Πες μου το ζώδιό σου να σου πω τι φίλη είσαι

Πες μου το ζώδιό σου να σου πω τι φίλη είσαι

Πώς συμπεριφέρονται τα 12 ζώδια στη φιλία;

Εντελώς φιλικά στο λέω, το ζώδιό σου παίζει ρόλο στον τρόπο που σχηματίζεις και υπηρετείς τις φιλίες σου. Σ’ αυτά που σκέφτονται για σένα οι πιο κοντινοί σου άνθρωποι που δεν είναι οικογένειά σου. Στο τρόπο που τους φέρεσαι, που τους αγαπάς και που στέκεσαι δίπλα τους.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ποιο είναι το προφίλ του κάθε ζωδίου σε φιλικό επίπεδο, σύμφωνα με το e-zwdia.gr;

Κριός

Ο φλογερός και χαρούμενος Κριός έχει πολλούς γνωστούς και παρέες, χωρίς να είναι κολλημένος πάνω σου. Τον χαρακτηρίζει μια ειλικρινής φιλία …αλλά αν θες αποκλειστικότητα, ξέχνα το! Όταν έχεις πλάι σου ένα φίλο Κριό, να είσαι βέβαιος πως έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο ευθύ, δυναμικό και με ειλικρινή αισθήματα. Είναι παρορμητικός, αλλά μην τον παρεξηγείς, καθώς έχει πάντα καλή πρόθεση και τον πλημμυρίζει μια παιδική αθωότητα! Είναι γενικά ένας καλός και ειλικρινής φίλος!

Ταύρος

Ένας Ταύρος  είναι πιστός και σταθερός φίλος. Υποστηρικτής του δούναι και λαβείν, μπορεί να σε κάνει κάποιες φορές να θεωρείς πως σε εκμεταλλεύεται! Όχι, κάθε άλλο! Είναι ο αξιόπιστος φίλος σου, που μπορείς να του εμπιστευτείς τα πάντα. Μην εκπλαγείς αν ένας Ταύρος σε αφήσει εις γνώσιν του να τον «εκμεταλλευτείς». Απλά θεωρεί δεδομένο πως έχεις υποχρέωση να βοηθάς το φίλο σου σε μια δύσκολη στιγμή! Όντας κτητικός, ενδέχεται να αισθανθείς αρκετά πιεσμένος κάποιες φορές και να εκραγείς. Είναι και θα είναι ο πιστός σου φίλος!

Δίδυμοι

Είναι η ψυχή της παρέας! Ο επικοινωνιακός Δίδυμος  θα σε γοητεύσει αμέσως. Μπορείς να συζητάς ώρες ατελείωτες μαζί του ευχάριστα και για τα πάντα. Η εξυπνάδα που τον διακατέχει, θα σε βοηθήσει να δώσεις λύσεις στα προβλήματά σου, με εναλλακτικούς τρόπους! Δεν κάνουν κουτσομπολιό, απλά το ονομάζουν «κοινωνικό σχολιασμό». Καλό θα ήταν να μην του αποκαλύπτεις τα πάντα, γιατί δεν κρατά το  στόμα του κλειστό. Αυτό είναι και το ελάττωμά του! Κατά τ’ άλλα είναι ένας καλός φίλος, που θα περάσεις υπέροχα μαζί του!

  Λιζέτα,Ζέτα, Ζέττα, Χρόνια Πολλά!!!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι συναισθηματικά δεμένος με τις φιλίες του, που κρατούν από παιδιά ή αν όχι, σε θέλει φίλο ως τα γεράματα! Ο ώμος του είναι πάντα διαθέσιμος για να κλάψεις, όταν το ‘ χεις ανάγκη. Άπαξ και είσαι φίλος του, είσαι πλέον μέλος της οικογένειάς του! Αν απογοητεύσεις την καρδιά του όμως, θα σε διαγράψει μια για πάντα, αναμφισβήτητα. Υποστηρικτικός, θα σε φροντίσει όταν αρρωστήσεις και θα σε φιλοξενήσει με όλη του την αγάπη. Μπορεί να χάνεται κατά καιρούς με τους έρωτές του, όμως μην αισθανθείς παραμελημένος, δεν έχει αλλάξει τίποτα! Είσαι και θα είσαι το αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του!

Λέων

Ένα Λιοντάρι επιλέγει πάντα αυτό, τους φίλους που θα έχει δίπλα του. Σε αγαπά με όλη του την καρδιά και δίνει τα πάντα για σένα, αρκεί να του το αναγνωρίζεις και να του το επιβεβαιώνεις καθημερινά! Είναι γενναιόδωρος, αφοσιωμένος και διασκεδαστικός φίλος. Ποτέ μην κάνεις το λάθος να τον συγκρίνεις ή ακόμα και να λάμψεις περισσότερο απ’ αυτόν! Το θεωρεί προδοσία. Γέμισέ τον με κοπλιμέντα, πες του πόσο όμορφος είναι και θα σε λατρέψει! Είναι ένας καλός φίλος, που αν το αξίζεις, δίνει και την ψυχή του για σένα!

Παρθένος

Ο απαιτητικός Παρθένος δύσκολα κάνει φιλίες! Αν περάσεις όλα τα τεστ και καταφέρεις να κρατήσεις μια καλή φιλία με έναν Παρθένο, συγχαρητήρια! Φυσικά, δε φτάνει να περάσεις όλα τα τεστ φιλίας, απαιτεί υπομονή και αντοχή να υπομείνεις τις ιδιοτροπίες, τις ανασφάλειες και την γκρίνια ενός Παρθένου. Άρα αυτό εξαρτάται από εσένα και κατά πόσο θα το ανεχτείς! Έχει όμως και αρκετά καλά στοιχεία. Θα τρέξει για σένα, θα σε εξυπηρετήσει, θα σε καθοδηγήσει στο καλύτερο και φυσικά δε θα ξεχάσει ποτέ τα γενέθλια, τη γιορτή και τις επετείους σου! Αν έχεις φίλο έναν Παρθένο θα πιει νερό στο όνομά σου και θα γίνει σκλάβος σου!

  Χρόνια σου πολλά κι ευτυχισμενα!

Ζυγός

Ένας  Ζυγός είναι ιδιαίτερα αγαπητός. Είναι ένα αξιολάτρευτο πλάσμα, που κάνει εύκολα φίλους  που τον λατρεύουν. Δυστυχώς όμως, λίγες είναι φιλίες που κρατά, λόγω της αστάθειας και της αναποφασιστικότητάς του. Του αρέσει να  «χαïδεύει» τα αυτιά των άλλων, χωρίς να σημαίνει πως τα πιστεύει κιόλας! Είναι απλά ένας τρόπος για να ευχαριστεί τους φίλους του. Και φυσικά δε θα ακούσεις να ξεστομίσει ποτέ, ούτε ένα σου ελάττωμα! Αντιθέτως, θα γίνει ο καλύτερος «διαφημιστής» σου! Είναι καλός και απόλυτα συντροφικός φίλος.

Σκορπιός

Η φιλία με έναν Σκορπιό, είναι μια δύσκολη υπόθεση! Είναι μία ριψοκίνδυνη φιλία. Καθώς ένα λάθος για έναν Σκορπιό, δε θα διαλύσει απλά τη φιλία σας, αλλά θα σε εκδικηθεί με το χειρότερο τρόπο! Αντ’ αυτού  όμως, είναι ένας έμπιστος, ευαίσθητος, σταθερός και προστατευτικός φίλος. Το κακό με έναν Σκορπιό είναι, πως είναι αρκετά ζηλόφθονος  και μεταμορφώνεται από φίλος, σε αντίζηλος.  Αν εσύ έχεις  μεγαλύτερη  οικονομική επιφάνεια, κοινωνική ζωή, καριέρα, ακόμα και έναν καλό σύντροφο, ο Σκορπιός δε θα  το ανεχτεί! Γι’ αυτό, όσο πιο λίγα του λες, τόσο καλύτερα για σένα! Εξάλλου δεν είσαι ο μόνος που του κρύβεις πολλά…το ίδιο κάνει κι αυτός σε σένα! Επίσης να θυμάσαι, πως για έναν Σκορπιό ισχύει πάντα η φράση «Ότι δίνεις, παίρνεις»!

Τοξότης

Ο πολυπράγμων Τοξότης, κάνει τους φίλους του να περνάνε εκπληκτικά! Είναι ο τέλειος συμβουλάτορας και θα σε βοηθήσει να πετύχεις ακόμα και τους πιο δύσκολους στόχους σου. Είναι ακομπλεξάριστο άτομο και συνεχώς κάνει πολλές φιλίες. Δε φημίζεται για τις μακροχρόνιες φιλίες του, εκτός κι αν αντέχεις τους γρήγορους ρυθμούς του και τα πολλά ταξίδια! Καθώς κόβει το μάτι του και δύσκολα ξεγελιέται, καταλαβαίνει πάντα ποιος αξίζει να είναι δίπλα του. Αν λοιπόν αξίζεις να είσαι φίλος με τον διασκεδαστικό Τοξότη, θα σου φερθεί φερέγγυα και με γενναιοδωρία!

  Τα πιο τρανταχτά κουσούρια του Ιχθύ

Αιγόκερως

Όσο ψυχρός κι αν σου φανεί ένας Αιγόκερως, οι πράξεις του θα σου αποδείξουν το πόσο πιστός και αφοσιωμένος φίλος είναι! Αγαπά τη μοναξιά  του, καθώς είναι δύσκολος και επιλεκτικός ακόμα και σε μια φιλία. Δύσκολα λοιπόν θα τον προσελκύσεις. Έχει πολλούς γνωστούς, αλλά ελάχιστους φίλους. Μπορεί ακόμα, να έχει και έναν μονάχα φίλο. Είσαι όμως  τυχερός αν είσαι ο ένας και μοναδικός του φίλος, καθώς θα έχεις μια ουσιαστική φιλία. Μπορεί να μη σε συμπονά φανερά, αλλά είναι ομολογουμένως ένας δοτικός και αληθινός φίλος, που δε θα διστάσει να σου πει «ωμά» την αλήθεια κι ας πληγωθείς. Δεν έχει καθόλου τακτ, αλλά τουλάχιστον θα γνωρίζεις απόλυτα την αλήθεια του!

Υδροχόος

Θα βιώσεις την πιο ξεχωριστή και αφοσιωμένη φιλία! Η φιλία είναι ιερή για έναν Υδροχόο. Πρωτότυπος, καινοτόμος και  πρωτοποριακός, κερδίζοντας τους πάντες γύρω του, γεμίζοντάς τον με σεβασμό και θαυμασμό. Είναι πολύ «μπροστά» ο τύπος, ξαφνιάζοντας ευχάριστα τους γύρω του, με την εφευρετικότητά του! Είναι καλόψυχος και αλτρουιστής, θυσιάζοντας τα πάντα για μια φιλία! Αν αισθανθείς παραμελημένος κάποιες φορές, αυτό δε σημαίνει τίποτα. Πολύ απλά, έχει τόσους φίλους που δεν προλαβαίνει να τους βοηθά όλους, την ίδια στιγμή!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ιχθύς

Ο φίλος Ιχθύς είναι τρυφερός και συμπονετικός! Είσαι τυχερός που έχεις έναν τέτοιο φίλο δίπλα σου. Περιποιητικός, υπομονετικός και ευαίσθητος, φροντίζει τους φίλους του χωρίς κανένα αντάλλαγμα! Κάνει το καλό, ρίχνοντάς το στο γιαλό. Ο ονειροπόλος Ιχθύς μπορεί να ξεχάσει τελείως τη γιορτή και τα γενέθλιά σου ή ακόμα και να σε πάρει τηλέφωνο. Μη σκας! Είναι στη φύση του να ζει σε ένα δικό του κόσμο, διαφορετικό από το δικό σου. Σε αγαπά και θα είναι δίπλα σου πάντα, με το δικό του τρόπο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *