Πριν Λουστείς, Βάλε μία Κουταλιά Ζάχαρη στο Σαμπουάν σου και θα μας Θυμηθείς!

Πριν Λουστείς, Βάλε μία Κουταλιά Ζάχαρη στο Σαμπουάν

Απίθανο Κόλπο!

Διάβασε γιατί πρέπει να το κάνεις οπωσδήποτε μία φορά την εβδομάδα


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η ζάχαρη είναι ένα συστατικό που έχουμε… «δαιμονοποιήσει» τα τελευταία χρόνια. Ευθύνεται για τα παραπανίσια κιλά και για τη γλυκοζυλίωση εξάλλου.

Η ζάχαρη όμως μπορεί να κάνει απίστευτο καλό στα μαλλιά μας και για αυτό το λόγο θέλουμε να σταματήσεις να τη φοβάσαι. Περίμενε… Άσε κάτω το μπισκότο.

Δεν σου λέμε να αρχίσεις να τρως γλυκά. Η ζάχαρη μπορεί να κάνει καλό στα μαλλιά και το δέρμα του κεφαλιού σου αν τη βάλεις μέσα στο σαμπουάν σου!

Ναι, διάβασες πολύ καλά! Μία κουταλιά ζάχαρη μέσα στο σαμπουάν σου το μετατρέπει από απλό καθαριστικό σε πανίσχυρο απολεπιστικό και αυτό είναι το μυστικό: Η απολέπιση.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Κάνεις απολέπιση στο δέρμα σου για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και να μπορέσει το δέρμα να «αναπνεύσει», να λάμψει και για να βοηθήσεις τις κρέμες σου να λειτουργήσουν σωστά.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στο δέρμα του κεφαλιού σου. Τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται στο κεφάλι σου και τα υπολείμματα προϊόντων που μένουν επάνω στην τρίχα, δεν επιτρέπουν στο σαμπουάν, το conditioner, τη μάσκα και τα λάδια που βάζεις να εισχωρήσουν και να κάνουν αυτό που πρέπει.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Βάζοντας λοιπόν λίγη ζάχαρη στο σαμπουάν σου και μετατρέποντάς το σε απολεπιστικό κάνεις την απολέπιση που χρειάζεσαι και όλα είναι τέλεια με τον κόσμο και τα μαλλιά σου. Πρόσεχε όμως! Μην το κάνεις παραπάνω από μία φορά την εβδομάδα… Δεν χρειάζεται.

  Οι ελληνικοί πίνακες των χαρταετών

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *