Ο Φεβρουάριος θα είναι τέλειος για αυτά τα ζώδια

Ο Φεβρουάριος θα είναι τέλειος για αυτά τα ζώδια

Τι θα φέρει;

Μην βιαστείς να καταδικάσεις όλο το 2020 επειδή ο πρώτος μήνας μπορεί να μην ήταν αυτό που περίμενες. 

Ο Φεβρουάριος φέρνει καλά πράγμα για τουλάχιστον τρία από τα ζώδια. Μπορεί η χρονιά και η δεκαετία να μην ξεκίνησε καλά αλλά έχεις ακόμα πολλά πράγματα να περιμένεις. Κάνοντας την αρχή με το νέο μήνα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Παρά τα χαοτικά αστρολογικά γεγονότα που θα συμβούν μέσα στο Φεβρουάριο, οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδρχοχόοι θα περάσουν φανταστικά.

Δίδυμος: τα πράγματα αρχίζουν να έχουν νόημα

Η επιρροή του Ήλιου στον 9ο οίκο σου, της εξάπλωσης και των ταξιδιών, ήταν ανακουφιστική και τώρα με τη νέα του πορεία θα νιώσεις ότι είσαι στην κορυφή του κόσμου.

Είτε σχεδιάζεις το επόμενο ταξίδι σου στο εξωτερικό είτε σκέφτεσαι να επιστρέψεις στα θρανία, το μυαλό σου είναι επικεντρωμένο σε προσωπικούς στόχους αυτό το μήνα.

Ο κυβερνήτης σου παλινδρομεί στον 10ο οίκο σου που είναι αυτός της καριέρας αλλά δεν υπάρχει λόγος πανικού. Μπορείς να το αξιοποιήσεις για να επαναπροσδιορίσεις, να προβάλεις και να επανεκτιμήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους.

Είναι μια καλή στιγμή να βάλεις τα απαραίτητα όρια στην καριέρα σου.

Ζυγός: σε πολύ καλύτερη διάθεση

Με τον ήλιο να κινείται στον 5ο οίκο σου που είναι η δόξα, η αναγνώριση και ο ρομαντισμός, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα βγεις στο προσκήνιο, όπως και θα έπρεπε.

Ωστόσο, με τον Ερμής και τη μετακίνηση του Ήλιου στους Ιχθείς μέσα από τον 6ο οίκο σου που είναι της υγείας, της συνήθειας και της κοινωνικής υπηρεσίας, θα συμμετέχεις σε πολλές καλές πράξεις.

  Χρόνια πολλά!

Πώς να ξεπεράσεις το χωρισμό σου, σύμφωνα με το ζώδιό του-της!

Ποιος ξέρει, μπορεί αυτό να σημαίνει ότι θα κάνεις κάποια έξτρα βάρδια για να βοηθήσεις κάποιον συνάδελφο. Η Πανσέληνος στους Λέοντες θα ταρακουνήσει τον 11ο οίκο της φιλίας και της δικτύωσης και θα σου φέρει εκτός από κλείσιμο υποθέσεων και διαύγεια μαζί με ελπίδα, ευχές και όνειρα.

Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, θα είναι στον τομέα των σχέσεων οπότε θα υπάρχει πολύ πάρε-δώσε.

Υδροχόος: μετράς τις ευλογίες σου

Πάντα υπάρχει ένας λόγος να χαμογελάς και ειδικά μετά από όσα έπρεπε να αντέξεις τους προηγούμενους μήνες.

Ο κυβερνήτης σου ο Ουρανός είναι σε ευθεία και αυτό είναι καλό από μόνο του. Βέβαια ο Ερμής θα μπει στον 2ο οίκο σου που είναι των οικονομικών και της αυτογνωσίας στις αρχές του μήνα πριν παλινδρομίσει οπότε τα θέματα που θα σε απασχολήσουν θα είναι τα έξοδα, η ικανότητα του να βγάζεις χρήματα και γενικά θέματα αυτοπεποίθησης.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Πανσέληνος στους Λέοντες θα ταράξει τον τομέα των σχέσεων και θα φέρει και σε εσένα κλείσιμο σχέσεων και διαύγεια και ικανότητα να συμβιβστείς ειδικά για τους πολύ δικούς του.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *