Το Μάτι Που Θα Διαλέξεις, Αποκαλύπτει Μια Κρυφή Πτυχή Του Εαυτού Σου!

Το Μάτι Που Θα Διαλέξεις

 

Το Μάτι Που Θα Διαλέξεις, Αποκαλύπτει Μια Κρυφή Πτυχή Του Εαυτού Σου!

Για χιλιάδες χρόνια, οι άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει το μάτι ως σύμβολο για πολλά πράγματα. Ίσως το πιο διαδεδομένο είναι η σύνδεσή του με την ψυχή και τα ενδόμυχα μυστικά ενός ατόμου.

 

Πράγματι, τα μάτια μπορούν να αποκαλύψουν πολλά μυστικά για το τι σκέφτεστε και αισθάνεστε. Σήμερα, ας συνδυάσουμε την καλλιτεχνική και πνευματική σημασία του ματιού με τη δύναμη του υποσυνείδητου.

Ρίξτε μια ματιά στη συλλογή των ματιών παρακάτω και επιλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο. Μην το σκεφτείτε πολλή ώρα. Αφού κάνετε την επιλογή σας, συνεχίστε να διαβάζετε για να ανακαλύψετε μια κρυφή πτυχή του εαυτού σας.

Το Μάτι Που Θα Διαλέξεις

 

Μάτι #1

Αποκαλύπτει Μια Κρυφή Πτυχή Του Εαυτού Σου!

Αν επιλέξατε το πρώτο μάτι, είστε ένα απίστευτα παθιασμένο και αυθόρμητο άτομο.

Προσέξτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πάθος και τον αυθορμητισμό για καλό σκοπό, καθώς και τα δύο χαρακτηριστικά έχουν και σκοτεινές πλευρές που μπορούν να απελευθερώσουν το χάος και την αρνητική ενέργεια στη ζωή σας, αν δεν είστε προσεκτικοί.

Μάτι # 2

Αποκαλύπτει Μια Κρυφή Πτυχή Του Εαυτού Σου!

Είστε ένας άντρας ή μια γυναίκα με πολλά μυστικά. Οι προηγούμενες εμπειρίες σας έχουν διδάξει ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος όχι μόνο να επιβιώσετε, αλλά και να αποκτήσετε ό, τι θέλετε από τις φιλίες και τις σχέσεις.

Αυτό μπορεί να είναι ένα πολύτιμο πλεονέκτημα, αλλά μην φοβάστε να ανοιχτείτε σε όσους έχουν επιδείξει βαθιά συναισθήματα για σας.

 

Μάτι # 3

Το Μάτι Που Θα Διαλέξεις

Εάν το τρίτο μάτι είναι αυτό που σας αρέσει, είστε σε απόλυτη αρμονία με τη φύση. Η φύση είναι ένα βασικό κομμάτι της αύρας σας και λειτουργείτε καλύτερα όταν καταφέρνετε να βρίσκετε καταφύγιο σε αυτή καθημερινά.

  Το τι βλέπετε στην εικόνα «αλλάζει» με την ηλικία σας

 

Το Μάτι Που Θα Διαλέξεις, Αποκαλύπτει Μια Κρυφή Πτυχή Του Εαυτού Σου

Μάτι # 4

Το Μάτι Που Θα Διαλέξεις

Είστε τελειομανείς και αγαπάτε να εξετάζετε τις λεπτομέρειες των φαινομενικά περίπλοκων εννοιών, πραγμάτων και ανθρώπων. Δεν σας αρέσει να βλέπετε τη ζωή επιφανειακά. Προτιμάτε να εξερευνείτε τις περίπλοκες πλευρές των καταστάσεων.

Μην φοβάστε να αφήνετε τον εαυτό σας να χαλαρώνει μερικές φορές και να ξεκουράζετε το μυαλό σας.

 

Μάτι # 5

Αποκαλύπτει Μια Κρυφή Πτυχή Του Εαυτού Σου!

Είστε ένας γρίφος… και «άρχοντες» στη χειραγώγηση. Αγαπάτε να δυσκολεύετε τους ανθρώπους να σας πλησιάσουν και να σας μάθουν πραγματικά.

Οι προηγούμενες εμπειρίες στη ζωή που σας έκαναν να νιώσετε προδομένοι, σας έμαθαν ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να προστατεύσετε τον εαυτό σας. Προσέξτε, ωστόσο, να είστε προσεκτικοί με το ποιούς ανθρώπους χειρίζεστε.

 

 Μπορεί να απομακρύνετε ακούσια εκείνους που πραγματικά ενδιαφέρονται για σας.

 

Μάτι # 6

Αποκαλύπτει Μια Κρυφή Πτυχή Του Εαυτού Σου!

Αν επιλέξατε αυτό το μάτι, είστε ένας πολύ μυστηριώδης άνθρωπος. Γοητεύετε όλους όσους σας πλησιάζουν.

Θα είστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε αυτή τη δύναμη πλήρως όταν αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Δεν έχετε λόγο να είστε συνεσταλμένοι.

 

Προσπαθήστε να το ξεπεράσετε και θα συνειδητοποιήσετε ότι η εσωτερική σας γοητεία είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε.

 

Μάτι # 7

Το Μάτι Που Θα Διαλέξεις, Αποκαλύπτει Μια Κρυφή Πτυχή Του Εαυτού Σου!

Τέλος, αν το μάτι αριθμός 7 κέντρισε τη φαντασία σας, η ψυχή σας φυλάει πολλά μυστικά. Θα προτιμούσατε οι άνθρωποι να μην ήξεραν τα πάντα για σας. Ταυτόχρονα, όμως, είστε πολύ ειλικρινείς και τίμιοι.

Η μυστικοπάθειά σας προέρχεται από την επιθυμία να δελεάσετε τους άλλους να θέλουν να μάθουν περισσότερα για σας.

 

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *