Αλλάξτε την ενέργεια του χώρου σας, διώξτε τις εντάσεις και κερδίστε χαμόγελα!!!

Αλλάξτε την ενέργεια του χώρου σας

 

Αλλάξτε την ενέργεια του χώρου σας, διώξτε τις εντάσεις και κερδίστε χαμόγελα!!!

 

Οι ενεργειακοί καθαρισμοί αλλάζουν την αύρα των χώρων σας, με ευκολία.

Το άγχος της εποχής και η αβεβαιότητα για το αύριο, δημιουργούν πολλές εντάσεις που συσσωρεύονται στο σπίτι και το γραφείο μας. Αυτές οι εντάσεις είναι μια μορφή αρνητικής ενέργειας που δημιουργεί εκνευρισμό στα μέλη της οικογένειας και μας αποσπά από την ήρεμη εργασία στην δουλειά μας.

Είναι σημαντικό λοιπόν, να καθαρίζουμε τους χώρους αυτούς ενεργειακά, ανά τακτά διαστήματα.

Αλλάξτε την ενέργεια του χώρου σας, διώξτε τις εντάσεις και κερδίστε χαμόγελα!!!

Ας δούμε την διαδικασία.

Αρχικά, ξεκινήστε κάνοντας ένα καλό μπάνιο. Τις στιγμές που αισθάνεστε μπλοκαρισμένοι, λίγες σταγόνες δεντρολίβανο στο νερό θα βοηθούν για να καθαρίσει η αύρα. Οι γυναίκες που είναι έγκυες δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιούν δενδρολίβανο, γιατί είναι επικίνδυνο. Μετά το μπάνιο σας, φορέστε άνετα και καθαρά ρούχα, χωρίς κοσμήματα.

Πριν αρχίσετε τον καθαρισμό, εξασφαλίστε απόλυτη ησυχία. Κανείς δεν πρέπει να σας ενοχλήσει μέχρι να τελειώσετε. Κλείστε τα τηλέφωνα και τραβήξτε τις κουρτίνες για να μη φαίνεστε από πουθενά.

Στη συνέχεια, καθαρίστε το πάτωμα και εξαγνίστε το χώρο με μια ξύλινη σκούπα (τις παλιές με το θύσανο). Σκουπίστε, ενώ οραματίζεστε ότι η ξύλινη σκούπα διώχνει την αρνητικότητα, τα ψυχικά σκουπίδια, την αρρώστια, την αναδουλειά, το άγχος και ότι άλλο θέλετε να απομακρυνθεί από το χώρο σας. Μπορείτε ακόμα να δείτε τη σκούπα να βγάζει ακτίνες λέιζερ, σε έντονο μπλε ή βιολετί και να κάνει σκόνη κάθε τι που δεν είναι θετικό. Αν το πιστέψετε, έτσι θα γίνει.

  Τι Είναι Ο Αριθμός Του Ήλιου Και Τι Σημαίνει Για Τον Χαρακτήρα Σου;

Ένας άλλος τρόπος για να εξαγνίσετε το χώρο σας είναι να σκορπίσετε αλάτι σκέτο, ή αναμεμιγμένο με κάποιο βότανο. Με αυτό το διασκορπισμό, απελευθερώνονται οι ενέργειες που κατοικούν στο αλάτι και με τον οραματισμό παρασέρνουν μακριά την αρνητική ενέργεια και στη συνέχεια οι ενέργειες των βοτάνων, φορτίζουν το χώρο ανάλογα με τις ιδιότητες τους.

 

Αυτά είναι τα κατάλληλα βότανα για την εργασία αυτή:

⋆ Δεντρολίβανο: προστατεύει, εξαγνίζει και φρεσκάρει. Είναι διεγερτικό και τονωτικό για το νου.

⋆ Λεβάντα: χαλαρώνει, ηρεμεί και εξαγνίζει.

⋆ Λεμόνι: τονώνει, φρεσκάρει, ηρεμεί και ανακουφίζει από το στρες.

⋆ Μανταρίνι: βοηθά όταν έχουμε αϋπνία και ανακουφίζει την κατάθλιψη. Αναζωογονεί όλο τον οργανισμό.

⋆ Γεράνι: ανεβάζει τη διάθεση και δημιουργεί ευθυμία.

⋆ Σανταλόξυλο: εξισορροπεί, βοηθά να κόβονται οι συναισθηματικές δεσμεύσεις.

Ένας άλλος τρόπος είναι να κάψετε σαν θυμίαμα ένα βότανο, όπως φασκόμηλο ή θυμάρι, σε ένα πήλινο σκεύος (μπολάκι) και να οραματιστείτε όπως φεύγει μακριά ο καπνός του, έτσι ν’ απομακρυνθεί κάθε ενοχλητική ενέργεια στο χώρο.

Είναι σημαντικό να πούμε ότι, η αρνητική ενέργεια μαζεύεται κυρίως στις εσωτερικές γωνίες του χώρου. Για να απομακρυνθεί χτυπήστε ένα καμπανάκι σε όλες τις εσωτερικές γωνίες του σπιτιού ή του γραφείου σας. Ξεκινήστε από το άνοιγμα της εξωτερικής πόρτας και προχωρήστε δεξιόστροφα.

Αφού περάσετε από όλα τα δωμάτια του σπιτιού – γραφείου, καταλήξτε και πάλι στην εξώπορτα. Αν δεν έχετε καμπανάκι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ήχο του χειροκροτήματος, αρκεί να είναι καθαρός. Αυτός ο καθαρισμός γίνεται, τα ηλιοστάσια, τις ισημερίες, την πρωτοχρονιά ή όταν λείπετε για καιρό από το σπίτι ή το γραφείο σας και νιώθετε το χώρο «βαρύ».

  Πως να εντοπίσετε την αρνητική ενέργεια από τα σπίτια σας, χρησιμοποιώντας μόνο ένα ποτήρι νερό!

Προσοχή, μην κάνετε ποτέ ενεργειακό καθαρισμό, εάν είστε άρρωστοι, κουρασμένοι, αδύνατοι και οι γυναίκες εάν έχετε περίοδο.

 

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *