Last minute diet: 8 θαυματουργά μυστικά για να χάσεις κιλά σε μια μόνο εβδομάδα!

Last minute diet: 8 θαυματουργά μυστικά για να χάσεις κιλά σε μια μόνο εβδομάδα!

Last minute diet

 

Σου φαίνεται απίθανο; Κι όμως γίνεται και μάλιστα χωρίς να διακινδυνεύσεις την υγεία σου.

Ειδικά για εκείνες τις special περιπτώσεις, ένα πρώτο ραντεβού, μια εκδήλωση στην οποία θέλεις να δείχνεις κομψή και ντελικάτη, και 1-2 κιλάκια λεπτότερη.

Ναι, είναι δυνατό, αλλά να θυμάσαι πως δεν είναι μόνιμο. Αν πραγματικά θες να κρατήσεις τα κιλά μακριά, ή να συνεχίσεις να χάνεις, τότε θα χρειαστείς ένα πλήρες πλάνο διατροφής και φυσικά αρκετή δουλεία και υπομονή.

Αλλά επειδή υπάρχουν στιγμές που θέλεις να χάσεις κιλά και θέλεις να τα χάσεις τώρα, αυτά τα 8 θαυματουργά tips θα σε βοηθήσουν να χωρέσεις στο μικρό μαύρο σου φόρεμα στο πι και φι!

 

Last minute diet

1. Πίνε πολύ νερό:

Για την ακρίβεια, αν θέλεις να χάσεις κιλά μέσα σε μια εβδομάδα πρέπει να ξεχάσεις αλκοολούχα και ζαχαρώδη ποτά. Φυσικά και ακόμη μπορείς να πιεις καφέ, ή ακόμη καλύτερα τσάι, όμως να θυμάσαι πως μια από τις πιο ύπουλες πηγές θερμίδων είναι οι μη στερεές και πως για να χάσεις κιλά είναι από τις πρώτες που πρέπει να ξεφορτωθείς.

 

Extra tip: Πίνε τουλάχιστον 3-4 φλιτζάνια πράσινο τσάι με λεμόνι την ημέρα και κάθε πρωί, με άδειο στομάχι ένα ποτήρι χλιαρό νερό με μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού.

 

2. Κράτα τη διατροφή σου χαμηλή σε υδατάνθρακες:

Ακριβώς επειδή οι υδατάνθρακες κάνουν κατακράτηση υγρών, προσπάθησε να αποφύγεις τροφές όπως μακαρόνια, ρύζι, πατάτες και ψωμί. Αντικατέστησέ τα τροφές ολικής άλεσης, πολλά λαχανικά και πρωτεΐνες.

  Οι 7 τρόποι για να χάσεις το λίπος από την κοιλιά!!

 

3. Go Cardio:

Αν θες πραγματικά να δεις άμεσα αποτελέσματα τότε δεν έχεις καιρό για χάσημο! Φρόντισε να προσθέσεις τουλάχιστον 30΄cardio στην καθημερινότητά σου, είτε είναι τρέξιμο, είτε ποδήλατο, είτε σχοινάκι, είτε κάποια αεροβική άσκηση της επιλογής σου.

4. Φρόντισε να κοιμάσαι περισσότερο:

Η έλλειψη ύπνου μπορεί να σαμποτάρει με ευκολία την προσπάθειά σου να χάσεις βάρος. Μη ξεχνάς: Ο ύπνος είναι ο βασικότερος ρυθμιστής του μεταβολισμού αλλά και της διάθεσής σου (καλή διάθεση+ περισσότερη ενέργεια= περισσότερη αυτοπεποίθηση στο στόχο σου+ λιγότερες λιγούρες). Προσπάθησε να κοιμάσαι τουλάχιστον 7 ώρες καθημερινά.

 

5. Προγραμμάτισε τα γεύματά σου:

Μην αφήσεις τα γεύματά σου «στη τύχη τους» γιατί το πιθανότερο είναι να βγεις από το πρόγραμμά σου και να καταλήξεις να κάνεις τις λάθος διατροφικές επιλογές.

 

Για το λόγο αυτό δοκίμασε να κρατήσεις ένα διατροφικό ημερολόγιο στο οποίο θα σημειώνεις κάθε γεύμα της ημέρα αναλυτικά μαζί με τις θερμίδες του ώστε να είσαι σίγουρη πως παραμένεις εντός θερμιδικών πλαισίων και πως παίρνεις όλες τις θρεπτικές ουσίες που έχει ανάγκη ο οργανισμός σου για να λειτουργήσει καθημερινά.

 

6. Αύξησε την πρωτεΐνη:

Θα σε γεμίσει ενέργεια, θα κρατήσει το στομάχι σου απασχολημένο για περισσότερο (άρα θα κάνει περισσότερες καύσεις και θα σε κρατήσει χορτάτη για περισσότερο). Θυμήσου πως εκτός από το πρωινό, είναι βασικό να συμπεριλάβεις τις πρωτεΐνες τόσο στα σνακ όσο και στα υπόλοιπα γεύματα της ημέρας σου.

 

7. Μείωσε τις θερμίδες:

Για να καταφέρεις να χάσεις κιλά μέσα σε μια εβδομάδα σημαίνει πως πρέπει να καις περισσότερες θερμίδες απ’ όσες καταναλώνεις. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως με προσεκτική διατροφή (συν άσκηση) καταναλώνοντας 1.200 θερμίδες την ημέρα μπορείς να χάσεις 1-2 κιλά μέσα σε μία εβδομάδα.

  Η δίαιτα της Κάτιας Ζυγούλη για μείωση κιλών και κοιλιά πλάκα - Τρώει τις 8 από τις 16 ώρες αλλά...

8. Μην παραλείπεις γεύματα:

Το ξέρω πως η πρώτη σου σκέψη είναι να ξεκινήσεις να «κόβεις» θερμίδες απ ‘ όπου μπορείς, όμως αν θες να δεις αποτελέσματα με το να αρχίσεις να παραλείπεις γεύματα δεν θα τα καταφέρεις αποδεδειγμένα, αντίθετα θα επιβραδύνεις την όλη διαδικασία απώλεια βάρους και δεν θα πετύχεις το στόχο σου.

 

Στόχευσε σε 5 γεύματα (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό και 2 ενδιάμεσα σνακ) και μην τα παραλείπεις. Αυτό είναι το κλειδί στο να κρατήσεις το μεταβολισμό σου ενεργό όλη την ημέρα, αλλά και στο να αποφύγεις τις ύπουλες λιγούρες στη διάρκειά της.

 

ΠΗΓΗ

 

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα.
Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας για θέματα υγείας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη

-Αν νιώσετε δυσφορία μετά την πρώτη ημέρα της δίαιτας,
να διακόψετε τη δίαιτα αμέσως και συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν χειροτερέψει.
-Και μην ξεχνάτε πώς πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε δίαιτα θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *