«Αυτά είναι τα 5 σημάδια ότι ένας άντρας σε θέλει» -Ειδικός αποκαλύπτει

date-708_1

Βλέμματα, εκφράσεις, κινήσεις που μπορεί να σημαίνουν κάτι,

μπορεί και όχι. Τα μηνύματα που λαμβάνεις από εκείνον είναι διφορούμενα. Υπάρχει όμως κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Και αυτό είναι η γλώσσα του σώματος. 

Ένα μυαλό, απιθανικομμύρια σκέψεις, πολύ συναίσθημα. Άντε να βγάλεις άκρη.
Εδώ μερικές φορές δυσκολεύεσαι να καταλάβεις τι αισθάνεσαι κι εσύ η ίδια. Πόσο μάλλον κάποιος που μόλις έχεις γνωρίσει και έχεις περάσεις μαζί του λιγότερες ώρες απ’ ότι με αγνώστους στο μετρό. Ένας απλός άνθρωπος είσαι διάολε, όχι μέντιουμ.
Από την άλλη, επειδή δε περνάει από μπροστά σου και γυρίζεις αδιάφορα το κεφάλι από την άλλη (αντιθέτως μπορείς να τον κοιτάζεις με τις ώρες), ψιλοκαίγεσαι θέλεις να μάθεις τι συμβαίνει στο μυαλό του και βασικά αν υπάρχεις κι εσύ μέσα σε αυτό.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Εντάξει, δίγουρα λαμβάνεις κάποια vibes από τις κινήσεις και τις εκφράσεις του. Γι’ αυτές ακριβώς θα μιλήσουμε.
Είμαστε εδώ για να σε βγάλουμε από την ατελείωτη και ψυχοφθόρα λούπα του «νιώθει το ίδιο με μένα;», «με θέλει ή τα φαντάζομαι όλα;», αλλά και το «Θα στείλει ή δε θα στείλει;» (τι μάστιγα κι αυτή) και να μη καταλήξεις να πας στο επόμενο σας ραντεβού σαν να πηγαίνεις να δώσεις το τελευταίο μάθημα για το πτυχίο.
Μια ειδικός της γλώσσας του σώματος, η Yana German, αποκαλύπτει 5 αλάνθαστα σημάδια που δείχνουν ότι όντως τον ελκύεις και ενδιαφέρεται για εσένα.
Βλέπεις, ακόμα και ο ίδιος να θέλει να σε «ξεγελάσει» σχετικά με όσα αισθάνεται, η γλώσσα του σώματος, που δεν υπάγεται στο δικό μας έλεγχο απαραίτητα, λέει πάντα την αλήθεια ή τουλάχιστον λέει μεγαλύτερες αλήθειες από όσα μπορεί να εκφράσει κάποιος με λέξεις.
1. Ανασηκώνει τα φρύδια του
«Η επαφή ξεκινάει πάντα από τα μάτια», λέει η German η οποία επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για ένα παράθυρο στον εσωτερικό κόσμο του άλλου. «Αν παρατηρήσετε ότι σηκώνει τα φρύδια του έστω και ελαφρώς, όταν σας πρωτοβλέπει ή κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης, σημαίνει ότι ενδιαφέρεται και για εσάς και για όσα έχετε να πείτε. Παρατηρήστε επίσης αν οι κόρες των ματιών του έχουν διασταλεί, που μπορεί να σημαίνει 2 πράγματα: Είτε ότι παίρνει πολύ βαριά φάρμακα (ελπίζουμε όχι), είτε ότι τον ελκύετε.
2. Αναπνέει βαθιά
Είναι γεγονός (αν και όχι τόσο ευρέως διαδεδομένο, όσο θα ‘πρεπε) ότι και οι άντρες θέλουν να δείχνουν πιο εκλυστικοί (απ’ όσο ίσως είναι)σε ένα ραντεβού. Αυτό, όπως ήδη μπορεί να γνωρίζεις, επιφέρει ένα κάποιο άγχος. Παρατηρήστε το ρυθμό της αναπνοής του. Σύμφωνα με τη German, κάθε φορά που παίρνει μια βαθιά άνασα, δε το κάνει μόνο για να «καλμάρει», αλλά για να φαίνεται πιο ευθυτενής. Και για την ακρίβεια, ασυνείδητα, κάνει μια μίνι επίδειξη του στήθους του, ένα από τα σύμβολα του ανδρισμού του δηλαδή.
3. Σκύβει συνχά προς το μέρος σου
Η ειδικός προσθέτει ότι άλλο ένα σημάδι οτι το ραντεβού σου πηγαίνει καλά είναι ο άλλος να συγχρονίζει τις κινήσεις του με τις δικές σου και εσύ αντίστοιχα με τις δικές του. «Είναι κάτι που τα σώματά σας θα κάνουν φυσικά, όταν ασθανθείτε ότι έχετε κοινά και ότι επικοινωνείτε», εξηγεί. «Κι έτσι αρχίζετε να έρχεστε και κυριολεκτικά πιο κοντά» (προφανώς βέβαια απαιτείται να μιλάτε από κοντά και όχι μέσω μηνυμάτων).
4. Γέρνει το κεφάλι του στο πλάι
Η German παρατηρεί ότι οι άνθρωποι γέρνουν το κεφάλι τους προς το πλάι όταν ενδιαφέρονται για το άτομο που έχουν απέναντί τους. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; «Αυτή τη θέση του δίνει αυτομάτως καλύτερη οπτική γωνία προς τα χείλη σας», εξηγεί η ειδικός προσθέτοντας ότι «κοιτώντας τα χείλη σας, σκέφτεται πόσο θα ήθελε να σας φιλήσει». Μα τι ρομαντικό.
5. Κάθεται με επιδεικτικά με ανοιχτά τα πόδια
Πρόκειται για μια επιδεικτική κίνηση; Ναι. Σου κάνει show off; Πάλι ναι. Το κάνει για να σε εντυπωσιάσει; Οπωσδήποτε ναι.
Η German μάλιστα επιμένει ότι η θέση που έχουν τα πόδια του μπορεί να σε οδηγήσει στην απάντηση που ψάχνεις. «Αν κάθεται με ανοιχτά τα πόδια ή με το ένα πόδι πάνω στο άλλο (στη θέση που ο αστράγαλος του ενός ποδιού ακουμπά το γόνατου του άλλου) είναι ένδειξη ότι ήδη αισθάνεται πολύ άνετα μαζί σας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *