Η Μαίρη Λίντα τραγουδά μέσα από το γηροκομείο το «Λαός και Κολωνάκι» και προκαλεί ρίγη συγκίνησης

Μαίρη Λίντα

Τίποτε δεν μπορεί να αλλάξει αυτό που είναι η Μαίρη Λίντα και ας έχει μεταφερθεί στο γηροκομείο πρόσφατα λόγω των κινητικών προβλημάτων που έχει.

Είναι μια από τις μεγαλύτερες τραγουδίστριες που έβγαλε ποτέ η Ελλάδα και φροντίζει να μας το θυμίζει συνεχώς.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού «Ε»  επισκέφθηκε σήμερα, την κορυφαία ερμηνεύτρια και εκείνη δεν αρνήθηκε να χαρίσει το μεγαλύτερό της χαμόγελο.

«Είμαι ωραία εδώ, είμαι περίφημα! Δεν θέλω να φύγω! Αν το ήξεραν όλοι δεν θα ήθελαν να φύγουν! Περάσαμε υπέροχα… Ήταν και ο κ. Μπουρνέλης εδώ και μας τραγούδησε και περάσαμε όμορφα!

Πάντα είχα τέτοιο αλέγκρο χαρακτήρα, από την ώρα που γεννήθηκα ήμουν πολύ δοτικό άτομο, ήθελα να χαίρονται όλοι!», δήλωσε μεταξύ άλλων στην κάμερα, ενώ δεν δίστασε να τραγουδήσει το «Λαός και Κολωνάκι» του αξέχαστου Μανώλη Χιώτη.

.

Όπως είπε η κόρη Εύη Θεοχάρη: «Δεν υπάρχει κάτι να δηλωθεί. Όλα παίζονται μέρα με τη μέρα. Η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Θα πρέπει να φθάσει στο επιθυμητό επίπεδο για να δούμε πώς θα μπορέσει να κινηθεί από εκεί και πέρα. Παρακολουθείται από γιατρούς και όλα θα πάνε καλά», τονίζοντας πως περιμένει γρήγορα η μητέρα της να γίνει καλά και να επιστρέψει στο σπίτι.

Μερικές ημέρες πριν η Μαίρη Λίντα είχε ένα ατύχημα και έσπασε το πόδι της, ενώ πριν από 1,5 χρόνο είχε υποβληθεί και σε επέμβαση στο ισχίο.

Τώρα βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Γηροκομείου Αθηνών βρίσκεται στο πλευρό της και την φροντίζει. Ταυτόχρονα, κοντά της είναι και πολλά αγαπημένα της πρόσωπα.

  Αδέσποτο σκυλάκι δακρύζει όταν περαστικοί του δίνουν φαγητό

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *