Η δίαιτα ελέγχου των μερίδων

δίαιτα ελέγχου των μερίδων

Αυτή η  δίαιτα βασίζεται στο απλό γεγονός ότι όταν τρώτε πάρα πολύ, θα πάρετε κιλά. 

Θα μπορείτε επίσης να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας λιχουδιές αρκεί να τις καταναλώνετε με μέτρο και τις κατάλληλες ώρες της ημέρας.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτή η δίαιτα είναι μια πρόκληση για τα άτομα που τρώνε παρορμητικά ή όταν είναι αγχωμένοι. Ωστόσο, είναι ιδανική για όσους μπορούν να ελέγχουν τις ποσότητες που καταναλώνουν.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μπορείτε να απολαμβάνετε μέχρι και 5 γεύματα την ημέρα αλλά είναι σημαντικό να μην τρώτε ποτέ σε σημείο που να αισθάνεστε φουσκωμένοι. Σταματήστε να τρώτε όταν ακόμη αισθάνεστε ότι μπορείτε να φάτε και κάτι άλλο όπως επιδόρπιο αλλά παράλληλα αισθάνεστε χορτάτοι.

Ένας τρόπος για να αποφύγετε την ανάγκη να φάτε περισσότερο απ’ ό,τι πρέπει είναι να πίνετε ένα χωνευτικό τσάι που θα σας προσφέρει το αίσθημα κορεσμού.

Στην αρχή, μέχρι να συνηθίσετε αυτή τη δίαιτα μπορείτε να βάζετε στο πιάτο σας μόνο ό,τι πρέπει να φάτε στο συγκεκριμένο γεύμα. Ο καθορισμός της μερίδας σας, θα σας αποτρέψει να επιστρέψετε πίσω για να προσθέσετε στο πιάτο κι άλλο φαγητό.

Είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι το φαγητό είναι απλώς ένα μέσο κορεσμού της πείνας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Όταν μασάτε καλά το φαγητό σας, θα μάθετε ότι στην πραγματικότητα το σώμα σας δεν έχει ανάγκη από τεράστιες ποσότητες φαγητού και με αυτό τον τρόπο θα χωνεύετε και θα απορροφάτε καλύτερα τα θρεπτικά συστατικά που περιέχουν οι τροφές που καταναλώνετε.

  Χάσε 2 κιλά σε 2 ημέρες! Η δίαιτα αποτοξίνωσης που κάνει θαύματα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *