Η ιδανική καριέρα για σένα ανάλογα με το ζώδιό σου

Η ιδανική καριέρα για σένα ανάλογα με το ζώδιό σου

Κριός: Entrepreneur ή CEO

Μήπως έχεις like στη facebook page ‘Ο Εντερπρενέρ’; Μήπως έχεις ΠΟΛΛΕΣ ιδέες τις οποίες θέλεις να υλοποιήσεις ή μήπως απλά δεν θέλεις κανέναν να σου λέει τι να κάνεις; Μάλλον το τελευταίο, γιατί- ας είμαστε ειλικρινείς γλυκά μας κριάρια- δεν σας αρέσει να ακολουθείτε τους κανόνες κάποιου άλλου, θέλετε να κάνετε κουμάντο ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ. Όχι ότι μπορείτε να γίνετε όλοι διευθυντές, αλλά τουλάχιστον αυτό το επάγγελμα σας ταιριάζει.

Ταύρος: Δικηγόρος

Η επιμονή σας, η υπομονή σας αλλά και η σταθερότητα που έχουν τα ταυράκια αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά για να έναν επίδοξο δικηγόρο. Αν μάλιστα η αγαπημένη σου σειρά είναι το ”How to get away with murder” και πίνεις νερό στο όνομα της Alicia Florrick από το ”Good Wife”, τότε μάλλον πρέπει να αλλάξεις επάγγελμα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Δίδυμοι: Δασκάλα

Το γεγονός ότι είναι τόσο fun άτομα και μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα σε καταστάσεις κάνει τις δίδυμους ιδανικές για δασκάλες. Ποιος δεν θα ήθελε μια φανταστική δασκάλα με χιούμορ και όρεξη για να κάνει πράγματα για το παιδί του;

Καρκίνος: Κοιν. Λειτουργός

Θα έλεγε κανείς ότι το ιδανικότερο επάγγελμα για μια καρκίνο θα ήταν η μητρότητα, γιατί κανείς δεν μπορεί να φροντίσει κάποιον όπως εσύ. Ξέρεις να κάνεις τον άλλον να νιώθει αγαπητός και ότι όλα θα πάνε καλά, είτε φτιάχνοντάς του την αγαπημένη του σούπα είτε χαϊδεύοντας τα μαλλιά μέχρι να τον πάρει ο ύπνος.

Λέων: Performer

Τι εννοούμε; Μπορείς να γίνεις τραγουδίστρια, ηθοποιός, χορεύτρια, μοντέλο γενικότερα οτιδήποτε θα σε βάλει στην πρώτη θέση και θα σε κάνει σταρ. Το’χεις, πώς να το πούμε; Μπορείς να τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου και ξέρεις να χειρίζεσαι την εικόνα σου όπως κανείς άλλος.

Παρθένος: Αρχισυντάκτρια ή ιδ. ντετέκτιβ

Η εμμονή σας με τις λεπτομέρειες και την τάξη σας κάνει ανυπόφορους φοβερά καλούς σε επαγγέλματα που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή στο χειρισμό της γλώσσας και τη λύση γρίφων. Υπάρχουν πολλά επαγγέλματα που σας ταιριάζουν αλλά ο ρόλος της αρχισυντάκτριας ή της ιδ. ντετέκτιβ είναι στο #1 της λίστας.

Ζυγός: Πωλήτρια ή διπλωμάτης

Σαν να λέμε μιλάτε πολύ και μπορείτε να πουλήσετε μέχρι και πάγο σε εσκιμώο! Επικοινωνείτε εξαιρετικά με τον κόσμο και μπορείτε να καταλάβετε τι θέλει ο άλλος εύκολα αλλά παράλληλα γνωρίζετε πολύ καλά να βάζετε όρια και να παίρνετε σωστές αποφάσεις. Μπράβο σας Ζυγοί, να μας κάνετε κανένα σεμινάριο.

Έτσι και κάνεις σχέση με αυτά τα Ζώδια, ετοιμάσου γιατί θα πάρεις κιλά!

  Τα ζώδια που τηρούν τις υποσχέσεις τους για την νέα χρονιά

Σκορπιός: Ψυχολόγος ή χειρουργός

Μπορεί να φαίνεστε ψυχροί στους έξω, αλλά μέσα σας υπάρχει μια απίστευτη όρεξη να ανακαλύψετε τα βαθύτερα μυστήρια αυτού του κόσμου. Τι ακριβώς συμβαίνει στο κεφάλι ενός δολοφόνου και πώς μπορεί να γίνει το επόμενο θαύμα στην Ιατρική; Αυτά τα ερωτήματα σας εξιτάρουν απίστευτα το ενδιαφέρον και σε συνδυασμό με την αγάπη σας για non- stop δουλειά, το επάγγελμα του γιατρού μοιάζει ιδανικό για εσάς.

Τοξότης: Ταξιδιωτική πράκτορας

Κανείς δεν μπορεί να πει σε έναν τοξότη τι να κάνει, δηλαδή μπορεί αλλά οι πιθανότητες να τον ακούσει είναι ελάχιστες. Οι τοξότες είναι ανεξάρτητοι άνθρωποι που αγαπάνε τα ταξίδια, οπότε καταλαβαίνεις πως η θέση του υπαλλήλου θα σε δυσκολέψει στο κομμάτι ”πρέπει να παίρνω άδεια κάθε μήνα”, για αυτό κάνε το χόμπι σου επάγγελμα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αιγόκερως: Φυσικός ή επιστήμονας γενικά

Η επιστήμη είναι ιδανική για σένα φίλη αιγόκερε, που νιώθεις ότι είσαι ένα δώρο στον κόσμο και οφείλεις να αφήσεις τεράστιο έργο πίσω σου ώστε να πάμε μπροστά ως ανθρωπότητα. Στηρίζουμε, ο κόσμος μας χρειάζεται ανθρώπους σαν και εσένα.

Υδροχόος: Πιλότος ή ροκ σταρ

Οι υδροχόοι δεν είναι άνθρωποι της ρουτίνας και σιχαίνονται τη ζωή του δημόσιου υπαλλήλου. Η καρδούλα τους ψοφάει για ταξίδια, γνωριμίες, έρωτες, πάθη και λάθη. Μπορείς δηλαδή άνετα να γίνεις πιλότος και να ζεις διαφορετικές ζωές σε κάθε πόλη που θα επισκέπτεσαι ή και ροκ σταρ, γιατί όχι δηλαδή;

Ιχθύς: Καλλιτέχνης

Και κλείνουμε με το σοφό γιόντα του ζωδιακού κύκλου, τα ψαράκια που πρέπει να κυνηγήσουν μια καριέρα στην τέχνη. Τώρα ή 7η τέχνη θα είναι, οι καλές τέχνες θα είναι, τέχνη στο instagram θα είναι, δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά, κυρίως γιατί δεν θέλουμε να περιορίσουμε τις επιλογές σου. Εκφράσου ελεύθερα παιδί μου, κάνε τέχνη γενικότερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *