Τρία σημάδια στο σώμα σας που υποδεικνύουν άγχος

Τρία σημάδια στο σώμα σας που υποδεικνύουν άγχος

Το στρες και οι συχνές καταστάσεις έντονου άγχους ταλαιπωρούν πολλούς ανθρώπους καθώς οι ρυθμοί της καθημερινότητας δημιουργούν πολλές απαιτήσεις.

Συχνά μάλιστα το άγχος μπορεί να μας έχει χτυπήσει την πόρτα χωρίς να το έχουμε καταλάβει και να επηρεάζει τον οργανισμό μας σε επίπεδο που δεν φανταζόμαστε.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Δείτε, για παράδειγμα, παρακάτω τρία σημάδια σώμα σας που δείχνουν ότι μπορεί να έχετε πολύ άγχος χωρίς να το καταλαβαίνετε…

1. Εξανθήματα

Το στρες και μια περίοδος άγχους μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να εμφανιστούν διάφορα εξανθήματα στο δέρμα σας. Μπορεί, μάλιστα, αυτό να οφείλεται στο γεγονός ότι εξασθενεί το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Σε κάθε περίπτωση η γνώμη ενός ειδικού θα σας δώσει την απάντηση για το πού οφείλονται.

2. Απώλεια μαλλιών

Μια περίοδος με πολλές υποχρεώσεις και έντονου άγχους μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα την πτώση των μαλλιών σας για κάποιο διάστημα. Το διάστημα αυτό μπορεί να είναι ακόμη και πέντε μήνες.

Βότανα και μπαχαρικά που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των ιώσεων

3. Πόνος στο στόμαχι

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του άγχους είναι οι πόνοι στο στομάχι. Αν διαπιστώσετε ότι δεν παίζει ρόλο η διατροφή σας και οι πόνοι στο στομάχι αυξάνονται ζητήστε τη βοήθεια ενός ειδικού.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

fumara.gr

  Ελληνίδα γενετίστρια ανακάλυψε το γονίδιο που προκαλεί την παιδική λευχαιμία και υποκλίνεται ο πλανήτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *