Ο τρόπος που κρατάτε την τσάντα σας αποκαλύπτει πολλά μυστικά για το χαρακτήρα σας

Ο τρόπος που κρατάτε την τσάντα σας αποκαλύπτει πολλά μυστικά για το χαρακτήρα σας


Ο τρόπος που κρατάτε την τσάντα σας αποκαλύπτει πολλά μυστικά για το χαρακτήρα σας

Σκεφτείτε τον τρόπο με τον οποίο κρατάτε την αγαπημένη σας τσάντα- την κρατάτε στο χέρι, τη βάζετε στον ώμο ή την κρατάτε χιαστί;


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες της γλώσσας του σώματος αυτή η απόφαση δεν είναι τυχαία. Αντ’ αυτού αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητα της κάθε γυναίκας. Έτσι λοιπόν παρακάτω θα δείτε κάποια πράγματα του χαρακτήρα σας ανάλογα με το πώς κρατάτε την τσάντα.

Κρεμάτε την τσάντα στον ώμο και την κρατάτε δίπλα σας συνέχεια.

Ανήκετε στους πρακτικούς ανθρώπους και δίνετε προτεραιότητα στην ελευθερία κινήσεων και στην άνεση. Δεν είστε καθόλου ωραιοπαθείς, ενώ ό,τι αναλαμβάνετε θέλετε να το βγάλετε εις πέρας. Θέλετε επίσης να νιώθετε ασφάλεια και να έχετε τον έλεγχο, για αυτό και κρατάτε την τσάντα συνέχεια δίπλα σας.

Κρατάτε την τσάντα στον ώμο, αλλά την αφήνετε να ταλαντεύεται ελεύθερα.

Εάν κουβαλάτε την τσάντα με αυτό τον τρόπο τότε αγαπάτε την ελευθερία και δε θέλετε να νιώθετε καταπιεσμένες. Επίσης προτιμάτε να μην παίρνετε μεγάλες ευθύνες και είστε πολλές φορές αφηρημένες.


Φοράτε την τσάντα χιαστί πίσω από εσάς.

Εάν τοποθετείτε την τσάντα με αυτό τον τρόπο τότε ανήκετε στις γυναίκες πολεμίστριες και είστε πάντα έτοιμες να πραγματοποιήσετε τους στόχους και τα θέλω σας, χωρίς να δίνετε σημασία στους γύρω σας. Είστε αποφασιστικές και διαθέτετε μεγάλη αυτοπεποίθηση.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Φοράτε την τσάντα χιαστί μπροστά από εσάς.

Η τοποθέτηση της τσάντας μπροστά σας φανερώνει μια πιο επιφυλακτική προσωπικότητα και ότι πίσω της κρύβεται μία γυναίκα ντροπαλή και χαμηλών τόνων.

  Βράστε Μέλι Με Κανέλα Και Θεραπεύστε Την Αρθρίτιδα, Την Χοληστερίνη Κι Άλλες 10 Ασθένειες

Αν μάλιστα από το άγχος σας για την τσάντα σας έχετε το βλέμμα σας στραμμένο σε αυτή και άρα προς τα κάτω, όλη αυτή η στάση του σώματός σας δείχνει αμυντική, σαν να θέλετε να αποφύγετε οποιαδήποτε επαφή με κάποιον άλλον στον δρόμο.

Φοράτε την τσάντα γύρω από τον αγκώνα ή τον καρπό.

Εάν κρατάτε την τσάντα σας με αυτό τον τρόπο ανήκετε στις γυναίκες που δίνουν προτεραιότητα στην εικόνα και στην κοινωνική θέση. Επίσης προσπαθείτε να δώσετε στους άλλους το μήνυμα πως μπορείτε να τα βγάλετε όλα εις πέρας μόνες σας και δεν έχετε ανάγκη κανέναν.

Κρατάτε την τσάντα στο χέρι.

Είστε μια γυναίκα επαγγελματίας και μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα μαζί. Έχετε επίσης την τάση να αποπνέετε σεβασμό και κύρος.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *