Το μυστικό ομορφιάς της Μέριλιν Μονρόε -Πετύχαινε τέλειο, λαμπερό δέρμα με αυτό το προϊόν φαρμακείου

Το μυστικό ομορφιάς της Μέριλιν Μονρόε

Μια από τις ομορφότερες και πιο εντυπωσιακές γυναίκες που έχουν περάσει ποτέ από τη μεγάλη οθόνη ήταν χωρίς αμφιβολία η Μέριλιν Μονρόε!

Η εμβληματική Μέριλιν Μονρόε, με το ηδυπαθές βλέμμα, το ασύγκριτο σεξαπίλ της και τα μοναδικά, ξανθά μαλλιά της αποτελεί μέχρι σήμερα σύμβολο θηλυκότητας και αισθησιασμού, αλλά και πηγή έμπνευσης για κάθε γυναίκα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Βέβαια -όπως και κάθε άλλη σταρ- η αιώνια ξανθιά, σίγουρα θα είχε και κάποια μυστικά ομορφιάς, που τη βοηθούσαν να διατηρεί τη λάμψη της και το άψογο, λαμπερό δέρμα της.

Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός Ρενέ Τέιλορ, μιλώντας πρόσφατα στην εκδήλωση για τον εορτασμό των 50 χρόνων λειτουργίας του «Lee Strasberg Theatre & Film Institute», αποκάλυψε ένα από αυτά.

Όπως αναφέρει η Page Six, η 86χρονη ηθοποιός διηγήθηκε ένα περιστατικό, κατά το οποίο η Μέριλιν Μονρόε έφτασε στο μάθημα που παρέδιδε ο ίδιος ο Λι Στρασμπεργκ -αξέχαστος ηθοποιός και ιδρυτής του ινστιτούτου- και έλαμπε τόσο, που η Τέιλορ δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και τη ρώτησε ποιο ήταν το μυστικό της.

Η εμβληματική Μέριλιν Μονρόε, με το ηδυπαθές βλέμμα, το ασύγκριτο σεξαπίλ της και τα μοναδικά, ξανθά μαλλιά της

«Απλώνω σε όλο μου το σώμα βαζελίνη και ύστερα βυθίζομαι στην μπανιέρα με καυτό νερό για τρεις ώρες κάθε πρωί. Αυτό χαρίζει στην επιδερμίδα μου λάμψη» της απάντησε η Μέριλιν Μονρόε.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το μυστικό ομορφιάς της Μέριλιν Μονρόε -Πετύχαινε τέλειο, λαμπερό δέρμα

Μάλιστα, χαριτολογώντας, η Ρενέ Τέιλορ -την οποία σίγουρα θα θυμάστε από τη σειρά «Η Νταντά», όπου υποδυόταν τη μητέρα της Μις Φάιν- τόνισε στην ομιλία της ότι, τέτοιες beauty συνήθειες, δεν είναι για όλους.

Ρενέ Τέιλορ

«Δοκίμασα να το κάνω κι εγώ και παραλίγο να πνιγώ» αστειεύτηκε η ηθοποιός, διάσημη για το χιούμορ της.

  Γυναίκα κάνει wakeboard όταν νιώθει κάτι περίεργο να την πλησιάζει από πίσω – Μόλις δείτε τι είναι θα μείνετε άφωνοι (Video)

Φυσικά, ένα τρίωρο μπάνιο καθημερινά είναι αδύνατο για τις περισσότερες εργαζόμενες γυναίκες, ωστόσο αξίζει να το δοκιμάσετε, απλώνοντας στο σώμα σας βαζελίνη -την οποία βρίσκεται κυριολεκτικά παντού- και μένοντας στην μπανιέρα για (πολύ) λιγότερη ώρα.

bovary.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *