Πανσέληνος στον Κριό στις 5 Οκτωβρίου- Οι προβλέψεις για τα ζώδια

Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου σχηματίζεται στις 5-10-2017 στις
12ο 42’ του ζωδίου του Κριού, στις 21:40 (ώρα Ελλάδος). Πρόκειται για ένα πύρινο φεγγάρι που έρχεται να ρίξει φως σε θέματα που αφορούν το θάρρος, τον ανταγωνισμό, την επιθετικότητα, τον αυθορμητισμό, το Εγώ μας.


Οι προβλέψεις για τα ζώδια



ΚΡΙΟΣ


Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και σε καλεί να κλείσεις έναν κύκλο που αφορά τις σχέσεις σου. Η συμμετοχή του Ερμή στο φαινόμενο φανερώνει πως βρίσκεσαι εν μέσω συζητήσεων με τον/την σύντροφό σου ή με κάποιον συνεργάτη σου, προκειμένου να βρείτε τη χρυσή τομή σε αντιπαραθέσεις και προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην καθημερινότητά σας. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να δέχεσαι μια πρόταση που σε βάζει σε σκέψεις αναφορικά με το επαγγελματικό σου μέλλον. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να χρησιμοποιήσεις την ενέργειά της Πανσελήνου για να εκφράσεις ιδέες και συναισθήματα που πιστεύεις ότι θα βελτιώσουν την ποιότητα των σχέσεών σου. 

ΤΑΥΡΟΣ


Η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Κριού ξυπνά το διαισθητικό σου κομμάτι και φέρνει στην επιφάνεια κάποιους φόβους ή άγχη σου, τα οποία καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Το διάστημα επιρροής του φαινομένου είναι πιθανό να δεις μερικά έντονα όνειρα και να αφουγκραστείς την εσωτερική σου φωνή, λαμβάνοντας πληροφορίες για πρόσωπα και καταστάσεις που αντιμετωπίζεις. Παράλληλα, ενδέχεται να υπάρξει έντονο παρασκήνιο στον χώρο εργασίας σου και γενικά, ίσως να αυξηθεί το φόρτο εργασίας σου, κάτι που σε παρακινεί να αναζητήσεις περισσότερες στιγμές χαλάρωσης και προσωπικής ηρεμίας. Χαρούμενες εξελίξεις αναμένονται στα αισθηματικά σου και εν όψει Πανσελήνου! 

ΔΙΔΥΜΟΙ


Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού φέρνει κάποιες εξελίξεις αναφορικά με κοινωνικές σου επαφές, με φίλους αλλά και με μελλοντικά σου σχέδια. Φαίνεται πως κάποια άτομα από τον φιλικό σου κύκλο παίζουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις των ημερών και είτε σε παρακινούν να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να θέσεις καινούριους στόχους για το μέλλον σου, είτε σου γνωρίζουν ένα πρόσωπο, το οποίο σου ξυπνά μια πρωτόγνωρη ανάγκη για επικοινωνία και με το οποίο διαπιστώνεις ότι υπάρχει χημεία. Επίσης, ίσως να αναζητάς τρόπους να εκφράσεις την δημιουργική σου πλευρά, αποφασίζοντας να ξεκινήσεις κάποια ομαδική δραστηριότητα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Κριού επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σου. Ίσως να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις στον τομέα της εργασίας σου, που αφορούν ένα επαγγελματικό σου εγχείρημα ή τη σχέση σου με κάποιον ανώτερο, ενώ δεν αποκλείεται να λαμβάνεις σημαντικές αποφάσεις για τον επαγγελματικό σου προσανατολισμό. Από την άλλη, ίσως το πεδίο εξελίξεων να είναι το σπίτι σου και οι σχέσεις σου με οικογενειακά πρόσωπα και μέσα από κάποιες συζητήσεις ή αποφάσεις σου, να επηρεάζεται άμεσα και η επαγγελματική σου πορεία. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια καλή περίοδος για να εστιάσεις στις φιλοδοξίες σου και να αντιληφθείς πως αισθάνεσαι για την πορεία που έχει πάρει ο τομέας της καριέρας σου.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος του μήνα σχηματίζεται στο ζώδιο του Κριού και επηρεάζει θέματα που αφορούν ταξίδια, σπουδές και την γενικότερη κοσμοθεωρία σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις αναφορικά με ένα μεταπτυχιακό ή να πραγματοποιείς ένα επαγγελματικό ταξίδι, προκειμένου να συναντήσεις κάποιους συνεργάτες ή να κλείσεις κάποιες συμφωνίες. Από την άλλη, φαίνεται πως επηρεάζεται και η οπτική σου για κάποια γεγονότα ή καταστάσεις και πως αναδιαμορφώνεις τις απόψεις και τις ιδέες σου για αρκετά πράγματα, τόσο αναφορικά με την προσωπική όσο και με την επαγγελματική σου ζωή. Τέλος, μια νομική υπόθεση που σε απασχολεί έντονα, παρουσιάζει εξελίξεις και πιθανόν να χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις διπλωματικές ικανότητες για να την τακτοποιήσεις. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με τη λίμπιντο, την ψυχολογία σου και τη μεταφυσική. Πρόκειται για μια περίοδο που έρχεσαι αντιμέτωπος με απωθημένα ή φόβους που επηρεάζουν την ψυχολογική σου κατάσταση, καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι έχουν επηρεάσει σημαντικά την αυτοεκτίμησή σου. Παράλληλα, ίσως να αρχίσουν να σε απασχολούν έντονα μεταφυσικά θέματα και να ξεκινήσεις ασχολίες που ικανοποιούν το πνεύμα σου. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με κάποιες επενδύσεις, συμφωνίες ή χρέη τις επόμενες μέρες, ενώ αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, ενδέχεται να σε απασχολήσουν τα οικονομικά του/της συντρόφου σου. 

ΖΥΓΟΣ


Η Πανσέληνος σχηματίζεται στον άξονα του ζωδίου σου και φέρνει σημαντικές εξελίξεις και αποφάσεις για το μέλλον των σχέσεών σου. Φαίνεται πως θα υπάρξουν κάποιες συζητήσεις για αλλαγές στις συνεργασίες σου, κάποιες ανακατατάξεις σε συναδελφικές ή κάποιες διαπραγματεύσεις για ένα καινούριο συνεργατικό σχήμα. Από την άλλη, ίσως χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα με τον/την σύντροφο σου και να θελήσεις να εκφράσεις σκέψεις και ιδέες που αφορούν την κοινή σας πορεία. Σε κάθε περίπτωση, οι μέρες γύρω από την κορύφωση του φαινομένου θα εμπεριέχουν αρκετή ένταση, γι’ αυτό καλό είναι αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία όποια κατάσταση παρουσιάζεται. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Κριού φέρνει νέα δεδομένα σε θέματα εργασίας και καθημερινότητας. Ίσως υπάρξει μια αλλαγή στη δουλειά σου το επόμενο διάστημα, η οποία επηρεάζει το καθημερινό σου πρόγραμμα ή ίσως να αντιμετωπίζεις ένα παρασκήνιο στον χώρο εργασίας σου που σου δημιουργεί άγχος. Ακόμη, δεν αποκλείεται να έχουν ενταθεί οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου κάτι που σε κάνει να αναζητάς περισσότερο χρόνο για να τον εαυτό σου. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να ασχοληθείς περισσότερο με το σώμα και τη φυσική σου κατάσταση και να ξεκινήσεις αθλητικές ή πνευματικές δραστηριότητες, μέσα από τις οποίες εκτονώνεται και η ένταση που αισθάνεσαι. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού φέρνει εξελίξεις σε ό,τι αφορά τον έρωτα, τα παιδιά και την δημιουργία. Τις ημέρες γύρω από την κορύφωση του φαινομένου, θα θελήσεις να ξεκινήσεις δραστηριότητες που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο δημιουργικός, όπως ένα χόμπι ή ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα, ενώ παράλληλα η διάθεσή σου για φλερτ και διασκέδαση θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο σε μια έξοδο ή σε μια εκδρομή που θα πραγματοποιήσεις. Από την άλλη, αν έχεις παιδιά, η σχέση σου μαζί τους θα σε απασχολήσει έντονα και ειδικά, θέματα που αφορούν σπουδές ή την γενικότερη εξέλιξή τους. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού επηρεάζει θέματα που αφορούν το σπίτι και τις οικογενειακές σου σχέσεις. Είναι πιθανό να δρομολογείς αλλαγές που αφορούν το σπίτι σου το διάστημα αυτό, όπως μια ανακαίνιση ή μια μετακόμιση, ενώ γενικά θα σε απασχολήσει έντονα θέματα ακίνητης περιουσίας. Επίσης, οι σχέσεις σου με τους γονείς σου έρχονται σε πρώτο πλάνο και ίσως να έρθουν στην επιφάνεια αναμνήσεις και παιδικά τραύματα, τα οποία έχεις την ανάγκη να μοιραστείς. Από την άλλη, ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στη δουλειά σου, οι οποίες επηρεάζουν και την οικογενειακή σου ζωή ή σε κάνουν να αισθάνεσαι κάποιου είδους ανασφάλεια για το μέλλον σου. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού επηρεάζει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου. Επαφές και συζητήσεις για επαγγελματικά σχέδια έρχονται σε πρώτο πλάνο το διάστημα αυτό, ενώ δεν αποκλείεται να θελήσεις να εξελίξεις τις γνώσεις σου, μαθαίνοντας ένα καινούριο αντικείμενο που θα παίξει ρόλο στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Επίσης, ίσως να σε απασχολήσουν οι σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς ή και γείτονες. Από την άλλη, ίσως να πραγματοποιείς ένα μακρινό ταξίδι, να κλείνεις μία συνεργασία που σχετίζεται με το εξωτερικό ή να μαθαίνεις ένα νέο που σε οδηγεί σε σημαντικές κινήσεις και αποφάσεις για την επαγγελματική σου πορεία. 

ΙΧΘΥΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού επηρεάζει την οικονομική σου κατάσταση και το αίσθημα της ασφάλειας. Είναι πιθανό να υπάρξει κάποια αλλαγή στο εισόδημα του/της συντρόφου σου, η οποία οδηγεί σε ανακατατάξεις στη συμβίωσή σας και σε ωθεί να αλλάξεις κάποιες προτεραιότητες. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να προχωράς σε κάποια σημαντική συμφωνία, επένδυση ή σύναψη δανείου που αλλάζει τα εισοδήματά σου. Επίσης, έρχονται στο προσκήνιο παρελθοντικές σου σχέσεις και ίσως να έχεις κάποιες συνομιλίες με ένα πρόσωπο που έχετε ακόμα ανοιχτούς λογαριασμούς μεταξύ σας…












Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *