Τι λέει το πρόσωπό σου για την υγεία σου

Τι λέει το πρόσωπό σου για την υγεία σου

Τα σπυράκια που κάνουν την εμφάνισή τους κάθε τόσο στο πρόσωπό σου δεν οφείλονται πάντα σε ασταθείς ορμόνες ή λιπαρό δέρμα. 

Η χαρτογράφηση προσώπου, η οποία είναι της μόδας στα ιατρικά κέντρα, συνδυάζει την Αγιουρβέδα και την αρχαία κινεζική ιατρική με τις συνταγογραφήσεις των δερματολόγων, προκειμένου να εξηγήσει πως το πρόσωπό μας συνδέεται με άλλα σημεία του σώματός μας. 


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Με απλά λόγια, τα σπυράκια σε διαφορετικές ζώνες του προσώπου αντιπροσωπεύουν διαφορετικά προβλήματα.
τα σπυράκια σε διαφορετικές ζώνες του προσώπου αντιπροσωπεύουν διαφορετικά προβλήματα

1 & 2 Πεπτικό σύστημα: 

Τρώτε λιγότερο junk food, μειώστε τα λιπαρά στη διατροφή σας, αυξήστε την πρόσληψη νερού και προτιμήστε δροσιστικές τροφές όπως τα αγγούρια.

3 Συκώτι: 

Κόψτε το αλκοόλ, τα λιπαρά τρόφιμα και τα γαλακτοκομικά. Αυτή είναι η ζώνη όπου εκδηλώνονται πρώτα και οι αλλεργίες σε τροφίμα οπότε προσέξτε τι τρώτε. Επιπλέον, κάντε 30 λεπτά ελαφριά άσκηση καθημερινά και κοιμηθείτε αρκετά, ώστε να μπορεί το συκώτι σας να ξεκουραστεί.

Η κίνηση του αντίχειρα που ηρεμεί τα νεύρα σου και άλλα 5 κόλπα που δεν φανταζόσουν πόσο θα σε βοηθήσουν

4 & 5 Νεφρά: 

Οτιδήποτε γύρω από τα μάτια (ακόμα και οι μαύροι κύκλοι) παραπέμπουν σε αφυδάτωση. Ενυδατωθείτε άμεσα!

6 Καρδιά: 

Ελέγξτε την αρτηριακή σας πίεση και τα επίπεδα βιταμίνης Β. Σταματήστε τα πικάντικα και γενικά το κρέας. Εκτός από αυτό, μειώστε τη χοληστερόλη, αντικαθιστώντας τα «κακά» λίπη με «καλά», όπως τα Ωμέγα 3 και 6 που βρίσκονται στα καρύδια , το αβοκάντο , τα ψάρια και τους λιναρόσπορους. 
Τέλος, δεδομένου ότι η περιοχή είναι ασφυκτικά γεμάτη από διεσταλμένους πόρους, ελέγξτε την ημερομηνία του μακιγιάζ σας ή αν το δέρμα σας αναπνέει σωστά.

  Τι Θα Γίνει Αν Βάζεις Στα Μάτια Σου Ελαιόλαδο Για Μία Εβδομάδα!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

7 & 8 Νεφρά: 

Και πάλι πιείτε νερό! Κόψτε τα αεριούχα, τον καφέ και το αλκοόλ γιατί αυτά προκαλούν μεγαλύτερη αφυδάτωση.


9 & 10 Αναπνευστικό σύστημα: 

Καπνίζετε; Έχετε αλλεργίες; Αυτή είναι η προβληματική σας περιοχή. Αν δε συμβαίνει τίποτα από τα δύο τότε μην αφήνετε το σώμα σας να ανεβάσει θερμοκρασία, μειώστε τη ζάχαρη και αναπνεύστε περισσότερο καθαρό αέρα. 
Επιπλέον, διατηρήστε τον οργανισμό σας «αλκαλικό» αποφεύγοντας τροφές όπως κρέας, γαλακτοκομικά, αλκοόλ, καφεΐνη, ζάχαρη και καταναλώστε περισσότερα πράσινα λαχανικά και χυμούς. 
Τέλος, να προσέχετε τα βρώμικα ακουστικά τηλεφώνου και τις βρώμικες μαξιλαροθήκες που μπορούν να προκαλέσουν έξαρση της ακμής σε αυτά τα σημεία.


11 & 12 Ορμόνες: 

Αυτή είναι η χαρακτηριστική ζώνη που φανερώνει στρες και ορμονικές διαταραχές. 
Και ενώ και τα δύο είναι μερικές φορές αναπόφευκτα, μπορείτε να μειώσετε τη δράση τους με το να κοιμάστε αρκετά, να πίνετε πολύ νερό, να τρώτε λαχανικά με φύλλα (μαρούλι, λάχανο, κτλ) και να κρατάτε το δέρμα σας σχολαστικά καθαρό. 
Σημειώστε και κάτι πολύ ενδιαφέρον: η ξαφνική εμφάνιση σπυριών σε αυτήν την περιοχή δείχνει πότε είναι η ωορρηξία (και σε ποια πλευρά).

13 Στομάχι:

 Καταναλώστε περισσότερες φυτικές ίνες, μειώστε τη συσσώρευση τοξινών και πιείτε άφθονο τσάι από βότανα για να βοηθήσει στην πέψη.

Ελιξήριο νεότητας: Οι 7 τροφές που παγώνουν το χρόνο!

14 Ασθένεια: 

Η ακμή εδώ μπορεί να είναι σημάδι ότι το σώμα σας καταπολεμά βακτηρίδια προκειμένου να μην αρρωστήσει. Κάντε ένα διάλειμμα, ένα μάθημα γιόγκα, κοιμηθείτε καλά, πάρτε βαθιές αναπνοές, πιείτε άφθονο νερό και ηρεμήστε.

Άρα την επόμενη φορά που θα βγάλετε ένα σπυράκι ή θα παρατηρήσετε μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας, τσεκάρετε το χάρτη του προσώπου σας γιατί το δέρμα μάλλον προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας για λογαριασμό των εσωτερικών οργάνων. 

  freemusicforvideoseptember5
Βέβαια, όπως συμβαίνει με όλα τα ιατρικά θέματα, το καλύτερο πάντα είναι να δείτε το γιατρό ή το δερματολόγο σας γιατί κάθε σπυράκι που μπορεί να βγει ανάμεσα στα φρύδια σας δεν σημαίνει απαραίτητα πρόβλημα στο συκώτι.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *