Τι Συμβαίνει Όταν Συνδυάζετε Μήλα, Καρότα & Παντζάρια. Ο Χυμός Που Βοηθά Σε Πολλές Διαφορετικές Ασθένειες

Μήλα, Καρότα & Παντζάρια

Τι Συμβαίνει Όταν Συνδυάζετε Μήλα, Καρότα & Παντζάρια. Ο Χυμός Που Βοηθά Σε Πολλές Διαφορετικές Ασθένειες

Όλα τα λαχανικά έχουν άφθονα οφέλη για την υγεία. Όταν τα συνδυάζουμε μεταξύ τους, απλά γίνονται πιο ισχυρά και μπορούν να καταπολεμήσουν πολυάριθμες ασθένειες και παθήσεις.

Τα φρούτα και τα λαχανικά έχουν χρησιμοποιηθεί από την αρχαιότητα ως φάρμακα. Όταν τα συνδυάζουμε, όλα τα θρεπτικά συστατικά και οι βιταμίνες τους ενισχύονται σημαντικά.

Στη συνέχεια, θα σας παρουσιάσουμε σε τί μπορεί να σας βοηθήσει ο καταπληκτικός συνδυασμός από καρότα, παντζάρια και μήλα:


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ενισχύει την καρδιά και τους πνεύμονες
Τα παντζάρια διαθέτουν β-καροτένιο και λουτεΐνη, τα οποία μπορούν να βελτιώσουν την κατάσταση των πνευμόνων σας, να μειώσουν τη χοληστερόλη και να προστατεύσουν την καρδιά σας.

Προστατεύει το συκώτι
Η παρασκευή ενός χυμού από αυτά τα συστατικά σας βοηθά να απομακρύνετε όλες τις τοξίνες από το συκώτι, να καθαρίσετε το αίμα σας και να δημιουργήσετε νέα ερυθρά αιμοσφαίρια.

Προστατεύει την όραση
Είναι ένας εκπληκτικός συνδυασμός κατά της κούρασης ή του ερεθισμού των ματιών. Μπορεί να βελτιώσει την υγεία των ματιών σας εξαιτίας όλων των ενώσεων που υπάρχουν στο καρότο.

Ενισχύει τη λειτουργία του εγκεφάλου
Περιέχει πολλά αντιοξειδωτικά και θρεπτικά συστατικά που βελτιώνουν τις γνωστικές σας ικανότητες καθώς και τη μνήμη σας, έτσι ώστε ο εγκέφαλος να μπορεί να λειτουργήσει σωστά.

Προστατεύει τα όργανα
Αυτό το εκπληκτικό μείγμα είναι μια πραγματική βόμβα βιταμινών που θα προστατεύσει όλα τα όργανά σας, λόγω της αφθονίας των θρεπτικών ουσιών και βιταμινών. Είναι ωφέλιμο για το πάγκρεας, το συκώτι, τους πνεύμονες και την καρδιά σας. Αποτρέπει επίσης τη δυσκοιλιότητα, βελτιώνει την κίνηση του εντέρου και ολόκληρου του πεπτικού συστήματος και αποτρέπει τα έλκη.

  HAPPY BIRTHDAY GIF

Βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος
Όλοι οι λεκέδες, τα σπυράκια και τα σημάδια πρόωρης γήρανσης θα εξαφανιστούν, καθώς ο ωφέλιμος αυτός χυμός έχει καθαριστικά και αντιοξειδωτικά αποτελέσματα. Η υγεία του δέρματός σας θα βελτιωθεί σημαντικά εάν τον καταναλώνετε σε καθημερινή βάση.

Αποτρέπει τον Καρκίνο
Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, περιέχει πολλά αντιοξειδωτικά που μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη και την αντιμετώπιση του καρκίνου. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος κατά του καρκίνου του πνεύμονα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πόνοι περιόδου
Μπορείτε επίσης να τον χρησιμοποιήσετε για τη δυσφορία και τους πόνους της εμμηνόρροιας.

ΣΥΝΤΑΓΗ
1 παντζάρι
1 καρότο
150 ml νερό
1 πράσινο μήλο
Οδηγίες:

Η προετοιμασία αυτού του χυμού είναι πολύ απλή. Πλένετε καλά τα υλικά και τα βάζετε στο μπλέντερ. Ανακατεύετε καλά και είναι έτοιμος.

Πιείτε τον χυμό (smoothie) 30 λεπτά πριν το πρωινό. Όλα τα θρεπτικά συστατικά πρέπει να διοχετευθούν σε ολόκληρο το σώμα με άδειο στομάχι για καλύτερα αποτελέσματα.

Θα νιώσετε σε εγρήγορση και γεμάτοι ενέργεια! Είναι μια εξαιρετική φυσική θεραπεία για να ξεκινήσετε τη μέρα σας! Απολαύστε τη!

Επιμέλεια Κειμένου & Μετάφραση: Marva @Truelife.gr

*Αυτό το άρθρο έχει μόνο πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν έχει σκοπό την παροχή ιατρικής συμβουλής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *