Τα σημάδια που δείχνουν ότι είστε ένας Άγγελος στη Γη με μεγαλύτερο σκοπό στη ζωή και δεν το ξέρετε

σημάδια που δείχνουν ότι είστε ένας Άγγελος στη Γη

Όλοι είμαστε άνθρωποι. Αλλά υπάρχουν πάντα μερικά ακατέργαστα διαμάντια.

Κάποιοι από εμάς μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από ανθρώπινα όντα.

Υπάρχουν μερικά ξεχωριστά όντα που περπατούν στον πλανήτη. Ποιος ξέρει, μπορεί να είστε ένας Άγγελος στη Γη;


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ποιοι είναι αυτοί; 

Οι εκπληκτικές ψυχές που φέρνουν ελπίδα, εμπνέουν τους ανθρώπους, δίνουν υποστήριξη σε περιόδους ανάγκης και βοηθούν στην θεραπεία, μπορούν να αναγνωριστούν ως Άγγελοι της Γης. Έρχονται στη ζωή μας όταν τους χρειαζόμαστε.

Μας δείχνουν την σωστή πορεία και μας δίνουν τη θετικότητα και το κίνητρο για να προχωρήσουμε.

Μπορεί να έχετε ξανακούσει για αυτούς με άλλα ονόματα όπως οι πνευματικοί οδηγοί, οι εργάτες του φωτός ή θεραπευτές. Αυτές οι ψυχές ανήκουν σε διαφορετική διάσταση.

Είναι πραγματικά παθιασμένοι και φροντίζουν, δίνουν την αγάπη τους σε όλους με όλη τους την καρδιά.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Παρακάτω υπάρχουν κάποια σημάδια που τους υποδεικνύουν:

Έχετε ενσυναίσθηση;

Κάποιος που έχει ενσυναίσθηση μπορεί να νιώσει τα συναισθήματα που νιώθουν οι άλλοι γύρω του. Συγχρονίζεται με τις ενέργειες και τις δονήσεις που εκπέμπουν οι άλλοι τόσο πολύ, που τελικά βιώνει τις ίδιες και επηρεάζεται από αυτές. Οι Άγγελοι της Γης είναι αρκετά έτσι.

Σας λένε ότι είστε παλιά ψυχή;

Αν έχετε μεγαλύτερη σοφία και ωριμότητα παρά την ηλικία σας, τότε μην το αρνείστε. Είστε μια παλιά ψυχή και ίσως ένας Άγγελος της Γης.

Επιθυμείτε την μοναξιά;

Αν περάσει αρκετός καιρός χωρίς να μπορείτε να είστε για λίγο μόνοι σας νιώθετε αποστραγγισμένοι, συναισθηματικά και διανοητικά! Η μοναξιά είναι η παρηγοριά σας.

Εκεί μπορείτε να καταλάβετε τα συναισθήματα σας και να βρείτε την γαλήνη μέσα σας. Ο χρόνος που περνάτε μόνοι σας βοηθάει στην ανανέωση της ενέργειάς σας και σας προετοιμάζει για το μέλλον.

  Ο παππούς έφτιαξε μια ράμπα για να μπορεί ο σκύλος του να μπένει στο αυτοκίνητο

Έχετε κάποιον συγκεκριμένο σκοπό στη ζωή σας;

Οι υλικές ανάγκες και επιθυμίες δεν σας νοιάζουν. Αντιθέτως, ψάχνετε μια καριέρα που σας εκπληρώνει, πνευματικά και διανοητικά.

Πολλοί από τους Αγγέλους της Γης αισθάνονται μεγάλη επιθυμία να βοηθήσουν και να θεραπεύσουν τους συνανθρώπους τους και συχνά γίνονται γιατροί, δάσκαλοι, νοσηλευτές, πυροσβέστες, θεραπευτές, κοινωνικοί λειτουργοί κτλ.

Είστε πολύ ευαίσθητοι;

Τις περισσότερες φορές, καταβάλλεστε από όλο τον πόνο και τα προβλήματα που βλέπετε σε αυτόν τον κόσμο. Μπορείτε να αισθανθείτε τον πόνο των άλλων πολύ βαθιά. Αυτό δημιουργεί συναισθήματα άγχους.

Οι άνθρωποι σας αναζητούν για συμβουλές συχνά;

Οι άνθρωποι έρχονται σε σας με τα προβλήματά τους, καθώς γνωρίζουν ότι θα τους ακούσετε και θα τους βοηθήσετε. Οι θεραπευτικές σας ικανότητες κάνουν τα λόγια σας κατευναστικά, και βοηθούν τους ανθρώπους να λύσουν τα προβλήματά τους.

Ακόμη και οι ξένοι ξεκινούν μια συνομιλία μαζί σας, διότι συνειδητοποιούν ότι είστε άνθρωπος που είναι λογικός και αρκετά σοφός για να δώσει μεγάλες συμβουλές.

Δεν σας αρέσει καθόλου η βία και οι κακουχίες;

Αφού είστε άνθρωπος που βοηθάτε, απλώς δεν αντέχετε τις βίαιες πράξεις που γίνονται στους ανθρώπους. Πονάει η καρδιά σας όταν βλέπετε τόσες δυσκολίες ανάμεσα στα διάφορα πλάσματα.

Ονειροπολείτε την μέρα και έχετε επίσης πολύ έντονα όνειρα;

Τα όνειρά σας είναι πολύ λεπτομερή, ζωντανά και έντονα. Μπορεί επίσης συχνά να βρείτε τον εαυτό σας να ονειροπολεί για μαγικούς τόπους και πλάσματα, καθώς και περίεργα αντικείμενα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σχετίζεστε με πολλά ή με τα περισσότερα σημάδια; Τότε, ίσως να είστε μια ασυνήθιστη ψυχή, ένας Άγγελος στη Γη.

  Αθανασία Χρόνια σου Πολλά! (video)

Μάγεια Τ.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *