Δίαιτα της Παπαρίζου: Πώς έχασε έυκολα τα περιττά κιλά

Δίαιτα της Παπαρίζου

 

Ποια είναι η θαυματουργή δίαιτα της Παπαρίζου ή αλλιώς δίαιτα της λεπτίνης;

 

Κατά καιρούς αρκετοί έχουν επιτεθεί στην Έλενα Παπαρίζου αναφορικά με την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση και τα περιττά κιλά που φαίνεται να πήρε από τότε που αναδείχτηκε νικήτρια της Eurovision με το Number One.

 

Ωστόσο, όπως φαίνεται δεν την απασχολούν ιδιαίτερα οι κακεντρεχείς τοποθετήσεις. Παρά τα σχόλια κατάφερε να χάσει αρκετά κιλά χωρίς σπουδαίες στερήσεις σε προετοιμασία για τον γάμο της με τον αγαπημένο της Ανδρέα Καψάλη.

 

Πώς το κατάφερε; Όλα αυτά χάρη στην αγαπημένη δίαιτα πολλών celebrities του Χόλιγουντ, τη δίαιτα της λεπτίνης.

 

Πρόκειται για μια ορμόνη η οποία είναι η κυρίως υπεύθυνη για τις καύσεις λίπους στο σώμα μας. Από εκείνη εξαρτάται η ποσότητα του λίπους που θα μετατραπεί σε ωφέλιμη για τον οργανισμό ενέργεια και η ποσότητα που θα αποθηκευτεί στο σώμα. Βοηθά επίσης στη ρύθμιση της όρεξης και του μεταβολισμού.

Η δίαιτα της λεπτίνης προτείνει την κατανάλωση συγκεκριμένων τροφών, ώστε να διατηρούμε τη λεπτίνη σε σωστά επίπεδα και έτσι να μην πεινάμε, επιταχύνοντας παράλληλα το μεταβολισμό μας.

Η δίαιτα της λεπτίνης βασίζεται σε κάποιες «σούπερ τροφές», όπως γκρέιπφρουτ, αμύγδαλα, σπανάκι, ντομάτα, αβγά, γιαούρτι, κεράσι, μήλο, ρόκα, μπρόκολο, λάχανο, πράσινο τσάι, καρότο, πιπεριά, λιναρόσπορος, βατόμουρο, μαρούλι, δημητριακά ολικής άλεσης, χυμός λεμονιού, πορτοκάλι.

 

Μάλιστα, το χυμό λεμονιού επιβάλλεται να τον πίνετε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας όταν διψάτε ή πεινάτε.

Από την άλλη απαγορεύονται τροφές όπως τα αναψυκτικά, τα ποτά, ο καφές, οι χυμοί με ζάχαρη, η επεξεργασμένη ζάχαρη, τα λιπαρά τρόφιμα, τα γλυκά και το πρόχειρο φαγητό. Κλασικά δηλαδή τρόφιμα που όλοι οι διατροφολόγοι συμβουλεύουν να αποφεύγουμε.

  Το κόλπο των τριών λεπτών που αδυνατίζει

Τα γεύματα στη δίαιτα της λεπτίνης είναι 3 ημερησίως και σε αυστηρό πρόγραμμα. Το πρωινό επιβάλλεται να έχει 12 ώρες διαφορά με το βραδινό, ενώ το μεσημεριανό αυστηρά απέχει 6 ώρες από το πρωινό και 6 από το βραδινό.

Απαγορεύονται τα ενδιάμεσα γεύματα και τα σνακ, και η ποσότητα του κάθε γεύματος δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το μέγεθος της παλάμης. Για τη σωστή διεξαγωγή της δίαιτας, το μάσημα της τροφής θα πρέπει να γίνεται αργά, ώστε να μπορέσει να προλάβει στον εγκέφαλο η εντολή ότι το στομάχι γέμισε.

 

Δίαιτα της Παπαρίζου: Πώς έχασε έυκολα τα περιττά κιλά

ΠΗΓΗ

 

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα.
Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας για θέματα υγείας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη

-Αν νιώσετε δυσφορία μετά την πρώτη ημέρα της δίαιτας,
να διακόψετε τη δίαιτα αμέσως και συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν χειροτερέψει.
-Και μην ξεχνάτε πώς πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε δίαιτα θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *