Πύργος: Η 13χρονη μηχανικός αυτοκινήτων που βάζει τα… γυαλιά σε αγόρια και άνδρες

Πύργος: Η 13χρονη μηχανικός αυτοκινήτων

Εχοντας ως «παιχνίδια»… τανάλιες, μπουζόκλειδα και συμπιεσόμετρα, μεγαλώνει μια 13χρονη από τον Πύργο Ηλείας, η οποία θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα της, που διατηρεί συνεργείο οχημάτων στην περιοχή.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η 13χρονη Ιωάννα Κόρδα αφιερώνει στο συνεργείο τον ελεύθερο χρόνο της από το σχολείο, ακόμη και τα καλοκαίρια, οπότε έβαλε για πρώτη φορά τη στολή του… μάστορα.

Μιλώντας στην τοπική εφημερίδα «Πατρίς», η Ιωάννα υποστήριξε ότι της άρεσε από μικρή η δουλειά που κάνει ο πατέρας της.

«Ερχόμουν στο συνεργείο και έβλεπα που έφτιαχνε τα αυτοκίνητα και συνεχώς τον ρωτούσα για το παραμικρό.

Ετσι σιγά σιγά άρχισα να ασχολούμαι και να μαθαίνω για όλα, για τον κινητήρα, για τα λάδια, τα φίλτρα κλπ και εδώ και τρία χρόνια περνάω εδώ τη μέρα μου όταν έχουμε καλοκαιρινές διακοπές ή Χριστούγεννα και Πάσχα» είπε συγκεκριμένα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Οπως εξήγησε η 13χρονη, η αγάπη της για το συνεργείο και τα μαστορέματα στην αρχή προκαλούσε πλήθος κοροϊδευτικών σχολίων από συμμαθητές της, κυρίως τα αγόρια.

Παρά ταύτα, η ίδια δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε να μαθαίνει.

Ο πατέρας της, Γιώργος Κόρδας, είπε ότι πρόκειται για αποκλειστικά δική της επιλογής και πως ο ίδιος ποτέ δεν επεδίωξε να την εντάξει στο δυναμικό του συνεργείου.

«Πολλοί με ρωτούν γιατί την ταλαιπωρώ αλλά που να ήξεραν ότι είναι αποκλειστικά δική της επιλογή» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

«Είμαι υπερήφανος για την κόρη μου και σίγουρα είναι πολύ όμορφο που έχουμε εδώ τη μικρή μας “μαστόρισσα”» τόνισε στη συνέχεια, προσθέτοντας ότι η μικρή Ιωάννα «ξέρει πολύ περισσότερα για τα αυτοκίνητα από τα αγόρια της ηλικίας της αλλά και από πολλούς άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας!».

  Δείτε πώς βλέπουν τον κόσμο όσοι έχουν αχρωματοψία! (vid)


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΠΗΓΗ

Μία σκέψη στο “Πύργος: Η 13χρονη μηχανικός αυτοκινήτων που βάζει τα… γυαλιά σε αγόρια και άνδρες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *