Σιρόπι θυμαριού για βήχα και πονόλαιμο

Σιρόπι θυμαριού

Σιρόπι θυμαριού για βήχα και πονόλαιμο

Τα υλικά σας

25γρ. ξερό θυμάρι

500ml νερό

250γρ. μαύρη ζάχαρη

250γρ. μέλι


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τρόπος παρασκευής:

Βράζετε το νερό και βάζετε τα 25γρ. θυμάρι μέσα σε πήλινο δοχείο και το σκεπάζετε. Το αφήνετε για 15-20 λεπτά έτσι ώστε να απορροφήσει όλες τις ιδιότητες του θυμαριού.

Μετά το σουρώνετε και το βάζετε σε μια κατσαρόλα σε σιγανή φωτιά. Προσθέστε το μέλι και την ζάχαρη και ανακατεύετε.

Όταν αρχίζει να βράζει, ξαφρίστε το, έτσι ώστε να μείνει καθαρό.

Σιγά-σιγά θα το δείτε να πήζει.

Τότε, τραβήξτε το από την φωτιά και αφήστε το να κρυώσει.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τοποθετήστε το σε μπουκάλι με φελλό και κρατήστε το στο ψυγείο σας.

  15 σημάδια που στέλνει το σώμα μας όταν δεν τρεφόμαστε σωστά και δείχνουν ότι η διατροφή μας μας αρρωσταίνει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *