Αυτά τα ζώδια θα περάσουν τον πιο καυτό Σεπτέμβριο

Αυτά τα ζώδια θα περάσουν τον πιο καυτό Σεπτέμβριο

Μήπως χώρισες μέσα στο καλοκαίρι και νιώθεις πιο μόνος/η από ποτέ; 

Ή μήπως ο έρωτας που περίμενες ότι θα σού αλλάξει τη ζωή, δεν εμφανίστηκε ποτέ; Εάν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, υπάρχει ελπίδα να ζήσεις όλες τις αξέχαστες -και καυτές- εμπειρίες που φανταζόσουν, τον Σεπτέμβριο!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αυτό σημαίνει ότι οι ανέμελες ημέρες πέρασαν και επιστρέψαμε στην πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που αγαπάει τη συντροφικότητα και τα παθιασμένα βράδια.

Και αν εσείς μπορεί να μην έχετε διάθεση για σχέσεις κι έρωτες, ένα είναι το σίγουρο. Δεν θα σας ρωτήσει κανείς. Απλά θα συμβεί. Οπότε καθίστε αναπαυτικά, βγάλτε τα παπούτσια, βάλτε ένα ποτήρι κρασί και απολαύστε το.

Το φθινόπωρο είναι μια νέα αρχή -και ας λένε όλοι ότι ο χρόνος αλλάζει τον Ιανουάριο. Αυτή την εποχή, η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, θα βρίσκεται στο σπίτι της με τον αγαπημένο ρομαντικό Ζυγό (από τις 15 Σεπτεμβρίου έως τις 8 Οκτωβρίου 2019) για να κηρύξει και επίσημα την έναρξη του φθινοπώρου.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, όσα «χτίσατε» το καλοκαίρι πιθανότατα θα εξαφανιστούν με τις πρώτες ψιχάλες. Καλύτερα. Κάντε χώρο για τα καινούργια.

Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που αγαπά την ισορροπία, την αρμονία και τη συντροφικότητα. Όταν η Αφροδίτη εισέρχεται στο Ζυγό, σας επιτρέπει να κάνετε νέες σχέσεις και να είστε ευτυχισμένοι.

Ζυγός 

Ο φετινός Σεπτέμβρης είναι η εποχή του Ζυγού να λάμψει και κανείς δεν θα τον εμποδίσει. Ξέχνα λοιπόν τη μανία σου με την ισορροπία και την αρμονία, καλέ μου Ζυγέ και αφέσου γιατί ένας πολύ μεγάλος έρωτας σε περιμένει! Τυχερούλη!

  Τι είδους σύντροφος γίνεται το κάθε ζώδιο


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ταύρος 

Στη λίστα με τους ερωτικά τυχερούς για αυτόν τον μήνα είναι και ο Ταύρος, ο οποίος με την αρχή του φθινοπώρου θα βρει τη συντροφικότητα που τόσο ποθεί στα μάτια κάπου που θα του υποσχεθεί αγκαλίτσες και φιλάκια κάτω από τη φλις κουβέρτα τα κρύα βράδια του χειμώνα.

Κριός

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, θα βρίσκεται στο σπίτι της με τον αγαπημένο Ζυγό από τις 15 Σεπτεμβρίου έως τις 8 Οκτωβρίου 2019. Καθώς ο Κριός βρίσκεται ακριβώς αντίθετα από τον Ζυγό, τα ερωτικά και αυτού του ζωδίου θα επηρεαστούν έντονα.

Μπορεί ο Κριός να έχει τη φήμη ότι κοιτάει από εδώ και από εκεί και λατρεύει το φλερτ, αλλά μόλις αυτόν που θα του τραβήξει το ενδιαφέρον, δεν πρόκειται να κοιτάξει πουθενά αλλού. Ειδικά τώρα χάρη στην Αφροδίτη, θα του δημιουργηθεί η ανάγκη να αποκτήσει μια ισχυρή μονογαμική σχέση και θα τα καταφέρει!

Σκορπιός 

Καθώς βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον Ταύρο, ο Σκορπιός θα επηρεαστεί επίσης από την Αφροδίτη στον Ζυγό. Μπορεί να έχει τη φήμη του ερωτιάρη του ζωδιακού, ωστόσο φέτος το φθινόπωρο θα ξεδιπλώσει τη ρομαντική και στοργική πλευρά του, κάτι που θα τον κάνει πολύ αρεστό ακόμα και τους πιο αγαπησιάριδες, όπως οι Καρκίνοι.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *