10 σημάδια ότι έχετε βρει τον σωστό σύντροφο

10 σημάδια ότι έχετε βρει τον σωστό σύντροφο

10 σημάδια ότι έχετε βρει τον σωστό σύντροφο.

Έχετε βρει ένα ρομαντικό σύντροφο που μοιάζει με το τέλειο ταίρι αλλά πώς μπορείτε  να είστε σίγουροι; Αυτή είναι μια σημαντική απόφαση που έχετε να πάρετε, επιλέγοντας για πάντα ένα σύντροφο για σας. Πρέπει λοιπόν να ξέρετε ότι είναι ο σωστός.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ιδού 10 σημάδια ότι έχετε βρει έναν φύλακα άγγελο

Είναι ευγενικός και τρυφερός

Εμείς γενικά θεωρούμε ένα άτομο καλό, όταν θέλει να κάνει καλό για τους άλλους. Κάποιος που θα βοηθήσει ένα αδέσποτο ζώο ή ένα ηλικιωμένο άτομο που αγωνίζεται για να ανοίξει ένα βάζο, για παράδειγμα. Αμέσως μας κάνει να αισθανόμαστε εκτίμηση για το είδος της συμπεριφοράς του.

Σε μια μελέτη σχετικά με τους παράγοντες που οι άνθρωποι παγκοσμίως βρίσκουν ελκυστικούς, η ικανότητα και η ζεστασιά ήταν τα  δύο πιο επιθυμητά χαρακτηριστικά. Φυσικά θα θέλετε το σύντροφό σας να είναι ευφυής, αλλά η ζεστασιά είναι επιθυμητή επειδή θέλουμε το πρόσωπο που αγαπάμε να έχει τα συμφέροντά μας στην καρδιά του.

Έχει κοινά ενδιαφέροντα

Πρέπει να μοιράζεστε τα σωστά πράγματα. Όταν σκέφτεστε για το τι είναι τα πιο σημαντικά για εσάς,ο  σύντροφό σας θα πρέπει να αισθάνεται με τον ίδιο τρόπο για αυτά τα πράγματα. Αυτά είναι πιθανότατα οι αξίες σας, οι πεποιθήσεις και τα ηθικά πιστεύω σας αλλά μπορεί επίσης να περιλαμβάνουν την θρησκεία και τις πολιτικές πεποιθήσεις.

Σε μια μελέτη για την προσωπικότητα και τις ατομικές διαφορές,οι ερευνητές εντόπισαν πολλούς παράγοντες που είναι σημαντικό για τα ζευγάρια να τους έχουν από κοινού.

Βρήκαν ότι έχουμε την τάση να κλίνουμε προς τα άτομα που προέρχονται από την ίδια περιοχή μας, έχουν μια παρόμοια κοινωνική θέση, έχουν παρόμοια συνολικά υγεία, έχουν παρόμοια εκπαίδευση και έχουν παρόμοια επιθυμία για τα παιδιά. Φαίνεται ότι τα όμοια έλκονται περισσότερο από τα αντίθετα.

  Τρίτη 7 Μαρτίου 2017 :Αγίου Ευγενίου του Ιερομάρτυρος.......giortazo.gr


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μπορεί να σας κάνει να γελάτε

Ποιος δεν απολαμβάνει ένα καλό γέλιο; Εάν οι δύο σας μοιράζεστε αστεία και μπορείτε να διασκεδάσετε ακόμη και σε καταστάσεις άγχους, είστε τυχεροί που βρήκατε αυτόν τον φύλακα. Θα σας κάνει να χαμογελάτε και θα είστε ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Αν μπορείτε, επίσης, και εσείς να τον/την κάνετε να γελάσει, τόσο το καλύτερο.

Η διασκέδαση είναι σημαντικό για τα ζευγάρια που μένουν μαζί. Είναι κοινή λογική ότι τα ζευγάρια που έχουν περισσότερη διασκέδαση και παιχνίδι έχουν πιο ευτυχισμένες σχέσεις, αλλά αυτό το υποστηρίζει και η έρευνα.

Ξέρει τις αδυναμίες του/της

Έχει αυτο-επίγνωση και θέλει να βελτιώσει τις ατέλειες του χαρακτήρα. Αυτό είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό για ένα άτομο ώστε να το θεωρήσετε φύλακα άγγελο. Κανείς δεν μπορεί να είναι τέλειος όλη την ώρα και να είναι σε θέση να βλέπει τα δικά του σφάλματα. Η προσπάθεια να τα διορθώσει είναι μια θαυμάσια αρετή.

Έχει ακεραιότητα

Η ειλικρίνεια είναι σημάδι ενός φύλακα. Οι περισσότεροι άνθρωποι κάθε μέρα λένε ψέμματα για να κάνουν τους άλλους να αισθάνονται καλά. Ο φύλακας σας θα μπορούσε να πει ένα μικρό αθώο ψέμα για ποιο χρώμα σας ταιριάζει αλλά ποτέ δεν θα πει ψέμα για τα σημαντικά πράγματα όπως τα οικονομικά,η υγεία, η αφοσίωση.

Είναι αρκετά διαφορετικός

Δεν θέλετε να είστε σε μια ρομαντική σχέση με κάποιον που είναι ακριβώς όπως εσείς. Η διαφορετικότητα θα κρατά την σχέση σας ενδιαφέρουσα. Είστε αρκετά παρόμοιοι σε αυτά που είναι σημαντικά, αλλά αρκετά διαφορετικοί για να έχετε ξεχωριστά γούστα, δεξιότητες,χόμπι και απόψεις.

  Χρόνια Πολλά Ευφρόσυνος, Φρόσυνος....giortazo.gr

Σας στηρίζει αλλά έχει τις δικές του  φιλοδοξίες

Έχετε βρει ένα φύλακα, εάν υπάρχει η σωστή ισορροπία ανάμεσα στο ότι υποστηρίζει τα όνειρά σας αλλά και δεν θυσιάζει τους δικούς του στόχους. Θέλει να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, αλλά επίσης να ολοκληρώσει το MBA. Δεν αφήνει τα πάντα στην διάθεσή σας.

Επικοινωνεί πολύ καλά

Ένας φύλακας πρέπει να ξέρει πώς να επικοινωνεί αποτελεσματικά. Αν ο ρομαντικός σας σύντροφος μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα του και τις ανάγκες, ώστε να μπορείτε να τον καταλάβετε, θα είστε σε θέση να παρέχετε αυτές τις ανάγκες και να έχετε μια καλύτερη σχέση.

Εκτός από την ομιλία ο σύντροφός σας θα πρέπει να είναι ένας πολύ καλός ακροατής. Πρέπει να είναι σε θέση να κατανοήσει τις ανάγκες και τα συναισθήματά σας.

Εάν η συνομιλία είναι ένας δρόμος διπλής κατεύθυνσης όταν μιλάτε, ο σύντροφός σας μπορεί να είναι ένας φύλακας.

Μπορεί να συμβιβαστεί

Αν και οι δύο τσακώνεστε για το τηλεχειριστήριο όλη την ώρα, αυτό δεν θα τελειώσει καλά. Ο σύντροφός σας θα πρέπει να μπορεί να κάνει μια μικρή παραχώρηση.

Ίσως να σας αφήσει να έχετε το τηλεχειριστήριο όταν παρακολουθείτε την αγαπημένη σας εκπομπή όπως και εσείς θα τον αφήσετε να παρακολουθήσει την δική του που είναι αργότερα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σας κάνει να θέλετε να γίνετε ένα καλύτερο άτομο

Κάποιος που σας εμπνέει για να γίνετε καλύτεροι είναι σίγουρα φύλακας άγγελος. Γνωρίζετε ότι θα μάθετε και θα βελτιωθείτε σαν άτομο, ενώ είστε μαζί του. Όντας με κάποιον που σας βοηθά να γίνετε ένα καλύτερο πρόσωπο θα έχετε μια μεγάλη σχέση.

  Καρδιές Με Λουλούδια

Όχι μόνο θα σας αρέσει, αλλά θα είναι και ο μέντορα σας. Θα σας δίνει οδηγίες για να κάνετε  έξυπνες επιλογές χωρίς να επιλέγει για εσάς. Εάν μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας να τον ευχαριστείτε για αυτό, τότε έχετε βρει έναν φύλακα για όλη σας την ζωή.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *