Πανίσχυρο Γιατροσόφι, θεραπεύει ΚΑΘΕ λοίμωξη στο σώμα και Σκοτώνει τα Βακτήρια με Φυσικό Τρόπο. Δείτε ΠΩΣ να το Φτιάξετε!

Πανίσχυρο Γιατροσόφι

Αυτό το φυσικό αντιβιοτικό θεωρείται ότι είναι το πιο ισχυρό από τους περισσότερους εμπειρογνώμονες, και θεραπεύει αποτελεσματικά λοιμώξεις και καταστρέφει τα παράσιτα.

Αυτό το τονωτικό στην πραγματικότητα είναι ένα αντιβιοτικό που καταστρέφει τα γκραμ θετικά και γκραμ αρνητικά βακτήρια.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Έχει ισχυρές αντι-ιικές και αντιμυκητιακές ιδιότητες, ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και τη ροή της λέμφου σε ολόκληρο το σώμα. Είναι φυτικής προέλευσης και προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην υγεία.

Είναι ένα ισχυρό όπλο έναντι της Candida, και όλα τα είδη των ιογενών, βακτηριακών, παρασιτικών και μυκητιασικών λοιμώξεων.

Καθαρίζει το αίμα, ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και θεραπεύει διάφορες χρόνιες παθήσεις. Η αποτελεσματικότητά του οφείλεται στο συνδυασμό υψηλής ποιότητας, φυσικών και φρέσκων υλικών.

Ωστόσο, σημειώστε ότι θα πρέπει να φοράτε γάντια κατά την προετοιμασία, καθώς οι καυτερές πιπεριές μπορεί να προκαλέσουν αίσθημα καύσου, και η έντονη μυρωδιά μπορεί να διεγείρει τα ιγμόρεια.

Συστατικά:

¼ φλιτζάνι ψιλοκομμένο σκόρδο
¼ φλιτζάνι τριμμένο τζίντζερ
2 κουταλιές της σούπας τριμμένο χρένο
700 ml βιολογικό μηλόξιδο
2 κουταλιές της σούπας κουρκούμη σκόνη ή 2 κομμάτια ρίζας κουρκουμά
¼ φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
2 φρέσκες καυτερές πιπεριές


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ, ανακατέψτε όλα τα υλικά εκτός από το μηλόξιδο. Στη συνέχεια, μεταφέρετε το μείγμα σε ένα βάζο, και ρίχνουμε το μηλόξιδο μέχρι να γεμίσει το βάζο μέχρι την κορυφή. Τα 2/3 του βάζου θα πρέπει να αποτελούνται από ξηρά συστατικά, και το υπόλοιπο θα πρέπει να γεμίσει με ξύδι. Κλείστε το βάζο καλά και ανακινήστε.

Το βάζο πρέπει να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος για 2 εβδομάδες. Θα πρέπει να το κουνάτε αρκετές φορές κάθε μέρα.
Έπειτα από δύο εβδομάδες, πιέστε καλά και σουρώστε το μείγμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ξηρά συστατικά στο μαγείρεμα.

  Τα κατοικίδια ζώα χαρίζουν υγεία και χαρά

Το υγρό δεν χρειάζεται να αποθηκευτεί στο ψυγείο, καθώς έχει μακρά διάρκεια κατανάλωσης. Αν αναμειχθεί με λίγο ελαιόλαδο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως σος σε σαλάτες, ή μπορείτε να το προσθέσετε σε βραστά.

Χρήση:

Η γεύση αυτού του αντιβιοτικού είναι πολύ ισχυρή και καυτερή, και μετά την κατανάλωση του, μπορείτε να φάτε μια φέτα λάιμ, λεμονιού, ή πορτοκαλιού για να απαλύνετε την αίσθηση καψίματος. Κάντε γαργάρες και καταπιείτε το χωρίς να το αραιώσετε.

Μπορείτε να τρώτε μια κουταλιά για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα και να αποτρέψετε το κοινό κρυολόγημα. Θα πρέπει σταδιακά να αυξήσετε τη δόση μέχρι να φτάσετε μια δόση ενός μικρού ποτηριού καθημερινά.

Στην περίπτωση σοβαρών λοιμώξεων και ασθενειών, φάτε μια κουταλιά του υγρού, πέντε έως έξι φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επίσης, είναι απόλυτα ασφαλές για εγκύους και παιδιά, καθώς όλα τα συστατικά είναι φυσικά και χωρίς τοξίνες.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το μείγμα είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό φυσικό γιατροσόφι που είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας ενάντια σε πολλές ασθένειες και λοιμώξεις. Ετοιμάστε το και απολαύστε τα οφέλη του.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *