Δαφνέλαιο στα μαλλιά

Δαφνέλαιο στα μαλλιά

Το δαφνέλαιο είναι ένα φυσικό προϊόν που βοηθά στην προστασία των μαλλιών από την φθορά και την ψαλίδα, καθώς και στην επιδιόρθωση της τρίχας από το ντεκαπάζ, τις συνεχείς βαφές, την συχνή θερμότητα και την κακή περιποίηση.

Ακόμη κι αν έχετε ήδη ψαλίδα, το δαφνέλαιο θα την καταπολεμήσει και θα επιδιορθώσει το σπάσιμο της τρίχας. Απλά εφαρμόστε το 1-2 φορές την εβδομάδα στα σημεία όπου υπάρχει η φθορά και αφήστε το όσο μπορείτε περισσότερο. Στη συνέχεια λουστείτε.

Βοηθήστε τα μαλλιά σας να μακρύνουν γρηγορότερα και να ενυδατωθούν σε βάθος, εφαρμόζοντας με ελαφρύ κυκλικό μασάζ μια ποσότητα δαφνέλαιο κυρίως στις ρίζες τους. Ενυδατώνοντας σε βάθος την τρίχα, θα αποκτήσετε υπέροχα, υγιή, λαμπερά και απαλά μαλλιά.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Επίσης, οι καμένες και αφυδατωμένες άκρες δεν θα πετάνε, ούτε θα φριζάρουν όταν χρησιμοποιείτε πιστολάκι ή πρέσα μαλλιών. Εφαρμόστε δυο σταγόνες δαφνέλαιου στα χέρια σας, τρίψτε τα και απλώστε το έλαιο στις άκρες, αλλά και το μήκος των μαλλιών σας, όταν είναι 80% στεγνά. Αυτή η απλή κίνηση θα προστατεύσει τα μαλλιά σας από την φθορά που προκαλεί η θερμότητα του σεσουάρ ή των εργαλείων styling.

Για να μακρύνουν τα μαλλιά σας γρηγορότερα εφαρμόστε 2 φορές την εβδομάδα δαφνέλαιο στις ρίζες κάνοντας απαλό μασάζ και στη συνέχεια λουστείτε.

Εξίσου ευεργετικές όμως είναι και οι μάσκες μαλλιών με δαφνέλαιο και καστορέλαιο, αμυγδαλέλαιο ή έλαιο τζοτζόμπα.

Προσοχή όμως, θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας πως το δαφνέλαιο σκουραίνει τα μαλλιά. Αν λοιπόν έχετε ξανθά μαλλιά και δεν θέλετε να σκουρύνει έστω και ελαφρώς το χρώμα τους, θα πρέπει να το αποφύγετε.

  Γροθιά στο άγχος: Οι τροφές που θα σας απαλλάξουν από το στρες

https://www.beautetinkyriaki.gr/2018/05/dafnelaio/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *