Βάζει Τα Πόδια Της Σε Μια Λεκάνη Γεμάτη Παγάκια- Δες Τι Θα Γίνει Στον Οργανισμό Σου, Αν Το Κάνεις Κι Εσύ Κάθε Μέρα

Βάζει Τα Πόδια Της Σε Μια Λεκάνη Γεμάτη Παγάκια

Εάν ταλαιπωρείστε συνεχώς από κρυολογήματα σημαίνει πως το ανοσοποιητικό σας σύστημα έχει εξασθενήσει και θα πρέπει να το ενισχύσετε, για να περάσετε τις ευαίσθητες μέρες του χειμώνα λιγότερο άρρωστος. 

Υπάρχει ένας τρόπος αρκετά αποτελεσματικός που πιθανόν να είχατε ακούσει από τους παλαιότερους.

Ο Ρώσος θεραπευτής Sergei Bybnovskiy, έχει προτείνει ένα νέο και απλό τρόπο για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Σύμφωνα με τον ίδιο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε σε μια λεκάνη 10- 15 εκατοστά παγωμένο νερό ή νερό βρύσης με παγάκια, όταν επιστρέφετε στο σπίτι, μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά. Προσέξτε, να μην προσθέσετε καθόλου ζεστό ή χλιαρό νερό.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μόλις ετοιμάσετε τη λεκάνη με το κρύο νερό, βγάλτε τις κάλτσες και βάλτε τα πόδια σας σε αυτή ξυπόλυτα μέσα. Όταν τα πόδια σας είναι στη λεκάνη, κάντε μικρές κινήσεις με τα δάχτυλα των ποδιών 10-15 δευτερόλεπτα.

Αφού τελειώσετε, βγάλτε τα πόδια σας από τη λεκάνη, σκουπίστε τα με μια πετσέτα και φορέστε μάλλινες κάλτσες για να ζεσταθούν. Κάνετε αυτή τη διαδικασία κάθε βράδυ και θα βελτιώσει σημαντικά την ανοσία στις ασθένειες.

Αυτή η μέθοδος ενδεχομένως να σας ενδιαφέρει αρκετά, αν είστε πολύ ασθενικά άτομα. Εάν έχετε συχνά κρυολογήματα προσπαθήστε να βάζετε τα πόδια σας σε παγωμένο νερό κάθε 4 ώρες.

Η σύγχρονη επιστήμη επιβεβαιώνει τα οφέλη του κρύου νερού

Η σύγχρονη επιστήμη έχει επαληθεύσει σε αρκετές περιπτώσεις τα οφέλη του κρύου νερού για τη θεραπεία πολλών ζητημάτων υγείας, όπως τα συχνά κρυολογήματα, την αϋπνία και την υψηλή αρτηριακή πίεση. Το κρύο νερό μπορεί να ενισχύσει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού, να μειώσει τη φλεγμονή και τον πόνο, να αυξήσει τη ροή του αίματος και να βελτιώσει το μεταβολισμό.

  6 λόγοι για τους οποίους πεινάς συνέχεια!!!

Έχει αποδειχθεί ότι μετά από 4 εβδομάδες ντουζ με κρύο νερό ο μεταβολισμός ενισχύεται σημαντικά, η ανοσολογική απόκριση βελτιώνεται με την απελευθέρωση βιοχημικών ενώσεων (όπως κυτοκινίνες), η πίεση του αίματος σταθεροποιείται μαζί με άλλες λειτουργίες του σώματος αφού ενεργοποιείται το αυτόνομο νευρικό σύστημα που ελέγχει από τον καρδιακό παλμό έως την αναπνοή.

Τα λευκά αιμοσφαίρια αυξάνονται πράγμα πολύ σημαντικό για τους ασθενείς που δίνουν μάχη εναντίον του καρκίνου. Επίσης, το κρύο νερό μπορεί να μειώσει τον πόνο μέσω της απελευθέρωσης ενδορφινών και να βελτιώσει τη διάθεση και την ευεξία δίνοντας στο άτομο συναισθηματική ανάταση για τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει μέσα στη μέρα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πώς να κάνετε ντουζ με κρύο νερό


Ξεκινήστε να πλυθείτε με το συνηθισμένο ζεστό νερό που παίρνετε το ντουζ σας, γιατί αν αρχίσετε απευθείας με κρύο νερό ο οργανισμός σας μπορεί να πάθει σοκ και να επηρεαστεί αρνητικά η αρτηριακή σας πίεση.

Μόλις πλυθείτε με το ζεστό νερό, μείνετε μακριά από τη ροή του και κλείστε τη βαλβίδα της παροχής του ζεστού, αφήνοντας το κρύο νερό να τρέχει.

Σταδιακά μπείτε στη ροή του νερού, αρχίζοντας από τα πόδια και τα χέρια σας, και στη συνέχεια το πρόσωπό σας. Τότε, φέρτε ολόκληρο το σώμα σας κάτω από τη ροή του κρύου νερού.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αρχικά, μείνετε κάτω από τη ροή του κρύου νερού μόνο λίγα δευτερόλεπτα. Τις επόμενες μέρες αυξήστε σταδιακά τη διάρκεια μέχρι να ξεπεράσετε τα 40 δευτερόλεπτα σε ένα μήνα. Μετά το ,θα πρέπει να αισθάνεστε ζεστοί και αναζωογονημένοι.

*Οι πληροφορίες που περιέχονται δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια συμβουλή, ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

  Το πιο ΥΓΙΕΙΝΟ ποτό μέντας για να αποκτήσετε ΕΠΙΠΕΔΟ στομάχι σε 24 ώρες

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *