4 ζώδια που μετά τον χωρισμό δεν πρέπει με τίποτα να ξαναπλησιάσεις!

4 ζώδια που μετά τον χωρισμό δεν πρέπει με τίποτα να ξαναπλησιάσεις

Δεν θα σου βγει σε καλό το να επιχειρήσεις μια επαναπροσέγγιση. 

Μπορεί να θες να κάνεις πέρα τον εγωισμό σου και να ζητήσεις μια δεύτερη ευκαιρία, τα ζώδια όμως αυτά, δεν το… θέλουν.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στην πραγματικότητα, θα αποδειχτεί ένα πολύ μεγάλο λάθος και το πιο πιθανό είναι να σε κάνουν να βάλεις τα κλάματα και να “χτυπάς” το κεφάλι σου στον τοίχο. Επιστροφές… καταστροφές!

Για να τις αποφύγεις λοιπόν, θα πρέπει να μείνεις μακριά από τα ζώδια αυτά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αλήθεια τώρα; Θα ήθελες να γυρίσεις πίσω στον Σκορπιό; Για ποιο λόγο; Για να γίνεις βούτυρο στο ψωμί του και να πάρει την εκδίκηση που τόσο θέλει από εσένα.

Μην νομίζεις ότι έχει ξεχάσει τι έχει συμβεί μεταξύ σας. Σε περιμένει στην γωνία και θα σε κάνει να κλάψεις με μαύρο δάκρυ, απλά και μόνο για να νιώσει καλύτερα, να πάρει την ικανοποίησή του και φυσικά το αίμα του πίσω.

Ποιος είναι ο σκοπός σας στη ζωή, σύμφωνα με το ζώδιο σας;

Από εμάς είναι όχι και πάλι όχι!!!!

ΚΡΙΟΣ

Άδικος κόπος θα είναι το να προσπαθήσεις να γυρίσεις πίσω σε έναν Κριό. Το πιο πιθανό είναι ότι σε έχει αφήσει πίσω του και να έχει βρει ήδη την αντικαταστάτριά σου, μιας και είναι ζώδιο που βιάζεται να πάει παρακάτω.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Γενικά, οι Κριοί έχουν ένα πολύ καλό -για εκείνους- στοιχείο: Ξενερώνουν εύκολα και χάνουν γρήγορα το ενδιαφέρον τους. Τους αρέσει το διαφορετικό, το καινούργιο και τους εξιτάρει η νέα περιπέτεια.

Άρα εσύ κατά πάσα πιθανότητα θα φας ένα μεγάλο άκυρο και θα πέσεις στα πατώματα.

  Οι 3 γυναίκες του ζωδιακού που πρέπει να τις φοβάται ένας άντρας

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανήκει στην ίδια κατηγορία με τον Κριό. Έτσι και φύγει από μια σχέση, δεν ξαναγυρίζει. Δεν του αρέσει το ξαναζεσταμένο φαγητό και το αποφεύγει.

Επιδιώκει και αυτός τις νέες περιπέτειες και είναι της άποψης ότι από την στιγμή που δεν σας βγήκε την πρώτη φορά, δεν θα πετύχει η συνταγή, ούτε την δεύτερη.
Άρα πάει παρακάτω και το πιο πιθανό είναι να σου κλείσει και καμιά πόρτα κατάμουτρα γιατί ως γνωστόν είναι και λίγο… απότομος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 Ο Υδροχόος δεν τα πάει καθόλου καλά με το παρελθόν. Πώς είναι ο Καρκίνος; Καμία σχέση!!!!! Έτσι και είσαι στην κατηγορία των πρώην, εκεί θα παραμείνεις για εκείνον.

Δεν θέλει να γυρίζει στα παλιά, θέλει το νέο, το φρέσκο που θα του δώσει τον ενθουσιασμό και τα καρδιοχτύπια του καινούργιου έρωτα. Θέλει να κάνει όνειρα από την αρχή και γενικότερα να κοιτάζει μπροστά.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σε βάλει στη λίστα… με τις φίλες του, που είναι αρκετά επώδυνο, αν δεν τον έχεις ξεπεράσει.

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *