Μέσα σε 4 μήνες, η ηθοποιός Καρίνα έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Δείτε τι μας συμβουλεύει

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η Καρίνα πήρε ένα υγιές βάρος 18 κιλά, και έφερε στο κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Δεκέμβριο.

Αλλά λίγο μετά τη γέννα άρχισε να ανησυχεί για τα κιλά που είχε πάρει, αλλά η διαιτολόγος της Rujuta έκανε όλη την διαδικασία απώλειας βάρους πιο εύκολη για εκείνη.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Καρίνα ήθελε να ακολουθήσει τη διατροφή Tashan για να επανέλθει στα κανονικά κιλά της γρήγορα, αλλά ο Rujuta της είπε να κάνει υπομονή και της πρότεινε να επανέλθει στο κανονικό βάρος για αυτή με αργούς ρυθμούς. Τέλος, τα αποτελέσματα μπορούμε να τα δούμε όλοι μας, η Καρίνα είναι υγιής και σε φόρμα και πάλι!!

Παρακάτω υπάρχουν μερικές συμβουλές που ακολούθησε:

1. «Ένα πολύ σημαντικό πράγμα που όλες οι γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν είναι ότι σε μια εγκυμοσύνη, θα χάσετε ασβέστιο πέντε ετών  από τον οργανισμό,». «Έτσι, για να επιστρέψει στα κανονικά του το σώμα σημαίνει, επίσης, να επιταχύνουμε και τα επίπεδα ασβεστίου στο σώμα.» Έτσι τακτικά, η Καρίνα άρχισε να πίνει ένα μεγάλο ποτήρι με γάλα κάθε βράδυ!

Τα γαλακτοκομικά περιέχουν πολλά CLA (συζευγμένα λινολεϊκά οξέα) τα οποία σας βοηθούν να κάψετε περισσότερο λίπος, εξήγησε ο Diwekar. «Και, επίσης, της μικρής αλυσίδας τα λιπαρά οξέα οδηγούν στην κινητοποίηση του λίπους στις επίμονες περιοχές, όπως η κοιλιά», είπε.

2. Μιλώντας για τους μαύρους κύκλους που πολλές γυναίκες αναπτύσσουν μετά τον τοκετό, η Rujuta πρότεινε την αύξηση της πρόσληψης τροφών που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Β12 και σίδηρο, όπως το πηγμένο γάλα για τυρί, το βουτυρόγαλα, και το τουρσί.

  Οι 5 detox τροφές που επιλέγουν οι celebrities για να χάσουν κιλά

«Ακόμα το σουσάμι που η Καρίνα αγαπάει έχει αρκετή βιταμίνη Β12 και σίδηρο που βοηθούν να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους. Αλλά δεν πρέπει να τα τρώτε όλα, τα πάντα θα πρέπει να είναι σε ελεγχόμενες ποσότητες.» Όπως, Καρύδα με jaggery( ινδική ζάχαρη) και bajra roti ( ινδικές χορτοφαγικές πίτες) άλλα και άλλα πράγματα που μπορείτε να φάτε για ανεβάσετε τα επίπεδα του σιδήρου σας.

3. «Ήμουν σε κατάσταση πανικού μετά την γέννα μου καθώς ήθελα να χάσω όλο το βάρος που είχα πάρει», είπε η Καπούρ. «Επέμεινα όλη την ώρα η διατροφολόγος μου η Rujuta να με επαναφέρει στη Tashan διατροφή μου. Αλλά μου είπε ότι δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό τώρα, και πως αυτή τη στιγμή, θα πρέπει να αποκτήσει το σώμα μου το παλιό του σχήμα με ένα προοδευτικό τρόπο.»

Η Rujuta πάντα λέει ότι το περπάτημα είναι η καλύτερη άσκηση στον κόσμο.

Επίσης, ανησυχούσε πολύ και για το ρύζι που της είχα βάλει να τρώει δύο φορές την ημέρα, καθώς έλεγε οτι αυτό είναι πολύ ! «Ο λόγος που της είπα να τρώει ρύζι είναι ότι η κατανάλωση ρυζιού επιτρέπει στο σώμα να φέρει πίσω πολλά από τα καλά βακτήρια που η τόσο έντονη γέννα μπορεί να απομακρύνει» εξήγησε η διατροφολόγος.

4. Για ένα πράγμα που μιλούσαν και οι δύο συνέχεια ήταν η σημασία της αποχής από εξαντλητικές δίαιτες. «Αυτές οδηγούν σε πολλές διαταραχές στον τρόπο ζωής, όπως του θυρεοειδούς μετά την εγκυμοσύνη», προειδοποίησε η διατροφολόγος. «Γιατί όταν κάνετε εξαντλητικές δίαιτες, μειώνετε τη πρόσληψη θερμίδων τόσο πολύ που το σώμα σας αναγκάζεται να επιβραδύνει το μεταβολισμό του.»

  10+1 μυστικοί τρόποι για να γλιτώσετε θερμίδες

Είναι επίσης σημαντικό όχι μόνο να χάσετε βάρος, αλλά να ξαναχτίσετε τα οστά και την πυκνότητα των μυών. «Όσα πιο πολλά οστά και μυς κουβαλάτε, τόσο πιο γεροδεμένοι φαίνεστε Και όσο λιγότερο »κουβαλάτε» οστά και μυς, τοσο πιο πλαδαρές θα δείχνετε «, είπε. Έτσι, όταν σταματάτε τη διατροφή, μπορεί να χάσετε βάρος, αλλά θα εξακολουθείτε να φαίνεστε πλαδαρές


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

5. Όσον αφορά τις ασκήσεις που πρέπει να κάνετε παράλληλα με τη διατροφή σας για να αποκτήσετε πίσω το παλιό σας σώμα, η ηθοποιός και διαιτολόγος της ορκίζονται οτι φτάνει το περπάτημα. «Η Rujuta πάντα λέει ότι το περπάτημα είναι η καλύτερη άσκηση στον κόσμο. Το να τρέχετε σε ένα διάδρομο μπορεί να είναι πραγματικά δύσκολο, αλλά 20-30 λεπτά περπάτημα μπορεί πραγματικά να βοηθήσει «, δήλωσε η Καρίνα. «Με βοήθησε αρκετά. Το σώμα μου άλλαξε ριζικά!.»

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *