12 σημάδια πως ο καλύτερος σας φίλος μπορεί να είναι ο φύλακας άγγελος σας

ο καλύτερος σας φίλος μπορεί να είναι ο φύλακας άγγελος σας

Υπάρχει λόγος που οι καλύτεροι μας φίλοι είναι τόσο κοντά μας, υπάρχει λόγος που φαίνονται λες και τους έστειλε ο Θεός και πως είναι οι άνθρωποι με τους οποίους νιώθουμε τόσο άνετα.

 Ίσως να είναι άγγελοι μεταμφιεσμένοι και βρίσκονται εδώ στη γη για να σας προσέχουν.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ίσως να μην πιστεύετε σε αυτά τα πράγματα αλλά πολλές φορές οι καλύτεροι μας φίλοι έχουν βρει τρόπους να μας δείξουν πως είναι οι προστάτες μας και γι αυτό πιστεύουμε πως τα παρακάτω 12 σημάδια δείχνουν πως μπορεί αυτό να είναι αλήθεια.

#12 Δεν σας κρίνουν, σας καταλαβαίνουν

Ποιος είστε όταν κανείς δεν σας βλέπει; οι πιθανότητες είναι να είστε το ίδιο άτομο που είστε όταν βρίσκεστε με τον καλύτερο σας φίλο. Κανένας δεν ενθαρρύνει τον εσωτερικό σας εαυτό να βγει καλύτερα από τον καλύτερο σας φίλο όπου μπορείτε να είστε ο εαυτός σας μαζί του.

Νιώθετε ασφαλείς κανόνας το αφού ξέρετε πως δε θα σας κρίνει. Σας καταλαβαίνει. Και οι άγγελοι δεν κάνουν το ίδιο;

#11 Είναι πάντα προστατευτικοί, ακόμα και όταν δεν το δείχνουν

Υπάρχουν πολύ λίγοι άνθρωποι που μπορούν να είναι πιο υπερπροστατευτικοί από τον καλύτερο μας φίλο. Και το καλύτερο κομμάτι είναι πως μπορεί να είναι προστατευτικός χωρίς να είναι κτητικός.

Κάποιες φορές ίσως να μην σας πει καν πράγματα που έκανε για εσάς και ενώ μπορεί να μην δείξει πως νοιάζεται ξέρετε πως το κάνει και πολύ. Ένας προστάτης που δεν κάνει θόρυβο είναι σαν άγγελος για εμάς.

#10 Δίνουν τις καλύτερες συμβουλές

Όταν έχετε μια δυσκολία, ποιον θα ψάξετε; τον καλύτερο σας φίλο. Ξέρετε πως θέλει το καλό σας και επίσης αναζητάτε αναπόφευκτα την συμβουλή του για βοήθεια.

  Μητέρα – ηρωίδα αφαίρεσε το μάτι της για να σώσει τα δίδυμα μωρά της

Μπορεί να είναι τόσο τρελός και τόσο περίεργος όσο εσείς αλλά όταν του ζητάτε βοήθεια ενεργεί σαν τις πιο σοφές ψυχές δίνοντας σοφία κατευθείαν. Ένας άγγελος δεν θα έκανε το ίδιο;

#9 Η εμπιστοσύνη σας γι αυτούς είναι ακλόνητη

Αν υπήρχε ένα άτομο στο οποίο θα εμπιστευόσασταν την ζωή σας, αυτό θα ήταν ο καλύτερος σας φίλος σωστά; Ίσως να μην μπορείτε να το εξηγήσετε αλλά υπάρχει κάτι στον καλύτερο σας φίλο που σας εμπνέει με αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Από τη στιγμή που θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε το γεγονός πως είναι από τους πιο αξιόπιστους ανθρώπους στην ζωή σας. Δε θα δείχνατε το ίδιο ποσοστό ευγνωμοσύνης αν παρουσιάζονταν ο φύλακα άγγελος σας μπροστά σας;

#8 Πάντα σας καλύπτουν και το ξέρετε

Δεν μπορείτε να μετρήσετε καν πόσες φορές σας κάλυψε και ήταν εκεί όταν τον χρειαζόσασταν. Από αποφάσεις για την καριέρα σε συμβουλές για την ζωή ή απλώς μιλούσατε στις 2 η ώρα το βράδυ επειδή δεν μπορούσατε να κοιμηθείτε.

Οποιοδήποτε και αν ήταν το πρόβλημα σας πάντα έτρεχε για να σας σώσει. Δε σας μοιάζει αρκετά θεϊκό;

#7 Θα προτιμούσατε να είστε μόνοι σας πάρα με κάποιον άλλον

Δεν μπορείτε να φανταστείτε την ζωή σας χωρίς τον καλύτερο σας φίλο. Δεν μπορείτε να δείτε το μέλλον, ή ακόμα και το παρελθόν χωρίς το πρόσωπο του να σας χαμογελά. Και ξέρετε την επιρροή που έχει στην ζωή σας.

Νιώθετε πως προτιμάτε να μην έχετε κανένα φίλο πάρα κάποιον άλλον στην θέση του.

#6 Δεν μπορείτε να πιστέψετε πόσο δυνατός είναι ο δεσμός σας

Μερικές φορές αναρωτιέστε πόσο δυνατός είναι ο δεσμός που έχετε με τον καλύτερο σας φίλο. Νιώθετε την σύνδεση μέσω της καρδιάς σας και την βρίσκετε αγνή, γλυκιά και αγαπητή.

  Μαγείρεψε μπριζόλα στο πλυντήριο πιάτων (video)

Δεν ξέρετε πως αναπτύχθηκε τόσο αλλά ξέρετε πως είστε κοντά, ξέρετε πως αυτός ο δεσμός είναι παντοτινός. Οι άγγελοι δένονται μαζί μας; Ναι το κάνουν.

#5 Είναι σαν να ήταν γραφτό να έρθουν στην ζωή σας

Όταν σκέφτεστε τον καλύτερο σας φίλο, νιώθετε πως ήταν γραφτό να έρθει στην ζωή σας έτσι; Φαίνεται σαν να υπάρχει κάτι αναπόφευκτο με την φιλία σας, που θα είχε συμβεί με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο.

Νιώθετε την φιλία σας ως ένα σημάδι καλής τύχης και αγαπάτε το πόσο εύκολο ήταν να τον αφήσετε στην ζωή σας. Η φιλία σας ήταν γραφτό να γίνει. Αυτό δεν είναι ευλογία;

#4 Ξέρουν πως να σας ηρεμήσουν

Ποιος άλλος σας ηρεμεί καλύτερα από τον καλύτερο σας φίλο; Όχι πολλοί υποθέτω. Το γεγονός ότι ξέρει τι σας στεναχωρεί, τι σας κάνει χαρούμενους και η προθυμία του να κάνει κάτι παραπάνω για να βεβαιωθεί πως είστε καλά τον κάνει άγγελο.

Και νιώθετε ζεστασιά με την παρέα του, ακόμα και ασφαλείς. Αυτό δεν υποτίθεται ότι κάνουν και οι φυλακές άγγελοι;

#3 Ξέρουν τα πάντα για εσάς

Ίσως να είναι και ο μοναδικός άνθρωπος που ξέρει τα πάντα για εσάς. Ξέρει τις δυνατότητες σας και σας ενθαρρύνει, ξέρει τις αδυναμίες σας και σας βοηθά, ξέρει τους φόβους σας και σας παρηγορεί.

Και επίσης ξέρει πόσο περίεργοι είστε, οπότε γίνεται και αυτός περίεργος μαζί σας. Ποιος άλλος εκτός από έναν άγγελο θα το έκανε αυτό;

#2 Σας αποδέχονται χωρίς όρους

Είναι εξαιρετικά σπάνιο πως κάποιος σας αγαπά άνευ όρων, ακόμα και η αγάπη κάποιες φορές έρχεται με όρους, οπότε ο καλύτερος σας φίλος γίνεται σπάνιος πολύτιμος λίθος όταν αποδέχεται τα καλά, τα κακά και τα άσχημα σας.

  gif happy birthday

Είναι περήφανος για την διαφορετικότητα σας και καταλαβαίνει την ατομικότητα σας. Υπάρχει μια άνεση στην αποδοχή του και μια σχεδόν αγγελική ποιότητα αγάπης για εσάς.

#1 Ήταν εκεί όταν κανείς άλλος δεν ήταν

Ποια είναι η πραγματική δουλειά του φύλακα αγγέλου; ο φύλακας άγγελος υποτίθεται ότι είναι ο απόλυτος προστάτης σας, ο οδηγός και αυτός που σας φροντίζει ενώ παλεύετε με τις σκοτεινές στιγμές της ζωής σας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Υποτίθεται ότι είναι μαζί σας όταν ο υπόλοιπος κόσμος επιλέγει να σας αφήσει μόνους. Τώρα σκεφτείτε τον καλύτερο σας φίλο. Ακόμα αναρωτιέστε αν είναι ο φύλακας άγγελος σας;

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *