Κάνε το τεστ προσωπικότητας, επιλέγοντας την εικόνα που σε εκφράζει!

Κάνε το τεστ προσωπικότητας, επιλέγοντας την εικόνα που σε εκφράζει

Κάνε το τεστ προσωπικότητας, επιλέγοντας την εικόνα που σε εκφράζει

 

Ποια εικόνα τράβηξε το βλέμμα σου περισσότερο όταν είδες τα παραπάνω 9 τετράγωνα;

Είναι αυτή που σε χαρακτηρίζει και φανερώνει και μερικά στοιχεία για τον εαυτό σου.

Κάνε το τεστ προσωπικότητας και δες αν όσα αναφέρονται ταιριάζουν στο χαρακτήρα σου.

 

1.Αυτόνομος:

Παρορμητικός και με αυτοπεποίθηση, έχεις την τάση να κάνεις πράγματα χωρίς να αναζητάς εξωτερική βοήθεια. Έχεις επίγνωση της θέσης σου και θέλεις όλοι να γνωρίζουν πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος σου. Προτιμάς να είσαι μόνος σου και να εξαρτάσαι μόνο από τον εαυτό σου.

Αντιμετωπίζεις τη ζωή ως παιχνίδι στρατηγικής. Ένας άνθρωπος με αυτοσυγκράτηση που προσπαθεί πάντα να παραμένει ψύχραιμος και ήρεμος. Έχεις επιχειρηματικό πνεύμα και είσαι γεννημένος ηγέτης.

 

2.Ενάρετος:

Είσαι αγνός και πολύ ηθικός. Έχεις την τάση να προσαρμόζεσαι εύκολα στο περιβάλλον. Αν και μοιάζεις ντροπαλός, πάντα λες τι πιστεύεις πραγματικά στους φίλους σου.

Θεωρείς σημαντική αξία την ειλικρίνεια και τείνεις να κρίνεις σκληρά τους άλλους. Ως αποτέλεσμα, οι άλλοι πολλές φορές αναζητούν τη συμβουλή σου. Είσαι από αυτούς τους ανθρώπους που έχουν γεννηθεί για κάποιο ανώτερο σκοπό.

 

3.Ελκυστικός:

Είσαι χαρισματικός και με ηγετικά προσόντα. Είσαι γεμάτος ενέργεια και αναλαμβάνεις με πάθος απαιτητικές υποχρεώσεις, αλλά αυτό το πάθος έχει και τη σκοτεινή πλευρά του.

Η προσωπικότητά σου πάντα τραβά την προσοχή των άλλων. Είσαι αποφασιστικός και γρήγορος στη διαχείριση υποθέσεων. Συχνά έχεις την τάση να χάνεις την ψυχραιμία σου.

 

4.Αισιόδοξος:

Έχεις νεανικό πνεύμα και εσωτερική ηρεμία. Είσαι αισιόδοξος, νοιάζεσαι πολύ για τους άλλους και πάντα προσπαθείς να βλέπεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

  Επιλέξτε ένα ζευγάρι στην εικόνα και θα αποκαλύψει βασικά χαρακτηριστικά για την προσωπικότητά σας

Είσαι πάντα χαμογελαστός και προσπαθείς να κάνεις και τους άλλους να χαμογελούν. Είσαι εργατικός και έξυπνος. Ντροπαλός, με χιούμορ, αν και οι πολλοί δεν βλέπουν τη διασκεδαστική πλευρά σου.

 

5.Εύστοφος:

Έχεις μια ενδιαφέρουσα, συγκρατημένη και κομψή προσωπικότητα. Το μυαλό σου είναι το όπλο που μπορεί να λύσεις κάθε γρίφο. Είσαι ικανός να περιστρέφεις τη συζήτηση γύρω σου, ανατρέποντας κλισέ και στερεότυπες αντιλήψεις.

Καταλαβαίνεις εύκολα τα ψέματα. Για σένα, η ηρεμία και η άνεση είναι προτεραιότητες στη ζωή. «Ανθίζεις» όταν είσαι μόνος σου και δεν δίνεις σημασία στην οικειότητα. Προτιμάς να κρύβεις τα συναισθήματά σου και να δείχνεις την ισχυρή πλευρά σου.

 

6.Ενδιαφέρων:

Έχεις χαρούμενη προσωπικότητα και σου αρέσει να βγαίνεις έξω. Με το ελεύθερο πνεύμα σου, τείνεις να κάνεις τα πράγματα ήρεμα και να επινοείς δικούς σου τρόπους για να κάνεις καθημερινές ασχολίες.

Είσαι παρορμητικός και κάθε μέρα δημιουργείς μια νέα περιπέτεια. Παρόλα αυτά, όλες σου οι πράξεις έχουν κάποιο κρυμμένο στόχο. Κάποιες φορές, ξαφνιάζεις τους γύρω σου με την προσβλητική σου συμπεριφορά.

 

7.Πνευματικός:

Δεν είναι ικανοποιημένος με τον εαυτό σου και πάντα προσπαθείς να φτάσεις προς το καλύτερο. Ψάχνεις τη γνώση και συχνά τη βρίσκεις στα βιβλία που τόσο αγαπάς. Σου αρέσεις να αντλείς γνώση από κάθε εμπειρία.

Φιλοσοφικό μυαλό, που αντιμετωπίζει τα μικρά πράγματα ως μέρος της μεγάλης εικόνας της ζωής. Αναζητάς ηρεμία για τον εαυτό σου και ειρήνη για τον κόσμο. Είσαι καλός φίλος, αλλά τείνεις να ικανοποιείς πρώτα τον εαυτό σου.

 

8.Κυκλοθυμικός:

Είσαι δημοφιλής, αξιόπιστος και παρατηρητικός. Νοιάζεσαι για τους άλλους, αλλά συχνά η διάθεσή σου έχει εναλλαγές. Στην πραγματικότητα, τα συναισθήματά σου σε επηρεάζουν σε ό, τι κάνεις. Είσαι δημιουργικός, εκφραστικός και τείνεις να κάνεις τα πράγματα με ξεχωριστό τρόπο.

  Ψυχολογικό τεστ: Διαλεξε Πόρτα, διάλεξε Ζωή

Έχεις μοναδικές ιδέες. Πάντα ακολουθείς την καρδιά σου. Κατά καιρούς έχεις ξεσπάσματα, αλλά είσαι τόσο αγαπητός που οι περισσότεροι βρίσκουν τις ιδιοτροπίες σου χαριτωμένες!

 

9.Αξιόπιστος:

Είσαι ευγενικός, προστατευτικός και τυχερός. Πάντα θες να βοηθάς τους άλλους. Έχεις αξιόπιστη προσωπικότητα και είσαι καλός στο να κρατάς μυστικά. Επίσης, είσαι μυστικοπαθής. Έχεις ευχάριστη προσωπικότητα και πολλοί απολαμβάνουν να είναι στην παρέα σου.

Ψάχνεις για την αρμονία σε όλα τα πράγματα και αντίστοιχα θες να συμφιλιώνεις τους ανθρώπους γύρω σου. Προσπαθείς να κάνεις τους πάντες να αισθάνονται άνετα μαζί σου.

 

Κάνε το τεστ προσωπικότητας, επιλέγοντας την εικόνα που σε εκφράζει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *