Θέλεις επίπεδη κοιλιά; Αυτές είναι οι τροφές που απαγορεύεται να φας πριν βγεις στην παραλία!!!

Θέλεις επίπεδη κοιλιά;

Απλά φρόντισε να αποφύγεις τις παρακάτω τροφές για να φορέσεις λίγο πιο άνετα το μπικίνι σου.

Ανθρακούχα ποτά

Ναι, και τα light. Τα ανθρακούχα ποτά περιέχουν ανθρακικό το οποίο παγιδεύεται στο πεπτικό σύστημα, και μπορεί να δημιουργήσει ενοχλήσεις και διαταραχές στο έντερο. Έτσι, καλύτερα να τα αποφύγεις πριν την παραλία για να μην έχεις το άγχος της πρησμένης κοιλιάς.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Λαχανικά

Μπορεί να σου κάνει εντύπωση και ιδανικά να πίστευες ότι ένα μπολ με βραστά λαχανικά είναι το τέλειο γεύμα πριν την θάλασσα, όμως, θα σου ανατρέψω τα δεδομένα. Μπορεί τα λαχανικά να αποτελούν τα κατάλληλα τρόφιμα για μακροχρόνια απώλεια βάρους, αλλά εάν θέλεις να είσαι χαλαρή στην παραλία το μπρόκολο και το λάχανο δεν είναι καλή επιλογή. Και αυτό γιατί τα λαχανικά περιέχουν μία ουσία που ονομάζεται ραφινόζη, η οποία ενισχύει την παραγωγή αερίων στο έντερο και συμβάλλει στο πρήξιμο, δυστυχώς.
Θέλεις επίπεδη κοιλιά;

Τσίχλες

Σοκ; Κι όμως, κατά το μάσημα της τσίχλας καταπίνουμε ασυναίσθητα μεγάλες ποσότητες αέρα ο οποίος –μάντεψε- μας φουσκώνει. Άσε τις τσίχλες μακριά από την τσάντα θαλάσσης την επόμενη φορά που θα πας στην παραλία και θα με θυμηθείς.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Γαλακτοκομικά προϊόντα

Ιδιαίτερα αν έχεις δυσανεξία στη λακτόζη, θα πρέπει να αφήσεις μακριά από το γεύμα σου τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Τελικά, το αθώο γιαούρτι με τα φρούτα που επέλεγες πριν την θάλασσα δεν ήταν και τόσο.. αθώο. Ούτε το γάλα με τα δημητριακά. Κάθεσαι; Ούτε ο καφές που βάζεις γάλα. Και αυτό σίγουρα δεν το είχες σκεφτεί.
Καλά μπάνια.. άφοβα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *