Αυτό το τεστ χρωμάτων πέφτει μέσα και αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά σου!

τεστ χρωμάτων


Το τεστ χρωμάτων είναι ένα ψυχολογικό τεστ που αποκαλύπτει σημαντικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σας.

Το συγκεκριμένο τεστ είναι φτιαγμένο να διεγείρει το υποσεινήδητο, γι΄αυτό προσπαθήστε να δίνετε όσο το δυνατόν πιο αυθόρμητες απαντήσεις!

Αρχικά τα τέσσερα χρώματα που έχουμε είναι: κίτρινο, πορτοκαλί, μπλε, πράσινο


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Προσπαθήστε να έχετε καθαρή σκέψη και επιλέξτε αυτό που προτιμάτε περισσότερο. Γράψτε σε ένα χαρτί τη σειρά προτίμησης σας.

Κάντε ένα μικρό διάλειμμα και επαναλάβετε την διαδικασία.

Γράψτε στο χαρτί, κάτω από την πρώτη σειρά επιλογής, τη δεύτερη. Δεν είναι απαραίτητο να είναι ίδιες.
Έτσι θα έχετε δυο σειρές προτίμησης :
π.χ. κίτρινο μπλε πράσινο πορτοκαλι
πορτοκαλί κίτρινο πράσινο μπλε

Τώρα έχετε τέσσερα ζεύγη χρωμάτων : (τα δυο πρώτα, τα δυο δεύτερα κλπ). Οι ερμηνείες των ζευγών χωρίζονται σε δυο κατηγορίες. Η πρώτη αφορά τα ζεύγη που βρίσκονται στην 1η και 2η θέση και εκφράζουν επιθυμίες σας. Η δεύτερη κατηγορία αφορά τα ζεύγη που βρίσκονται στην 3η και 4η θέση και εκφράζουν αντιπάθειες και φόβους.

Διαβάστε την ερμηνεία του 1ου ζεύγους και «χρωματίστε» τη με την ερμηνεία του δεύτερου ζεύγους. Έπειτα διαβάστε την ερμηνεία του 3ου ζεύγους και «χρωματίστε» τη με την ερμηνεία του 4ου ζεύγους.

Ερμηνείες χρωμάτων:

ΚΙΤΡΙΝΟ – ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ:


1. Αναζητάτε συνέχεια νέες εμπειρίες, σας αρέσει να κάνετε νέες γνωριμίες και θέλετε να κερδίσετε στον αγώνα της ζωής σας. Το μόνο σας πρόβλημα είναι ότι πολλές φορές επεκτείνεστε σε περισσότερα πεδία από όσα αντέχετε και «ξοδεύεστε» άδικα.
2. Θέλετε να επεκτείνετε τους ορίζοντες σας αλλά φοβάστε ότι κάποιος ή κάτι θα σας εμποδίσει. Χρειάζεστε ενθάρρυνση.

  21 Μαΐου 2018 🌹🌹🌹Σήμερα γιορτάζουν οι:Ελένη, Ελενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Ελενιώ, Ελενίτσα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεωνόρα, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Κωνσταντίνος, Κωσταντίνος, Κων/νος, Κων/τίνος, Κώστας, Κωστής, Κώτσος, Κώτσαρης, Κωστάκης, Κωτσάκης, Κωστάρας, Κωστάλας, Νάντια, Κωνσταντίνα, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Τίνα ......giortazo.gr


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΚΙΤΡΙΝΟ – ΚΙΤΡΙΝΟ:


1. Βρίσκεστε σε μια φάση της ζωής σας που σας καταπιέζουν καταστάσεις ή η σχέση σας. Αναζητάτε μια λύση που θα σας «απελευθερώσει».
2. Δεν είστε καθόλου σίγουροι για τις αποφάσεις σας. Φοβάστε ότι μπορεί να έχετε κάνει λάθος. Χρειάζεστε να σας δείξουν εμπιστοσύνη και συμπαράσταση.

ΚΙΤΡΙΝΟ – ΠΡΑΣΙΝΟ:

1. Είστε σε εγρήγορση και έτοιμοι να αλλάξετε πορεία αν κρίνετε ότι οι νέες προοπτικές θα είναι ευνοϊκότερες. Θέλετε να είστε συμπαθής στους άλλους και δεν αντέχετε τη μοναξιά και την απομόνωση.

2. Θεωρείτε ότι βρίσκεστε σε μια φάση της ζωής σας που σας βαραίνουν πάρα πολλά προβλήματα. Δεν το βάζετε κάτω όμως και δεν δείχνετε «βεβαρημένη».

ΚΙΤΡΙΝΟ – ΜΠΛΕ:

1. Είστε άνθρωπος που χρειάζεται ελευθερία για να «προκόψει». Το ίδιο ισχύει και στο γάμο σας όπου ανθίζετε σε μια καλή σχέση που δεν σας καταπιέζει. Έχετε υψηλές φιλοδοξίες και δεν σας κουράζει ο αγώνας για την επιτυχία.

2. Βρίσκεστε σε μια φάση που δεν «πλησιάζετε» τους άλλους γιατί από τη μια μεριά πιστεύετε ότι θα χάσετε μέρος της ελευθερίας σας και από την άλλη γιατί δεν έχετε να κερδίσετε τίποτα.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ – ΠΡΑΣΙΝΟ:

1. Είστε συγκεντρωμένοι στο στόχο σας και τίποτα δεν μπορεί να αποσπάσει την προσοχή σας. Θέλετε να πετύχετε με κάθε τρόπο και δεν θα σας σταματήσει κανένα εμπόδιο.

2. Νιώθετε ότι κάθε προσπάθεια σας να «προχωρήσετε» αποβαίνει άκαρπη. Προτιμάτε λοιπόν την απάθεια για να ανακτήσετε την ηρεμία σας.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ – ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ:

1. Ρουφάτε ακόμη και το μεδούλι της ζωής. Είστε πληθωρικός χαρακτήρας που δεν αντέχει να γνωρίζει στη ζωή του παρα μόνο την επιτυχία.

  Ανακαλύψτε τι κρύβεται πίσω από το όνομά σας

2. Νιώθετε ότι έχετε περάσει μια δύσκολη περίοδο στη ζωή σας και τώρα χρειάζεστε ηρεμία.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ – ΜΠΛΕ:
1. Αναζητάτε μια γεμάτη ζωή, τόσο σε εμπειρίες όσο και σε συναίσθημα. Θέλετε η σχέση ή ο γάμος σας να περιέχει τα παραπάνω για να είστε ευχαριστημένη.

2. Νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν και αυτό σας δημιουργεί σύγχυση.

ΠΡΑΣΙΝΟ – ΜΠΛΕ:

1.Χρειάζεστε ηρεμία για να λειτουργήσετε σωστά. Δεν αντέχετε το στρες. «Προχωρείτε» με προσοχή, έχετε «μάτι» για τη λεπτομέρεια και αναλυτικό νου.

2. Νιώθετε αδικημένη, ότι δεν σας καταλαβαίνουν και σας υποχρεώνουν να συμβιβαστείτε με τις πεποιθήσεις των άλλων.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΠΡΑΣΙΝΟ – ΠΡΑΣΙΝΟ:

1. Είστε ήρεμος χαρακτήρας που όμως γνωρίζει ότι χρειάζεται αποφασιστικότητα για να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα της ζωής. Βρίσκεστε λοιπόν σε διαρκή αναζήτηση για να αποκτήσετε την απαραίτητη ενέργεια.

2. Νιώθετε ότι σας εμποδίζουν να αποδείξετε την αξία σας αλλά παρ’όλα αυτά «δίνετε» τον καλύτερο εαυτό.

ΜΠΛΕ – ΜΠΛΕ:

1. Χρειάζεται ήρεμο περιβάλλον για να αισθανθείτε εσωτερική αρμονία.

2. Αισθάνεστε απαθής ακόμη και στις πλέον προσωπικές σας σχέσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *