Διάλεξε 1 από τα 5 στέμματα και δες τι κρύβει για μέλλον σου!!!

Διάλεξε 1 από τα 5 στέμματα

Διάλεξε 1 από τα 5 στέμματα και δες τι κρύβει για μέλλον σου.

 

Επίλεξε αυτό που τράβηξε κατευθείαν το βλέμμα σου

Μπορείς να μάθεις πολλά για το μέλλον και τις προοπτικές που θα ανοιχτούν, αφήνοντας το υποσυνείδητό σου να σε καθοδηγήσει. Τι θα αποκαλύψει το στέμμα που διάλεξες;

Διάβασε παρακάτω:

Εάν επέλεξες το στέμμα 1

Το Στέμμα της Αφροδίτης
Αγάπη

Είσαι ένας άνθρωπος γεμάτος πάθος, που θέλει να γνωρίζει καινούργια πρόσωπα. Το σκεπτικό της ζωής σου είναι απλό: ό,τι είναι να συμβεί, θα συμβεί και το μόνο που χρειάζεται κάποιος να κάνει είναι να ακολουθεί τη ροή των πραγμάτων.

Θέλεις την ανεξαρτησία σου, σου αρέσουν τα ταξίδια και οι εξερευνήσεις και το μέλλον σου προβλέπεται γεμάτο από νέα άτομα που θα σε αγαπούν, νέους χώρους που θα σου αρέσουν και αμέτρητες εμπειρίες.

 

Εάν επέλεξες το στέμμα 2

Το Στέμμα των Δρυίδων
Γνώση

Πιστεύεις ακράδαντα ότι ο άνθρωπος «όσο ζει, μαθαίνει» και η γνώση δεν σταματά ποτέ. Έχεις αρκετά ενδιαφέροντα και σοφία γι’ αυτό πολλοί ζητούν τη βοήθειά σου, όταν ψάχνουν για απαντήσεις.

Σου αρέσει να μοιράζεσαι τις γνώσεις και τις εμπειρίες σου με τους άλλους, αλλά στο άμεσο μέλλον θα χρειαστεί να εφαρμόσεις όσα έχεις μάθει και θα μάθεις σε σένα.

 

Εάν επέλεξες το στέμμα 3

Το Στέμμα της Βασιλείας
Επιτυχία

Είσαι πολύ φιλόδοξο άτομο, με μεγάλους στόχους, που ονειρεύεται την επιτυχία και δε θα σταματήσεις να προσπαθείς, μέχρι να τα καταφέρεις. Θα περιβάλλεσαι από ανθρώπους που θέλουν να σε δουν να πετυχαίνεις, αφήνοντας πίσω σου εκείνους που σε ζηλεύουν και σε ανταγωνίζονται.

  Ποια πόρτα πιστεύεις ότι οδηγεί στην αληθινή ευτυχία? Η απάντηση σου αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά σου

Θα εργαστείς σκληρά αλλά και θα ανταμειφθείς, κάνοντας πολλά από τα όνειρά σου πραγματικότητα.

 

Εάν επέλεξες το στέμμα 4

Το Στέμμα της Τριπλής Θεότητας
Ισχυροί δεσμοί

Είσαι από αυτούς τους ανθρώπους, που μπορούν να μιλήσουν σχεδόν με τους πάντες, αλλά δυσκολεύεσαι να συνδεθείς με πρόσωπα, ίσως γιατί διαισθάνεσαι ότι έχουν κίνητρα ή προσπαθούν να σε εκμεταλλευτούν, οπότε δεν μπορείς να τα εμπιστευτείς.

Όμως, στο άμεσο μέλλον, θα χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές σου να βλέπεις πίσω από τις γραμμές και να κάνεις σωστές επιλογές, με στόχο τη δημιουργία ουσιαστικών σχέσεων, οπότε και θα αποκτήσεις τους ισχυρούς δεσμούς που τόσο πολύ θέλεις.

 

Εάν επέλεξες το στέμμα 5

Το Στέμμα του Έρωτα
Σχέση

Στο παρελθόν, είχες καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για πολλά, όχι όμως για τη δημιουργία νέων σχέσεων, ερωτικών ή φιλικών.

Επειδή είσαι ένας αξιαγάπητος άνθρωπος, στο άμεσο μέλλον θα τα καταφέρεις να φτιάξεις ένα καινούργιο ερωτικό δεσμό αλλά και μια καλή φιλία που θα έχουν χρονική διάρκεια και θα σε καλύπτουν σε αρκετά επίπεδα.

 

Διάλεξε 1 από τα 5 στέμματα και δες τι κρύβει για μέλλον σου.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *