2020 – Νέα Χρονιά, Νέοι Στόχοι

2020 - Νέα Χρονιά, Νέοι Στόχοι


New year’s resolutions! Το 2020 είναι λίγες ημέρες μακριά και ήδη κάνουμε σχέδια για τη νέα χρονιά.

Ο νέος χρόνος μπορεί να θεωρηθεί χρυσή ευκαιρία για να βάλετε νέους στόχους.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Δείτε παρακάτω μερικές για τους στόχους της νέας χρονιάς.

Γίνε πιο οργανωμένη

Αν θέλεις να καταφέρεις κάτι, τότε πρέπει να έχεις πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να έχεις deadlines. Για να τα καταφέρεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις μία ατζέντα.

Ξεκίνα με ένα μηνιαίο πλάνο. 

Σημείωνε τις σημαντικές ημερομηνίες και τις προθεσμίες.

Αν θες παραπάνω βοήθεια ωστόσο πάρε μία ατζέντα που σε βοηθάει ώρα με την ώρα να οργανώνεις το πρόγραμμά σου.

Ταξίδεψε περισσότερο

Αυτό που πρέπει να κάνεις του χρόνου είναι να δεις λίγο περισσότερο τον κόσμο εκεί έξω. Δεν χρειάζεται να ταξιδέψεις μακριά, σημασία έχει να βρίσκεις μέρη που θα σου κόβουν την ανάσα.

Με το να ταξιδεύεις δεν διευρύνεις μόνο τους ορίζοντές σου, αλλά χαλαρώνεις και βλέπεις περισσότερα από όσα είχες φανταστεί. Μήπως να ξεκινήσεις από αυτό το Σαββατοκύριακο;

Κάνε τις αδυναμίες σου τα δυνατά σου σημεία

Αυτή τη χρονιά σίγουρα αναγνώρισες μερικές από τις αδυναμίες σου. Αυτές θα πρέπει να κάνεις τα δυνατά σου σημεία την επόμενη χρονιά.

Μπορείς να κάνεις μία λίστα. Αυτό θα σε βοηθήσει να ανατρέχεις εκεί κάθε φορά που θα νιώθεις ότι τα παρατάς.

Έχε ως στόχο σου την αποταμίευση

Ήρθε επιτέλους η ώρα για οικονομία. Είτε μιλάμε για διακοπές, είτε για μία επώνυμη τσάντα ή για κάποιο δάνειο. Μείνε μέσα στο budget. Θα εκπλαγείς όταν δεις τι μπορείς να κάνεις μέσα σε λίγους μήνες.

  Τούρτες με ευχές για γιορτές και γενέθλια......giortazo.gr

Ακολούθησε τα όνειρά σου

Όποιο κι αν είναι το όνειρό σου, τώρα ήρθε η ώρα να το ακολουθήσεις. Είτε είναι μία δουλειά, είτε μία καινούργια τέχνη, είτε κάποια παράσταση. Ακολούθησέ το και να είσαι καλή σε αυτό.

Μην είσαι πολύ άνετη, πίεσε τον εαυτό σου και δες ακριβώς τι είναι αυτό που θέλεις.

Πήγαινε γυμναστήριο

Μπορεί να πηγαίνεις ήδη, γιατί όμως να μην κάνεις το κάτι παραπάνω αυτήν την περίοδο και να πηγαίνεις λίγο πιο συχνά; Ακολούθησε το πρόγραμμα γυμναστικής σου και κάνε πραγματικότητα το σώμα που ονειρεύεσαι. Δώσε στον εαυτό σου την αγάπη που χρειάζεται.

Διάβασε περισσότερο

Σε βοηθάει να αναπτυχθείς ως άνθρωπος, γι’ αυτό διάβασε περισσότερο. Διάβασε γενικά. Μην κολλάς στο είδος. Διάβασε βιογραφίες, ιστορικά μυθιστορήματα, περιοδικά που αφορούν την επιστήμη.

Μείνε αποσυνδεδεμένη από το διαδίκτυο

Είναι πολύ σημαντικό να μένεις αποσυνδεδεμένη συχνά. Αποσύνδεσε το WiFi αν χρειαστεί. Κάνε αποτοξίνωση μετά τη δουλειά, ένα απόγευμα και καμιά φορά και τα Σαββατοκύριακα.

Δημιούργησε μία αλυσίδα

Δημιούργησε μία αλυσίδα για τον εαυτό σου ώστε να βεβαιωθείς πως καταφέρνεις ό,τι και να βάλεις στο μυαλό σου. Υπάρχει μία διάσημη μέθοδος που λέει να κάνεις κάτι μικρό κάθε μέρα για 30 λεπτά. Πίστεψέ με, θα δεις μεγάλη βελτίωση.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Να έχεις αυτοπεποίθηση

Η αυτοπεποίθηση είναι σιωπηλή. Οι ανασφάλειες φωνάζουν. Τουλάχιστον έτσι λένε. Μάθε να κάνεις πράγματα με τον δικό σου μοναδικό τρόπο και να είσαι ευγνώμων για τις αποφάσεις σου.

Πίεσε τον εαυτό σου να κάνεις κάτι που σε τρομάζει. Αυτό θα σε βοηθήσει να έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση. Όσο περισσότερο βγαίνεις από το comfort zone τόσο καλύτερα.

  Χρόνια Πολλά!!!

govastileto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *