Να τι Πρέπει να Κάνετε για να Μυρίζουν τα Ρούχα σας Πάντα Τέλεια (Χωρίς να τα Πλένετε με Μαλακτικό)!

Να τι Πρέπει να Κάνετε για να Μυρίζουν τα Ρούχα σας Πάντα Τέλεια (Χωρίς να τα Πλένετε με Μαλακτικό)!

Μυρίζουν τα Ρούχα σας Πάντα Τέλεια

 

Μπορεί να μην είναι λερωμένα και να μην μυρίζουν άσχημα τα ρούχα σας αλλά μετά το πρώτο «φόρεμα» χάνουν την όμορφη μυρωδιά τους.

Ακολουθώντας, λοιπόν, τα κόλπα που σας δίνουμε παρακάτω, μπορείτε να κάνετε τα ρούχα που έχετε φορέσει ήδη μια ή και δυο φορές να μοσχομυρίζουν λες και βγήκαν μόλις από το πιο ακριβό καθαριστήριο.

 

Πρώτη Λύση:

Γυρίζοντας από τη δουλειά ή τη βραδινή σας έξοδο βγάζετε τα ρούχα σας και φροντίζετε να τα απλώνετε κατευθείαν στην απλώστρα για να αεριστούν για όλη την υπόλοιπη μέρα ή τη νύχτα.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε με το που μπαίνετε στο σπίτι είναι να απλώνετε τα ρούχα σας έξω.

 

Δεύτερη Λύση:

Βάλτε νερό σε ένα βαποριζατέρ και ρίξτε μέσα και μερικές σταγόνες μαλακτικό για ρούχα. Ανακινήστε καλά και έπειτα ψεκάστε τα φορεμένα ρούχα σας. Κάντε το ίδιο με τα σεντόνια, τα ριχτάρια, τις κουρτίνες, τις ντουλάπες και τα συρτάρια σας.

 

Τρίτη Λύση:

Πάρτε ένα σαπούνι με άρωμα λεβάντας, βγάλτε το από το χαρτί του και ακουμπήστε το πάνω σε ένα κομμάτι τούλι μέσα στην ντουλάπα σας. Τα ρούχα σας μετά από 3-4 ώρες θα απορροφήσουν το άρωμα του σαπουνιού και θα αρχίσουν να μοσχοβολάνε.

Ένα σαπούνι με άρωμα λεβάντας θα δώσει υπέροχο άρωμα στα φορεμένα ρούχα σας.

 

Τέταρτη Λύση:

Μια άλλη λύση -εξίσου αποτελεσματική- είναι να βάλετε κόκκους καφέ σε ένα μπολάκι και να ακουμπήσετε το μπολ σε κάποιο σημείο της ντουλάπας.

  Το φρούτο που μπορεί να κάνει τις κατσαρόλες σαν καινούριες

Οι κόκκοι καφέ θα απορροφήσουν τις οσμές και τις άσχημες μυρωδιές και τα ρούχα σας μετά από μερικές ώρες θα φαίνονται και θα μυρίζουν σαν να έχουν βγει μόλις από το πλυντήριο

Μερικοί κόκκοι καφέ μπορούν να κάνουν τα ρούχα σας να μοσχομυρίζουν.

 

Πέμπτη Λύση:

Ακόμα κι αν δεν είναι βρώμικα και δεν μυρίζουν τα ρούχα σας πολλές φορές χάνουν το όμορφο άρωμα που έχουν μετά το πλύσιμο και το σιδέρωμα. Ρίξτε σε ένα βαποριζατέρ νερό και μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο (γκρέιπφρουτ, λεβάντα, λεμόνι) και ψεκάστε το ρούχο σας.

 

Να τι Πρέπει να Κάνετε για να Μυρίζουν τα Ρούχα σας Πάντα Τέλεια (Χωρίς να τα Πλένετε με Μαλακτικό)!

 

Δείτε κι άλλα θέματα ΕΔΩ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη. Με αγάπη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *