Πλαστική μεμβράνη περιτύλιξης σώματος: χάστε γρήγορα βάρος και αποτοξινωθείτε!!!

Πλαστική μεμβράνη περιτύλιξης σώματος

Πλαστική μεμβράνη περιτύλιξης σώματος: χάστε γρήγορα βάρος και αποτοξινωθείτε.


Εδώ και δεκαετίες, έχουν αναπτυχθεί ποικίλες τεχνικές και κόλπα που βοηθούν τους ανθρώπους να χάσουν βάρος και να αποκτήσουν μια όμορφη σιλουέτα. 

Λοσιόν αδυνατίσματος, χειρουργικές επεμβάσεις, χυμοί, ζελέ, ενέσεις καύσης λίπους και μασάζ είναι μόνο μερικές από τις μεθόδους που συμβάλλουν στην εξάλειψη των αποθεμάτων λίπους που σας εμποδίζουν να έχετε το σώμα που πάντα ονειρευόσασταν.

Εκτός από αυτές τις μεθόδους που μόλις αναφέραμε υπάρχει ακόμη μια δημοφιλής μέθοδος που μπορεί να αυξήσει τη δυνατότητα καύσης του σωματικού λίπους: ηπεριτύλιξη σώματος με πλαστική μεμβράνη κατά τη διάρκεια των καθημερινών σας ασκήσεων αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματος και βελτιώνει τα αποτελέσματα της απώλειας βάρους.

Αυτή η τεχνική χρησιμοποιείται από κέντρα ομορφιάς ενώ πολλές γυναίκες την εφαρμόζουν στο σπίτι τους και απολαμβάνουν ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα.Καλύπτοντας περιοχές του σώματος με πλαστική μεμβράνη αυξάνετε την κυκλοφορία του αίματος, την παραγωγή ιδρώτα και την ικανότητα του σώματος να αποβάλλει τις τοξίνες καθώς και άλλες επιβλαβείς ουσίες που μπορούν να βλάψουν το σώμα σας.

Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την τεχνική και μερικά κόλπα που μπορούν να σας προσφέρουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Αυτή τη φορά, θα μοιραστούμε μαζί σας δυο αποτελεσματικές μεθόδους που θα προωθήσουν την απώλεια βάρους και την αποτοξίνωση και θα μειώσουν την κυτταρίτιδα.

Περιτύλιξη σώματος με πλαστική μεμβράνη και μέλι

Αυτή η μέθοδος περιλαμβάνει την προετοιμασία μιας σπιτικής κρέμας που θα ενισχύσει τα αποτελέσματα της περιτύλιξης σώματος:

Θα χρειαστείτε:

1/2 κούπα μέλι
Κρόκος από 1 αβγό
Μερικές σταγόνες από αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών

  Όλα τα ζώδια είναι διπρόσωπα: Δείτε ποιες είναι οι 2 πλευρές της προσωπικότητας του κάθε ζωδίου

Οδηγίες

Θερμαίνετε το μέλι σε μπεν μαρί. Όταν είναι αρκετά ζεστό προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε καλά.

Με τη χρήση μιας βούρτσας εφαρμόζετε το μείγμα σε περιοχές όπως τα χέρια, τους μηρούς και την κοιλιά και στη συνέχεια τις καλύπτετε με πλαστική μεμβράνη περιτύλιξης.

Καλύπτεστε με μια ζεστή πετσέτα και ξαπλώνετε για μια ώρα. Μετά από μια ώρα, αφαιρείτε την πλαστική μεμβράνη και ξεπλένετε το μείγμα με ζεστό νερό.

Περιτύλιξη σώματος με άργιλο


Πλαστική μεμβράνη περιτύλιξης σώματος



Η περιτύλιξη σώματος με άργιλο είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και την εξάλειψη του λίπους.Σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε μπλε άργιλο καθώς έχει πλούσια περιεκτικότητα σε μικροστοιχεία που έχουν θετική επίδραση στο δέρμα.


Θα χρειαστείτε:


Μπλε άργιλο
Ζεστό νερό


Οδηγίες


Ανακατεύετε αρκετό ζεστό νερό με μπλε άργιλο μέχρι να αποκτήσουν μια κρεμώδη υφή.
Εφαρμόζετε το μείγμα στις επιθυμητές περιοχές, τις τυλίγετε με πλαστική μεμβράνη και τις καλύπτετε με μια ζεστή πετσέτα για μια ώρα. Για καλύτερα αποτελέσματα κάνετε ασκήσεις κατά τη διάρκεια της μίας ώρας.


Για εκπληκτικά αποτελέσματα ακολουθείτε αυτή τη μέθοδο τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα για σύντομο χρονικό διάστημα. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι μια πιο λεπτή σιλουέτα με πολύ λιγότερη κυτταρίτιδα και ραγάδες.Τα οφέλη αυτών των δυο μεθόδων


Αν τυλίγετε το σώμα με πλαστική μεμβράνη δυο με τρεις φορές την εβδομάδα, ειδικά κατά τη διάρκεια των καθημερινών σας ασκήσεων, αυξάνετε την ικανότητα του σώματος να χάσει βάρος και σας βοηθά να χάσετε μέχρι και 2 κιλά την εβδομάδα πάντα με κατάλληλη διατροφή και άσκηση.


Η πλαστική μεμβράνη είναι οικονομική και μπορείτε να τη βρείτε εύκολα.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες περιοχές του σώματος.


Οι μεμβράνες αυξάνουν την παραγωγή ιδρώτα γεγονός που σημαίνει ότι καίτε περισσότερες θερμίδες.


Βελτιώνει την υγεία του δέρματος, καταπολεμά την κυτταρίτιδα και μειώνει την εμφάνιση των ραγάδων.


Συμβουλές και προειδοποιήσεις

  Τι ακριβώς είναι η στρατιωτική δίαιτα; Αξίζει να την δοκιμάσεις;



Είναι σημαντικό να θυμάστε ορισμένα πράγματα όταν ακολουθείτε αυτές τις τεχνικές για να αποφύγετε τις παρενέργειες.  Οι πλαστικές μεμβράνες εμποδίζουν το αίμα να αναπνεύσει και η συσσώρευση τοξινών μπορεί να οδηγήσει σε αλλεργικές αντιδράσεις ή σε μολύνσεις του δέρματος.


Για να αποφύγετε αυτές τις δυσάρεστες καταστάσεις, φροντίστε να θυμάστε τις παρακάτω συμβουλές:


Μην τυλίγετε πολύ σφιχτά τη μεμβράνη για να αποφύγετε τυχόν αλλεργικές αντιδράσεις.


Μην τη χρησιμοποιείτε για περισσότερο από 1 ώρα κάθε φορά.


Να την αφαιρείτε άμεσα μετά τις καθημερινές σας ασκήσεις.


Πριν ξεπλυθείτε ή κάνετε ντους περιμένετε για μερικά λεπτά μέχρι να πέσει σταδιακά η θερμοκρασία του σώματός σας.


Το νερό του ντους θα πρέπει να είναι ζεστό ή καυτό.


Για να ολοκληρώσετε τη θεραπεία, στεγνώνετε διεξοδικά το δέρμα σας και εφαρμόζετε μια ενυδατική κρέμα.








ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *