Δείτε γιατί δεν πρέπει να πλένετε τα jeans σας ποτέ. Αντί για πλυντήριο κατάψυξη!!Ο διευθύνων σύμβουλος της Levi’s εξηγεί το γιατί…

jeans

Ο διευθύνων σύμβουλος της Levi’s εξηγεί το γιατί…και αντιπροτείνει.

Για όσους έχουν πειστεί πως η μπουγάδα των ρούχων είναι δυστυχώς ένα αναγκαίο κακό τα νέα είναι καλά. Τουλάχιστον για όσους συνεχίζουν να μην…βγάζουν από πάνω τους τα αγαπημένα τους jeans.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Εάν δεν το έχετε ήδη μάθει, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Levi’s έχει ξεκαθαρίσει πως δεν χρειάζεται να πλένουμε τα jeans μας. Ποτέ. Το μόνο που χρειάζεται όταν λεκιάζει σε κάποιο σημείο, είναι να να αφαιρούμε τον λεκέ με μια οδοντόβουρτσα.

Όπως έχει πει ο κ. Chip Bergh μιλώντας στο Fortune- και για κάποιο λόγο το σχετικό βίντεο αναπαράγεται αυτές τις μέρες στα social media –πρέπει να …αφυπνιστούν οι καταναλωτές και να καταλάβουν πως είναι λάθος να λειτουργούν στον «αυτόματο πιλότο», γιατί πολύ απλά δεν χρειάζεται με το που βγάζουμε ένα ρούχο να το πετάμε κατ’ ευθείαν το πλυντήριο. «Ένα καλό ζευγάρι denim δεν χρειάζεται να πλένεται στο πλυντήριο παρά μόνο πολύ σπάνια».

Υπερθεματίζει δε, λέγοντας πως το πλύσιμο ενός Levi’s προκαλεί ζημιά στο ύφασμα και αποτελεί σπατάλη νερού! Και μάλιστα δεν είναι ο μόνος που υποστηρίζει πως τα jeans δεν χρειάζεται- ή δεν πρέπει- να πλένονται. Στο site της Denim διαβάζουμε: «…καλύτερα να περιμένετε έξι μήνες πριν το πλύνετε. Όσο περισσότερο το αφήσετε, τόσο καλύτερο θα φαίνεται…Ο λόγος είναι πως το λουλάκι θα έχει φθαρεί στα σημεία που δημιουργούνται ζάρες. Όπως αυτές που δημιουργούνται όταν καθόμαστε ή όταν βάζουμε το κινητό στην τσέπη μας. «Όλες αυτά τα μικρά πράγματα, θα κάνουν το jean σας να φαίνεται υπέροχο».

  Φώκιες τρέχουν να κάνουν χειραψία με τον δύτη που τις επισκέπτεται επί 20 χρόνια

Και συνεχίζει: «Όταν τελικά θα έρθει η «μεγάλη μέρα», το λουλάκι θα έχει φθαρεί στα σημεία που έχουν δημιουργηθεί οι ζάρες και (με το πλύσιμο) θα αποκαλυφθούν οι αντιθέσεις που θα χαρίσουν στο jean το ωραίο φθαρμένο look. Εάν όμως πλύνετε το jean πιο νωρίς, το λουλάκι θα αποβληθεί ομοιόμορφα και έτσι…θα χαθεί η μαγεία».

Και τέλος μια συμβουλή που δίνουν οι μεγάλες βιοτεχνίες jean: βάζετε το jean σας στην κατάψυξη κατά τη διάρκεια της νύχτας για να ξεφορτωθείτε τα βακτήρια ή αερίστε τα, αφήνοντας τα έξω στον ήλιο.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *