Κόβει ένα Λεμόνι και το Τρίβει στα Φρύδια της. Μόλις Μάθετε το Λόγο, θα το Κάνετε κι Εσείς!

Κόβει ένα Λεμόνι και το Τρίβει στα Φρύδια της

Κόβει ένα Λεμόνι και το Τρίβει στα Φρύδια της

Μόλις Μάθετε το Λόγο, θα το Κάνετε κι Εσείς!

Αυτή η τάση έχει γίνει πολύ δημοφιλής τελευταία: παχιά και θαμνώδη φρύδια.

Πάει ο καιρός που στην μόδα ήταν τα πολύ λεπτά φρύδια. Δυστυχώς όμως, δεν είναι όλοι τυχεροί να έχουν γεννηθεί με μεγάλα και πυκνά φρύδια.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια καλά νέα: τώρα όλοι μπορούν να δοκιμάσουν αυτή τη νέα τάση. Θα σας δείξουμε μερικές συμβουλές και κόλπα που θα κάνουν τα φρύδια σας να μεγαλώσουν πιο γρήγορα.

Το καλύτερο είναι πως δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να το καταφέρετε. Τα περισσότερα που χρειάζεστε υπάρχουν ήδη στο σπίτι.

 

Κόβει ένα Λεμόνι και το Τρίβει στα Φρύδια της. Μόλις Μάθετε το Λόγο, θα το Κάνετε κι Εσείς!

 

1. Καστορέλαιο

Βοηθάει πολύ στην αύξηση των φρυδιών. Περιέχει πρωτεΐνες, βιταμίνες, λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικά.

Πάρτε λίγο καστορέλαιο και βάλτε το στα φρύδια. Κάντε χαλαρό μασάζ της περιοχής για λίγα λεπτά με τα δάχτυλά σας. Αφήστε το να κάτσει για 30 λεπτά. Ξεπλύντε προσεκτικά με χλιαρό νερό.

Επαναλάβετε καθημερινά για αρκετές εβδομάδες. Εάν νιώσετε ερεθισμό στο πρόσωπο ή στα μάτια, σταματήστε αμέσως τη διαδικασία.

Περιέχει πολλές πρωτεΐνες όπως και θρεπτικά συστατικά. Μπορεί να τα βοηθήσει να σκουρύνουν κιόλας.

Καστορέλαιο

 

Βάλτε μερικές σταγόνες στα φρύδια σας και κάντε μασάζ με τα δάχτυλά σας. Αφήστε το για όλη τη νύχτα και ξεπλύντε με χλιαρό νερό το πρωί. Επαναλάβετε καθημερινά για 1-2 μήνες.

 

3. Ελαιόλαδο

 

Υπάρχει σε κάθε κουζίνα και περιέχει βιταμίνη Ε, που βοηθάει την ανάπτυξη των φρυδιών.

 

Ρίξτε μερικές σταγόνες στα φρύδια σας πριν τον ύπνο και τρίψτε ελαφρώς. Το επόμενο πρωί ξεπλύντε με χλιαρό νερό. Αλλιώς μπορείτε να ανακατέψετε μισό κουταλάκι του γλυκού λάδι με μερικές σταγόνες μέλι, να το τρίψετε ελαφρά και να το ξεπλύνετε μετά από μισή ώρα.

 

  Ξίδι λεμόνι κι αλάτι για γυάλινες επιφάνειες

4. Χυμός από κρεμμύδι

 

Καθαρίστε ένα μικρό κρεμμύδια και κόψτε το σε κομμάτια. Πάρτε το χυμό από το κρεμμύδι πιέζοντάς το και τρίψτε το στα φρύδια για περίπου 5 λεπτά. Αφήστε το λίγο και ξεπλύντε με χλιαρό νερό. Επαναλάβετε για αρκετές εβδομάδες για να δείτε αποτελέσματα

 

5. Κρόκος αβγού

 

Ο κρόκος του αβγού περιέχει κερατίνη, που βοηθάει στην ανάπτυξη των φρυδιών.

 

Ξεχωρίστε το ασπράδι από τον κρόκο. Χτυπήστε τον κρόκο μέχρι να πάρει κρεμώδη υφή. Βάλτε το στα φρύδια σας. Μετά από 15-20 λεπτά, ξεπλύντε με κρύο νερό. Επαναλάβετε 1-2 φορές την εβδομάδα.

 

6. Σπόροι τριγωνέλλας

 

Περιέχουν πρωτεΐνη, νικοτινικό και λεκιθίνη, τα οποία βοηθούν στην ανάπτυξη των φρυδιών και στην ανοικοδόμηση των θυλάκων των τριχών.

 

Βάλτε 1 κ.γ από σπόρους σε ένα μπολ και προσθέστε λίγο νερό. Περιμένετε τουλάχιστον 5 ώρες να μαλακώσουν οι σπόροι. Πιέστε τους για να γίνουν μία παχύρρευστη πάστα.

 

Προσθέστε λίγο λάδι από αμύγδαλο και λάδι καρύδας και ανακατέψτε. Αφού το βάλετε στα φρύδια σας, αφήστε το για όλο το βράδυ και το επόμενο πρωί ξεπλύντε με ζεστό νερό. Επαναλάβετέ 2-3 φορές την εβδομάδα για 2 μήνες.

 

7. Aloe Vera

 

Περιέχει ένζυμα που τρέφουν τους θύλακες των τριχών και επιταχύνουν την ανάπτυξή τους.

 

Πάρτε το τζελ από ένα φύλο aloe vera με ένα μαχαίρι. Ανακατέψτε 1/2 κ.γ τζελ με λίγο μέλι και λάδι καρύδας. Βάλτε το μίγμα στα φρύδια σας. Μετά από 30 λεπτά, ξεπλύντε με νερό. Επαναλάβετε καθημερινά για αρκετές εβδομάδες συνεχόμενα.

 

8. Λεμόνι

 

Περιέχει φολικό οξύ και βιταμίνες C και B, όπως και άλλα θρεπτικά συστατικά που βοηθούν την ανάπτυξη των τριχών.

 

Κόψτε το λεμόνι σε φέτες. Τρίψτε τις φέτες πάνω από τα φρύδια για αρκετά λεπτά. Μετά από 15-20 λεπτά, ξεπλύντε με χλιαρό νερό. Αλλιώς, μπορείτε να κόψετε την φλούδα του σε κομμάτια, να τα βάλετε σε μία κούπα με έλαιο καρύδας και να το αφήσετε για δύο εβδομάδες.

 

Βάλτε κάθε βράδυ στα φρύδια σας από το μίγμα και το επόμενο πρωί ξεπλύντε με χλιαρό νερό. Προσοχή να μην βγαίνετε στον ήλιο για 2 ώρες αφού το βάλετε, γιατί το λεμόνι αντιδράει και μπορεί να κάνει τις τρίχες σας λίγο πιο ξανθές.

 

  14 τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τα λεμόνια σας! Δοκιμάστε τους!

9. Γάλα

 

Περιέχει πρωτεΐνες, όπως και άλλα θρεπτικά που προωθούν την ανάπτυξη των τριχών.

 

Βάλτε λίγο γάλα σε ένα μπολ. Πάρτε μία μπατονέτα και βάλτε λίγο στα φρύδια σας. Αφήστε το μέχρι να ξεραθεί και ξεπλύντε καλά με νερό. Επαναλάβετε καθημερινά για αρκετές εβδομάδες μέχρι να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

10. Σωστή διατροφή

 

Είναι σημαντικό να τρεφόμαστε σωστά, έτσι ώστε να έχει ο οργανισμός όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται.

 

Σωστή διατροφή

 

Σιγουρευτείτε πως καταναλώνετε τροφές με βιταμίνη Α, όπως πιπεριές, γλυκοπατάτες και καρότα. Τροφές με πολύ βιταμίνη C, όπως λεμόνια, πιπεριές, μπρόκολο, παπάγια και πορτοκάλι βοηθούν την ανάπτυξή τους.

 

Είναι σημαντικό να τρώτε αρκετές τροφές με βιταμίνη Ε, όπως αμύγδαλα, φιστίκια, βασιλικό, σπανάκι και ελιές. Οι τροφές που περιέχουν πρωτεΐνες, όπως το τυρί, τα φασόλια, οι φακές και το γιαούρτι θα πρέπει να είναι επίσης κομμάτι της διατροφής σας.

 

Τροφές πλούσιες σε ω-3 λιπαρά οξέα, όπως αβοκάντο, καρύδια, ελαιόλαδο και σολομός είναι επίσης πολύ σημαντικές. Τέλος, τροφές που έχουν σίδηρο, όπως ψάρια, λαχανικά και λευκό κρέας θα πρέπει να ολοκληρώνουν τη διατροφή σας.

 

11. Περισσότερες συμβουλές και κόλπα

 

Μπορείτε να κάνετε μασάζ στους θύλακες για αρκετά λεπτά κάθε μέρα με ελαφριές, κυκλικές κινήσεις. Κάντε peeling στο δέρμα γύρω από τα φρύδια πού και πού. Να βάζετε βαζελίνη στα φρύδια σας τακτικά.

 

Μην βγάζετε πολύ συχνά τα φρύδια σας, γιατί υπάρχει η πιθανότητα οι μικρές τρίχες να σταματήσουν να βγαίνουν. Μην βάζετε υπερβολικό μακιγιάζ στα φρύδια. Τέλος, αποφύγετε το άγχος.

 

Με αυτές τις εύκολες συμβουλές θα αποκτήσετε χωρίς χρήματα τα χοντρά φρύδια που επιθυμείτε.

 

Δοκιμάστε τα και θα μας θυμηθείτε!

 

  Αλλάξτε το χρώμα των μαλλιών σας με ένα μυστικό υλικό

 

Κόβει ένα Λεμόνι και το Τρίβει στα Φρύδια της. Μόλις Μάθετε το Λόγο, θα το Κάνετε κι Εσείς!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *