Ποια είναι τα πιο γλυκά ζευγάρια του ζωδιακού;

Ποια είναι τα πιο γλυκά ζευγάρια του ζωδιακού;

Ποια είναι τα πιο γλυκά ζευγάρια του ζωδιακού

 

Τα πιο γλυκά ζευγάρια είναι αυτά που ο έρωτάς τους είναι σαν μέλι και ζουν την απόλυτη ηδονή.

Μπορεί να υπάρχουν πολλά αστρολογικά ταιριάσματα, κάποια όμως, είναι τόσο γλυκά, που δεν αντέχονται!

Και έχουν το προνόμιο ο έρωτάς τους να είναι όχι μόνο δυνατός και όμορφος, αλλά να λειτουργεί κυριολεκτικά σαν βάλσαμο! Ας δούμε λοιπόν, ποιοι ζουν τον ζαχαρένιο έρωτα και λιώνουν γλυκά!

 

Ποια είναι τα πιο γλυκά ζευγάρια του ζωδιακού

Κριός και Καρκίνος

Μα, αυτά τα δύο ζώδια, όταν είναι μαζί, είναι μόνο για το σεξ! Έτσι υποτίθεται. Αλλά στην ουσία, μοιράζονται και έναν Άρη, έτσι δεν είναι; Ο Κριός μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια την άγρια, επιθετική, απόλυτα ανατρεπτική κρυφή προσωπικότητα του Καρκίνου.

Ποιος ήρωας παραμυθιού ταιριάζει στο ζώδιο σου;

Και εκεί, όχι μόνο ταιριάζουν, αλλά γίνονται και ένα ζευγάρι που μπορεί να σπάσει όλα τα ρεκόρ της γλύκας! Ο καρκίνος προσπαθεί να κρατήσει τον χαρακτήρα του, αλλά ο Κριός δεν τον αφήνει, τον αναγκάζει να γίνει πραγματικά ο εαυτός του. Και είναι απλά τέλειοι μαζί!

 

Λέων και Σκορπιός

Η σεξουαλική έλξη που νιώθουν αυτά τα δύο ζώδια, αλλά και ο τρόπος που τους αρέσει να κάνουν όμορφες, παθιασμένες και ρομαντικές σκηνές, δίνουν το απόλυτο ερωτικό κλείδωμα. Και στους δύο αρέσει ο έρωτας με κλάματα!

Και στους δύο αρέσει να κάνουν ζήλιες. Και στους δύο αρέσει η κυριαρχία και τα παιχνίδια εξουσίας. Αν υπάρχει ένα γλυκό ζευγάρι, είναι οι δυο τους. Βέβαια, αυτή τη γλύκα μόνο οι ίδιοι την αναγνωρίζουν και την ευχαριστιούνται! Είναι σαν ένα γλυκό αλλά άγρια μεθυστικό ποτό ο έρωτάς τους.

  Ζώδια: Νέα Σελήνη Νοεμβρίου 2023 στο Σκορπιό – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

 

Ταύρος και Ζυγός

Ο Ζυγός δεν θέλει ποτέ μα ποτέ να ερωτευτεί Ταύρο. Γιατί τον ξέρει τι τον περιμένει. Δεν αντέχει τα δεσμά, που του ετοιμάζει ο Ταύρος, αλλά αν γνωρίσει και τον βαθύ αισθησιασμό που θα του προσφέρει, το ξέρει ότι δεν θα μπορεί να ξεκολλήσει.

Το σεξ είναι το κρυφό αδύνατο σημείο του Ζυγού, το κρυφό του πάθος . Και επειδή ο ταύρος τον καλύπτει απόλυτα, το ξέρει ότι θα βρεθεί στο χρυσό, γλυκό κλουβί της αγκαλιάς του για πάντα!

 

Δίδυμοι και Αιγόκερως

Περίεργα πλάσματα, πολύ απαιτητικά, που είναι απίστευτα όμορφοι όταν ερωτεύονται. Η δύναμη που κρύβει κάτω από την ανέμελη συμπεριφορά του ο Δίδυμος, γίνεται κατανοητή από τον Αιγόκερω, που θέλει να τον πάρει αγκαλιά . «έλα λοιπόν», του λέει ο Δίδυμος .

Πες μου τι ζώδιο είναι, να σου πω τι θέλει ν’ακούσει στο φλερτ

Και ο Αιγόκερως ντρέπεται! Είναι απίστευτο το ερωτικό παιχνίδι πρόκλησης μεταξύ τους. Όταν όμως βρεθούν οι δυο τους, μόνοι, ο Δίδυμος βλέπει ότι παίζει με τη φωτιά! Δεν περιμένει με τίποτα την έκρηξη του Αιγόκερου, και παγιδεύεται στη λάβα της αγάπης του!

 

Τοξότης και Ιχθείς

Ο Τοξότης θέλει να παίξει, να φλερτάρει και να κάψει και αράδα μερικές καρδιές, έτσι όπως είναι επάνω στο ταξιδιάρικο άλογό του, ανάμεσα σε δύο ή και περισσότερα ταξίδια. Πολύ κινητικό άτομο. Και ξαφνικά καταλαβαίνει ότι το άτομο που απλά φλέρταρε μαζί του, δεν μπορεί να του φύγει από το μυαλό! Λογικό, είναι Ιχθύς!

Ο ιχθύς ξετρελαίνεται να κάνει τον Τοξότη να τον ερωτευτεί. Και έχει ένα απίστευτα δυνατό όπλο: το εντελώς αισθησιακό άγγιγμα, που φτάνει στα όρια του μαγικού. Και μόνο που αγγίζει δήθεν τυχαία τον Τοξότη, τον στέλνει χωρίς επιστροφή στην ηδονή!

  ΚΟΥΪΖ : Τι ΖΩΔΙΟ είσαι πραγματικά βάσει χαρακτήρα;

 

Παρθένος και Υδροχόος

Οι δύο αλαζόνες του ζωδιακού ξεκινάνε να φλερτάρουν σαν να παίζουν σκάκι! Και συνεχίζουν, κάνοντας τον πιο γλυκό πόλεμο. Είναι δύο ζώδια που μοιράζονται το ίδιο πάθος για την επιφανειακή έλλειψη πάθους! Υποτίθεται ότι αυτοί είναι ανώτεροι, δυνατοί και όλα αυτά τα κλισέ.

Για πότε θα βρεθούν απλά ερωτευμένοι, ούτε που το ξέρουν, ούτε που το φαντάζονται! Αλλά περνάνε τέλεια, γιατί είναι και οι δύο παράτολμοι ερωτικά, πολύ παράτολμοι, όσο και αν το κρύβουν!

 

Πηγή:oroskopos.tv

govastileto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *