά. Παράλληλα, το υποσυνείδητο θα προσπαθήσει μέσα από όνειρα ή “τυχαίους” συνειρμούς να σου υποδείξει ζητήματα που έχει εντοπίσει, με σκοπό να σε προφυλάξει. Μην αγνοήσεις λοιπόν, τα σημάδια και δώσε βάση σε όσα σου συμβαίνουν γύρω σου. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Επίσης με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 14 και μετά θα μπορέσεις να βρεις τις λύσεις που ζητάς σε κάποια ζητήματα ή υποχρεώσεις που έχεις και σε έχουν δυσκολέψει αρκετά. Αυτό θα είναι εφικτό να γίνει μόνο τότε καθώς από τις αρχές του μήνα ο Ερμής θα βρίσκεται στο Ζυγό, θέση η οποία θα είναι αρκετά ευνοϊκή για το ζώδιό σου. Παράλληλα, θα πρέπει να έχεις στο νου σου ότι το μήνα αυτό η ισορροπία στη ζωή σου θα είναι με διάφορους τρόπους στο προσκήνιο. Φρόντισε να ασχοληθείς πιο σοβαρά με αυτήν, έτσι ώστε να νιώσεις επιτέλους γαλήνη και ηρεμία.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις έντονες ημέρες κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Τα πρόσωπα της οικογένειάς σου θα έχουν αρκετές απαιτήσεις από εσένα, ενώ είναι πιθανό να χρειαστεί να βρεθείς δίπλα τους περισσότερο από άλλες φορές, προκειμένου να τους βοηθήσεις σε ζητήματα που είναι σημαντικά. Ο σύντροφός σου θα παίξει ουσιαστικό ρόλο και ειδικά το τρίτο δεκαήμερο, η παρουσία και η στήριξη του οποίου θα σε βοηθήσουν να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και των απαιτήσεων. Ανάμεσα στα γεγονότα αυτά, θα υπάρξει ο χρόνος για πιο προσωπικές στιγμές που θα βοηθήσουν στην εκτόνωση της έντασης. Αν είσαι single, ο μήνας κάπως έτσι θα είναι και για εσένα, με τη διαφορά ότι ένας καλός φίλος θα παίξει το ρόλο του υποστηρικτή στα δύσκολα.
Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου ζωή θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα αυτόν το μήνα. Μπορείς να είσαι αισιόδοξη και χαρούμενη, καθώς αναμένεται να φέρει καλές εξελίξεις για το ζώδιό σου. Στο χώρο της εργασίας σου θα καταφέρεις να παγιώσεις τη θέση σου και να ξεχωρίσεις ανάμεσα στον ανταγωνισμό. Το καλό είναι ότι η αναγνώριση θα έρθει από όλα τα μέτωπα και αυτό θα κάνει την επιτυχία σου πιο ολοκληρωμένη. Επίσης, θα μπορέσεις να δρομολογήσεις σχέδια και ιδέες που μέχρι τώρα είχαν βαλτώσει αρκετά και σε έκαναν να νιώθεις μεγάλη απογοήτευση. Λίγη προσοχή μόνο δώσε προς το τέλος του μήνα που κάποια εμπόδια θα σε ταλαιπωρήσουν λίγο. Βέβαια, είναι μικρής σημασίας, καθώς στο τέλος η λύση θα σε ευνοεί. Στα οικονομικά, πολλά χρέη τακτοποιούνται με τους κατάλληλους χειρισμούς και μπορείς να αισιοδοξείς ότι θα καταφέρεις ακόμη και να αποταμιεύσεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Για το μήνα αυτό ανήκεις στα πολύ τυχερά ζώδια, καθώς οι κινήσεις των πλανητών δημιουργούν ένα άκρως ευνοϊκό κλίμα για εσένα. Οι μεγαλύτερες δυσκολίες φαίνεται πως θα ξεπροβάλλουν στις αρχές του μήνα φέρνοντας εμπόδια και καθυστερήσεις που θα προκαλέσουν εκνευρισμό. Μην υποκύψεις στην απογοήτευση, γιατί από τις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου και μετά που ο Δίας μπαίνει στο Σκορπιό τα πράγματα ξεμπλοκάρουν και έτσι θα μπορέσεις να πάρεις ανάσα για να πας παρακάτω. Θα έχεις ακόμη την ευκαιρία να κάνεις μια ενδοσκόπηση που θα φανερώσει τις πραγματικές σου επιδιώξεις. Έτσι, με περισσότερη αυτοπεποίθηση και συνειδητοποιώντας την πραγματικότητα θα κάνεις τις σωστές κινήσεις. Ειδικά από το τέλος του δεύτερου δεκαημέρου και μετά, οι συνθήκες γίνονται καταπληκτικές και τα σχέδιά σου θα βρουν το κατάλληλο έδαφος για να αναπτυχθούν. Έτσι, ένας μήνας που αρχικά ξεκινάει με κάποιες δυσκολίες, το τέλος του φαίνεται πως θα σε αποζημιώσει και θα σου αφήσει μια γλυκιά γεύση στο στόμα. Βέβαια, κράτα στο νου ότι οι απολαβές σου δεν θα σχετίζονται με τον κόσμο των υλικών αγαθών, επομένως βάλε μπρος και τα αντίστοιχα σχέδια. Μια προαγωγή, ένα μεταπτυχιακό ή ένας γάμος ίσως μπουν τώρα στο πλάνο που έχεις για το άμεσο μέλλον. Δεν είναι και άσχημα!
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις ένα μήνα άκρως ικανοποιητικό που δεν θα του λείψει τίποτα. Όλες οι πλευρές του χαρακτήρα σου θα βγουν στην επιφάνεια, αλλά τόσο όσο είναι απαραίτητο για να μην πλήττεις. Τί σημαίνει αυτό; Από τη μια πλευρά θα υπάρξουν γκρίνιες, ζήλιες και μικροκαβγαδάκια, αλλά από την άλλη το καλό είναι ότι η συνέχεια αυτών θα είναι όμορφες και τρυφερές στιγμές με το ταίρι σου. Βέβαια, δεν θα λείψει και το πάθος, αλλά αυτό σε μικρότερες δόσεις, έτσι για να παραμένει το ενδιαφέρον. Η σχέση σου θα αναζωογονηθεί σίγουρα και για αυτό φρόντισε να το απολαύσεις. Ποικιλία θα υπάρξει και στη ζωή των single. Το θέμα είναι κατά πόσο είσαι έτοιμη να τη γευτείς.
Επαγγελματικές
Το ξεκίνημα του μήνα θα κάνει την παρουσία του αισθητή στα επαγγελματικά καθώς θα υπάρξουν κάποιες μικρές εντάσεις και δυσκολίες στον τομέα αυτόν. Ίσως να νιώσεις μια απογοήτευση συλλογιζόμενη την πραγματικότητα με τις προσδοκίες σου. Όμως, θα δεις ότι πολύ γρήγορα το κλίμα θα αλλάξει. Αυτό σημαίνει ότι θα βρεις χαρά σε καταστάσεις που πίστευες ότι δεν έχεις να περιμένεις κάτι από αυτές. Επίσης, θα βρεις πρόσωπα στη δουλειά σου που θα σου προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια για να κάνεις πιο σταθερά βήματα και να ενισχύσεις τη θέση σου. Οπότε, μην βιαστείς να κρίνεις τις συνθήκες. Άφησε το χρόνο να κυλήσει και βγάλε τα συμπεράσματά σου στο τέλος του μήνα. Στα οικονομικά, τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά, αλλά χωρίς μεγάλες διακυμάνσεις. Θα μπορέσεις να διαχειριστείς αξιοπρεπώς τις υποχρεώσεις σου.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο μήνας αυτός θα είναι αρκετά σημαντικός για εσένα καθώς από όποια πλευρά και αν το δεις είναι ένας μήνας που κάτι τελειώνει και κάτι αρχίζει. Ήρθε η ώρα να κλείσουν εκείνα τα κεφάλαια που δεν μπορούν να συνεχίσουν να υπάρχουν. Από καιρό τώρα υπάρχουν καταστάσεις που σε ταλαιπωρούν πολύ και δεν φαίνεται να αποκομίζεις κάτι από αυτές. Ακόμη και στο μέλλον δεν μπορείς να ελπίζεις ότι τα πράγματα θα καλυτερεύσουν. Οπότε, πάρε τις αποφάσεις σου και κινήσου δραστικά για να κλείσεις τους κύκλους που πρέπει. Έτσι, θα συνειδητοποιήσεις πως θα μείνει χώρος για τα νέα σου εγχειρήματα. Από καιρό υπάρχουν ιδέες στο μυαλό σου που δεν έχεις τολμήσει να τις εκφράσεις ή που ακόμη βρίσκονται σε μια άγουρη κατάσταση. Τώρα, λοιπόν, μπορείς να επωφεληθείς από την εύνοια των πλανητών και να βάλεις μπροστά τα σχέδιά σου. Ακόμη, μπορείς να μοιραστείς τις σκέψεις σου με πρόσωπα εμπιστοσύνης και να λάβεις πολύτιμες συμβουλές. Φαίνεται πως από αυτά προέρχεται καταλυτική βοήθεια που σε ωθεί ένα βήμα παρακάτω στην προσωπική σου πρόοδο. Θέματα που αφορούν στην οικογένεια θα χρειαστούν αρκετό από το χρόνο σου για να τα διαχειριστείς σωστά. Ακόμη, στα επαγγελματικά θα πρέπει να δεις με περισσότερη προσοχή κάποιες προτάσεις που θα πέσουν στο τραπέζι. Είσαι έτοιμη για το μεγάλο βήμα;
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, ο μήνας αυτός σε καλεί να στραφείς με περισσότερο ενδιαφέρον στο σπίτι, στην οικογένεια ή το σύντροφό σου. Ζητήματα που αφορούν τα “εν οίκω”, χρειάζονται χρόνο και ενέργεια προκειμένου να διευθετηθούν. Τα καλά νέα είναι ότι οι εξελίξεις θα είναι θετικές, οπότε ο κόπος δεν θα πάει χαμένος. Θα έχεις ακόμη την ευκαιρία να κάνεις ειλικρινή βήματα προσέγγισης προς το ταίρι σου, γεγονός που θα ενισχύσει το δεσμό σας και θα φέρει ικανοποίηση και στους δυο. Από την άλλη όμως, να ξέρεις ότι η ειλικρίνεια αυτή θα είναι ικανή να δημιουργήσει μόνιμο χάσμα σε σχέσεις που είναι λίγο πριν τον γκρεμό. Έτσι, επιταχύνει τα πράγματα προς δικό σου όφελος, έστω και μακροπρόθεσμα. Ακόμη και αν ψάχνεις το ταίρι σου, ο μήνας αυτός θα σε προβληματίσει σχετικά με αυτόν τον τομέα. Θα σε βοηθήσει να αναθεωρήσεις και να βάλεις όρια.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, οι εξελίξεις θα είναι καλές και μάλιστα οι συνθήκες αρκετά ευνοϊκές για να κάνεις βήματα υπέρ της καριέρας σου. Η αυτοπεποίθησή σου θα είναι στα ύψη και θα μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου με άνεση. Τα οικονομικά σου μπορούν να αποκτήσουν την πολυπόθητη ισορροπία, αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτική για να αποφύγεις τις λάθος εκτιμήσεις. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο, θα μπορέσεις να θέσεις νέες βάσεις, έτσι ώστε να κάνεις σταθερά βήματα στην εξέλιξή σου. Προς το τέλος του μήνα καλό είναι να αποφύγεις τα ρίσκα και τις επενδύσεις, καθώς η τύχη δεν φαίνεται να σε ευνοεί. Κάποια μικρά εμπόδια που προκύπτουν μέσα στο μήνα δεν χρειάζεται να σε αγχώσουν. Θα είναι εύκολα διαχειρίσιμα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο μήνας αυτός μπορεί να αποτελέσει για εσένα μια ιδανική χρονική περίοδο αρκεί να κάνεις τις σωστές κινήσεις. Τί σημαίνει αυτό; Η δύναμη που θα πηγάζει από μέσα σου σε κάνει να γεμίσεις σιγουριά για τις ικανότητές σου και θα σου δώσει όσα χρειάζεσαι για να πέσεις στη μάχη. Τα σχέδιά σου θα μπορέσεις να τα υλοποιήσεις ή τουλάχιστον να κάνεις αρκετά και σημαντικά βήματα προς το στόχο σου. Όμως, όλο αυτό θα πρέπει να γίνει με μεθοδικότητα και στον κατάλληλο χρόνο. Η βιασύνη δεν έχει χώρο στις επιλογές σου ή στον τρόπο δράσης σου. Έχε στο νου σου ότι η ευνοϊκότερη περίοδος θα είναι από τις αρχές του μήνα μέχρι και το τέλος του δεύτερου δεκαημέρου, τότε που ο Άρης θα βρίσκεται στην Παρθένο και θα δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για σένα για να πραγματοποιήσεις τις επιδιώξεις σου. Κράτα τις ισορροπίες σου και μην ωθείς τον εαυτό σου στα άκρα. Ειδάλλως, το τέλος του μήνα θα σε βρει εξουθενωμένη και σε κατάσταση που θα χρειάζεσαι επειγόντως διάλειμμα. Φρόντισε τον εαυτό σου και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα από αυτόν το μήνα. Μοναδικός εχθρός παραμένει ο εαυτός σου!
Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις εξίσου καλά. Η καθημερινότητα με το σύντροφό σου θα χαρακτηρίζεται από μια γενικότερη ισορροπία, ενώ τα καβγαδάκια θα αποτελέσουν το αλατοπίπερο της σχέσης. Ωστόσο, σημαντικά προβλήματα δεν φαίνεται να υπάρχουν, οπότε οι συζητήσεις σας θα περιορίζονται σε πιο ανάλαφρα θέματα. Απόλαυσε την ηρεμία της περιόδου αυτής και μην προσπαθήσεις να δημιουργήσεις προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Ακόμη και κάποιες ανασφάλειες που έχεις καλό είναι να τις βγάλεις από το μυαλό σου. Δεν έχουν έρεισμα στην πραγματικότητα. Αν είσαι single, επωφελήσου την εύνοια των δύο πρώτων δεκαημέρων και μην διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες για να πετύχεις αυτό που θέλεις.
Επαγγελματικές
Στο χώρο της εργασίας σου τα πράγματα θα είναι απαιτητικά. Θα μπορέσεις να γευθείς τη δόξα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σου χαριστεί έτσι απλά. Οπότε πολλές υποθέσεις που θα προκύψουν και θα χρειαστούν τη συμμετοχή σου, θα πρέπει να τις δεις ως μια ευκαιρία για να αναδειχθείς και να αποδείξεις πόσο ικανή είσαι. Τα καλά νέα είναι ότι οι κόποι σου θα πιάσουν τόπο, για αυτό μην διστάσεις να θυσιάσεις απολαύσεις προκειμένου να εξασφαλίσεις το χρόνο που χρειάζεσαι για να αποδώσεις. Κάποιοι συνεργάτες φαίνεται πως θα σε βοηθήσουν αρκετά, για αυτό μην γυρίσεις την πλάτη σε κανέναν προσπαθώντας να το παίξεις ανεξάρτητη. Στα οικονομικά σου, θα συνεχίσουν να υπάρχουν απαιτήσεις και για αυτό θα πρέπει να οργανωθείς. Έχουν συσσωρευτεί κάποια χρέη και καλό είναι να τα δρομολογήσεις πριν το τελευταίο δεκαήμερο.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο μήνας αυτός αναμένεται με εμπειρίες που θα ποικίλουν για το ζώδιό σου. Το ξεκίνημά του θα είναι αρκετά δυναμικό και θα σου φέρει ευνοϊκές καταστάσεις για να καταφέρεις όσα προσπαθείς. Ακόμη, ένα πρόσωπο που θα έχει να επωφεληθεί και το ίδιο, θα σταθεί σύμμαχός σου στα σχέδιά σου. Ο κοινός στόχος θα είναι αυτός που θα σας ενώσει και θα σας κάνει ικανούς να επιτύχετε. Οπότε, επωφελήσου από τη συνεργασία αυτή -που μπορεί να αφορά στο οτιδήποτε, όχι μόνο επαγγελματικά- και φρόντισε να κάνεις τις κινήσεις σου άμεσα και στοχευμένα, όσο ακόμη ο Ερμής θα βρίσκεται στο Ζυγό. Αυτό θα ισχύσει μέχρι τα μέσα του μήνα, οπότε μην καθυστερήσεις. Από εκεί και πέρα, οι δυσκολίες θα ξεπερνιούνται λίγο πιο δύσκολα και θα πρέπει να καταβάλεις αρκετή προσπάθεια. Πάντως, τίποτα δεν θα είναι ακατόρθωτο, αλλά θα πρέπει να τα βάλεις με τον εαυτό σου. Θα πρέπει να ελέγξεις τον εκνευρισμό σου για να αποφύγεις λάθη και ανόητες κινήσεις που θα είναι καθαρό αποτέλεσμα της παρόρμησης της στιγμής. Ακόμη, το δεύτερο δεκαπενθήμερο, φρόντισε να αποφύγεις εντάσεις ή να εμπλακείς σε διαμάχες. Δεν θα είναι δύσκολο να βρεθείς μπλεγμένη και υπόλογη, οπότε κράτα τις αποστάσεις σου. Την περίοδο αυτή καλύτερα να ασχοληθείς με ασχολίες που θα σε κάνουν να χαλαρώνεις και να αδειάζεις το μυαλό σου από προβλήματα. Μια καλή λύση είναι να στραφείς περισσότερο στην οικογένειά σου και να αφήσεις για λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά ή όποια άλλα ζητήματα σου δημιουργούν πονοκέφαλο.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου ο μήνας αυτός θα είναι αρκετά ενδιαφέρων. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι και τα μέσα του, θα έχεις καταφέρει να δημιουργήσεις ένα κλίμα αρμονικό και ρομαντικό, έτσι ώστε μετά να μπορείς να αντιμετωπίζεις κάθε αναποδιά με ευκολία. Θα είσαι σε θέση να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου με το σύντροφό σου χωρίς να νιώθεις ανασφάλεια. Αυτό θα κάνει ακόμη πιο έντονο το δεσμό σου και θα προσφέρει ικανοποίηση και στους δυο. Φρόντισε να πάρεις πρωτοβουλίες και να μην αφήσεις το χρόνο να περάσει άσκοπα. Επίσης, θα πρέπει να θυμάσαι ότι η γκρίνια και τα παράπονα δεν θα έχουν θέση στη σχέση σου αυτόν το μήνα και ειδικά το δεύτερο δεκαπενθήμερο. Είναι τόσο καλή η ατμόσφαιρα που θα ήταν κρίμα να τη χαλάσεις από καπρίτσιο.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα πρέπει να κάνεις λίγη προσπάθεια παραπάνω για να σταθείς στο ύψος των απαιτήσεων, έτσι όπως διαμορφώνονται αυτόν το μήνα. Το πρώτο δεκαπενθήμερο μην φοβηθείς να πέσεις στη φωτιά για να αποδείξεις ποια είσαι και τι μπορείς να κάνεις. Δούλεψε με πάθος και σχολαστικότητα και οι κόποι σου θα ανταμειφθούν. Κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο όμως, φρόντισε να είσαι πιο συντηρητική. Κινήσου με πρόγραμμα και φρόντισε να είσαι πιστή σε αυτό. Ακόμη, μην κάνεις υπερβολές καθώς ο κόπος σου θα πηγαίνει χαμένος. Έτσι, μπορείς να αξιοποιήσεις το χρόνο σου σε πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις καλά και χωρίς ένταση. Στα οικονομικά, φρόντισε να διαχειριστείς τις προβληματικές καταστάσεις στις αρχές του μήνα και να βάλεις μια σειρά. Έτσι, δεν θα πελαγώσεις αργότερα που οι καταστάσεις θα είναι λίγο πιο ζόρικες.
ΙΧΘΕΙΣ
Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προωθήσεις τα σχέδιά σου ή να κάνεις εκείνο το μεγάλο βήμα που ονειρεύεσαι από καιρό. Η εύνοια που σου χαρίζει αυτός ο μήνας θα σε κάνει ικανή να δρομολογήσεις με επιτυχία τα πλάνα σου και να φτάσεις στο στόχο σου. Επίσης, θα μπορέσεις να κάνεις και μια στροφή προς τον εσωτερικό σου κόσμο, έτσι ώστε να έρθεις πιο κοντά με τα πραγματικά σου θέλω. Είναι μια καλή ευκαιρία για να κυνηγήσεις αυτό που πραγματικά επιθυμείς, χωρίς δισταγμούς και δεύτερες σκέψεις. Κάποια πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος φαίνεται πως θα παίξουν καταλυτικό ρόλο, καθώς θα σε βοηθήσουν να ξεμπλοκάρεις τη δύσκολη στιγμή. Έτσι, μην προτιμήσεις να κινηθείς απόλυτα μόνη σου, θέλοντας να αποδείξεις πόσο ανεξάρτητη είσαι. Επίσης, μετά το τέλος του πρώτου δεκαήμερου που ο Δίας μπαίνει στο Σκορπιό, κάποια υπόθεσή σου θα βγει από τη στασιμότητα και θα μπορέσεις να βρεις τη λύση που ψάχνεις από καιρό. Η υπόθεση αυτή μπορεί να σχετίζεται με νομικά, φορολογικά ή κρατικά ζητήματα. Επίσης, κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο που ο Ερμής θα βρίσκεται στο Σκορπιό, είναι πολύ πιθανό να λάβεις θετικές ειδήσεις γύρω από ένα θέμα που σε έχει απασχολήσει εδώ και καιρό και τώρα περιμένεις τα αποτελέσματα των ενεργειών σου. Μείνε αισιόδοξη και όλα θα πάνε καλά.
Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά, αλλά κάποιες καταστάσεις θα σε πιέσουν έντονα για να βρεις λύσεις. Προσπάθησε να είσαι πιο διαλλακτική με το σύντροφό σου και μην κρατάς απόσταση από αυτόν. Ειδάλλως, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κάνεις τα πράγματα πιο δύσκολα. Προς το τέλος του μήνα, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κινήσεις που θα εντυπωσιάσουν και θα ευχαριστήσουν το σύντροφό σου. Δείξε του την αγάπη σου και μην μεγενθύνεις τις καταστάσεις δημιουργώντας προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Απόλαυσε τη συντροφικότητα στο πλάι του αγαπημένου σου και μην ασχολείσαι με ζητήματα άνευ ουσίας. Αν είσαι single, πάψε να γκρινιάζεις και φρόντισε να χαλαρώσεις. Ειδάλλως, δεν θα νιώσεις ποτέ ικανοποίηση.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτική και σε εγρήγορση. Φαίνεται πως θα βρεθείς σε δύσκολη θέση, καθώς θα πρέπει να διευθετήσεις υποχρεώσεις που έρχονται από το παρελθόν, ενώ δεν θα λείψουν και τα απρόοπτα. Το πλανητικό σκηνικό δεν φαίνεται να είναι και τόσο ευνοϊκό για τις επαγγελματικές σου εξελίξεις, μέχρι και τα μέσα του μήνα. Κράτησε χαμηλό προφίλ και απόφυγε τις προκλήσεις. Τα λεγόμενά σου καλό είναι να είναι περιορισμένα και μην εμπλέκεσαι σε καταστάσεις που μπορεί να σε εκθέσουν. Για την ίδια περίοδο, καλά θα κάνεις να μην προχωρήσεις με ρίσκα ή επενδύσεις. Τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν ανάκαμψη προς το τέλος του μήνα, οπότε και φαίνεται πως μια καλή πρόταση μπορεί να αυξήσει το εισόδημά σου. Μέχρι τότε όμως, κινήσου συντηρητικά και μην απλώνεις το χέρι σου περισσότερο από όσο σου επιτρέπει η τσέπη σου.

  Νοέμβριος: Καλό μήνα!!! (video)

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *