Η ψευδαίσθηση του φόβου

Η ψευδαίσθηση του φόβου

Ο φόβος έχει την ίδια επίδραση με μια οφθαλμαπάτη επάνω μας.Κανείς μας δεν έχει υπάρξει θύμα του φόβου.

Ο φόβος είναι επιλογή,μια αυτόματη αντίδραση του νου για πολλούς ανθρώπους.Μάλλον θεωρούμε πως με τον φόβο θα είμαστε πιο ασφαλείς.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αρχίζουμε να να συνειδητοποιούμε πως ο φόβος είναι μια ψευδαίσθηση μόλις καταλάβουμε πως τίποτα δεν μπορεί πραγματικά να μας βλάψει για τον απλό λόγο πως είμαστε αιώνιοι .

Ο φόβος και η ανησυχία δεν είναι ένα εισιτήριο για ένα ταξίδι εξπρές αλλά μάλλον μια παραπανίσια αποσκευή για το ταξίδι του καθενός μας. Χωρίς αυτόν πάλι θα φτάναμε στον προορισμό μας αλλά η διαδρομή μας θα ήταν πολύ πιο ευχάριστη.

Μπορεί να φαίνεται μεγάλο ρίσκο το να αποβάλουμε τον φόβο .Όμως πρέπει να θυμόμαστε πως πάντα έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα στον φόβο η την αγάπη.Ο φόβος είναι μια ψευδαίσθηση , ενώ από την άλλη η αγάπη είναι πραγματική.

Εμείς πρέπει να δούμε σε ποια πλευρά βρίσκεται η αλήθεια της αγάπης και να διαλέξουμε εκείνη την κατεύθυνση. Αγαπώντας τον εαυτό μας και τους γύρω μας κλείνουμε την πόρτα στον φόβο. Ο φόβος έχει ισχύ μόνο για όσο εμείς τον τρέφουμε.

Έχουμε επιλέξει να είμαστε άνθρωποι οπότε οι νόμοι που ισχύουν επάνω στον πλανήτη συμπεριλαμβάνουν και εμάς.Για όσο λοιπόν κουβαλάμε το φυσικό μας σώμα είμαστε υποχρεωμένοι να το αγαπούμε και να το τιμούμε ,να το κρατάμε ασφαλές.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η ανθρώπινη ζωή δεν είναι ο αφέντης αλλά το παιδί μας.Μπορούμε να περάσουμε την ζωή μας με απέραντη γαλήνη και αγάπη αλλά μπορούμε επίσης να την περάσουμε με πολλά βάσανα και ταλαιπωρία.Εξαρτάται από το τι θεωρούμε πως πρέπει να περάσουμε την ζωή μας.

  Λουλούδια με ευχές για ονομαστικές εορτές και γενέθλια.....giortazo.gr

Πρέπει να εξετάσουμε τις πεποιθήσεις μας για την ζωή και να δούμε κατά πόσο εξυπηρετούν την ευημερία μας.Ο δρόμος προς το φως δεν είναι η οδός του μαρτυρίου.

Αντίθετα,ο δρόμος προς το φως είναι η οδός της απόλαυσης της ζωής.

Απολαύστε κάθε στιγμή της ζωής σας, δείτε το σαν την μόνη αλήθεια και όχι ως αμαρτία.Ακολουθώντας τον δρόμο του φόβου και του μαρτυρίου ,προσθέτουμε αρνητική ενέργεια και σκιά  σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Ακολουθώντας τον δρόμο της χαράς και της απόλαυσης κάνουμε τον πλανήτη πιο λαμπερό,πιο φωτεινό και αυτό έχει θετική επίδραση επάνω σε όλους μας.

Η πρόκληση και ταυτόχρονα το μεγαλύτερο μαρτύριο που μπορεί να περάσει κανείς, είναι να πιστεύει στο φως και την αγάπη αλλά να ζει στο φόβο και το σκοτάδι!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

mymind.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *