Βιάζεσαι να αδυνατίσεις; Δες εδώ πόσα κιλά μπορείς να χάσεις σε 1 μήνα!

Βιάζεσαι να αδυνατίσεις;

Βιάζεσαι να αδυνατίσεις;

 

Βγάλτε την αριθμομηχανή σας και κρατήστε σημειώσεις!

Οι δίαιτες που υπόσχονται γρήγορη απώλεια βάρους (“χάστε 10 κιλά σε 4 εβδομάδες”) επιβαρύνουν την υγεία σας και δεν μπορούν να εξασφαλίσουν αποτέλεσμα με διάρκεια.

 

Ωστόσο, δε θα μας προκαλούσε καμία εντύπωση αν είχατε αναρωτηθεί πόσα κιλά μπορείτε να χάσετε σε ένα μήνα πριν από ένα reunion του λυκείου ή τον γάμο του ξαδέρφου σας.

Ενώ γνωρίζουμε αρκετά για να αγνοήσουμε τις γρήγορες και ακραίες δίαιτες λιμοκτονίας, τι ισχύει στην περίπτωση ενός υγιεινού προγράμματος απώλειας βάρους; Πόσα κιλά να περιμένετε να χάσετε σε 30 ημέρες;

Βιάζεσαι να αδυνατίσεις;

 Δες εδώ πόσα κιλά μπορείς να χάσεις σε 1 μήνα!

 

Βγάλτε την αριθμομηχανή σας και κρατήστε σημειώσεις, γιατί η απάντηση σε αυτή την ερώτηση έχει να κάνει με αριθμούς.

 

Σε 1 μήνα μπορείτε να χάσετε 4-5 κιλά αν ακολουθήσετε ένα αρκετά αυστηρό πλάνο. Η απώλεια 1 κιλού σωματικού λίπους ισοδυναμεί με περίπου 7.000 θερμίδες.

Η Δίαιτα Της Κανέλας: Έτσι Θα Χάσεις Έξι Κιλά Σε Δέκα Ημέρες !

Ως εκ τούτου, για να χάνετε 1 κιλό την εβδομάδα, πρέπει να προσλαμβάνετε 1.000 θερμίδες λιγότερες την ημέρα. Αυτό σημαίνει να μειώσετε τις θερμίδες που τρώτε, να αυξήσετε τις θερμίδες που καίτε κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας ή πιθανότατα έναν συνδυασμό και των δύο μεθόδων.

 

Η παραπάνω συμβουλή λειτουργεί μόνο αν προσλαμβάνετε πάρα πολλές θερμίδες. Αν ακολουθείτε ήδη μια ολιγοθερμιδική δίαιτα, ίσως χρειαστεί να αυξήσετε την πρόσληψη θερμίδων σας για να έχετε μια υγιεινή διατροφή και τα αντίστοιχα αποτελέσματα.

Αν θέλετε να χάσετε άμεσα βάρος εστιάζοντας στη διατροφή σας, ένας πρακτικός τρόπος να τα καταφέρετε είναι ο καθημερινός υπολογισμός των θερμίδων που προσλαμβάνετε, χρησιμοποιώντας μια “έξυπνη εφαρμογή”.

  Τροφές που δρουν ως φυσικοί λιποδιαλύτες!!!

Η καταγραφή κάθε μπουκιάς που μπαίνει στο στόμα σας μπορεί να σας φανεί κουραστική, αλλά είναι ένας αποδεδειγμένος τρόπος να αποφύγετε τα παχυντικά σνακ και την υπερκατανάλωση τροφής.

Σε καμία περίπτωση ωστόσο ο υπολογισμός θερμίδων δεν πρέπει να σας γίνει εμμονή, καθώς σημασία έχει κατά κύριο λόγο η ποιότητα των θερμίδων που καταναλώνετε και όχι αποκλειστικά ο αριθμός τους. Δείτε απλά τον υπολογισμό θερμίδων ως ένα χρήσιμο βοηθητικό εργαλείο για όταν θέλετε να χάσετε μερικά κιλά.

Η μείωση 1.000 θερμίδων ημερησίως μπορεί να σας φαίνεται τρομακτική, αλλά αν σταματήσετε να τρώτε μπισκότα, βούτυρο, τηγανητές πατάτες και παγωτά, δεν είναι και τόσο δύσκολο να φτάσετε αυτό το νούμερο.

Μην ξεχνάτε άλλωστε, ότι η γυμναστική είναι ένας σημαντικός σύμμαχος στην προσπάθειά σας για αδυνάτισμα, βοηθώντας σας να κάψετε θερμίδες.

Προσπαθήστε να γυμνάζεστε 5-6 ημέρες την εβδομάδα, έχοντας κατά νου ότι ο αριθμός των θερμίδων που καίτε καθορίζεται από το φύλο σας, το βάρος σας, την ταχύτητα και τη διάρκεια της άσκησης.

Πολλοί άνθρωποι που γυμνάζονται τείνουν να υπερεκτιμούν τον αριθμό των θερμίδων που καίνε στις προπονήσεις τους, καταλήγοντας να τρώτε περισσότερο και τελικά να παχαίνουν.

Κι ΟΜΩΣ υπάρχουν! 15 Τρόφιμα που ΟΣΟ τα Τρώτε ΤΟΣΟ θα Αδυνατίζετε. Για το 13ο Δεν είχαμε Ιδέα…

Επομένως, προσέξτε να μην καταναλώνετε περισσότερες θερμίδες από όσες πράγματι χρειάζεται ο οργανισμός σας.

προσέξτε να μην καταναλώνετε περισσότερες θερμίδες από όσες πράγματι χρειάζεται ο οργανισμός σας

 

Η αρχή “φάτε λιγότερο, κινηθείτε περισσότερο”, μπορεί να ακούγεται σαν μια βαρετή συμβουλή, αλλά καλλιεργεί τη σωστότερη νοοτροπία.

Τα προγράμματα διατροφής που υπόσχονται δραματική και άμεση απώλεια κιλών, θα σας αναγκάσουν να πιέσετε τον εαυτό σας περισσότερο από ό,τι θα έπρεπε σε μια προπόνηση ή να φάτε λιγότερο από όσο χρειάζεστε.

  Δίαιτα με αυγά! Και όμως υπάρχει

Η Αμερικανική Ακαδημία Διατροφής και Διαιτολογίας συστήνει ότι οι γυναίκες δεν πρέπει ποτέ να καταναλώνουν λιγότερες από 1.200 θερμίδες την ημέρα και οι άνδρες δεν πρέπει να καταναλώνουν ποτέ λιγότερες από 1.800 θερμίδες την ημέρα.

 

athensmagazine.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *