Ποια κλασική σταρ του Χόλιγουντ είστε σύμφωνα με το ζώδιό σας;

Ποια κλασική σταρ του Χόλιγουντ είστε σύμφωνα με το ζώδιό σας

Ποια κλασική σταρ του Χόλιγουντ είστε σύμφωνα με το ζώδιό σας

 

Το Χόλιγουντ μας έδωσε μερικές από τις πιο σημαντικές γυναικείες παρουσίες στον χώρο του…
θεάματος.

Πρωταγωνίστριες που στέφθηκαν «βασίλισσες» χάρη στην προσωπικότητα, τις αρετές και το στιλ τους.

Με τους ρόλους τους κέρδισαν  μία θέση στις καρδιές μας, ενώ εξακολουθούν να εμπνέουν και να επηρεάζουν τη μόδα, την ομορφιά, το γενικότερο στιλ. Ποια από αυτές τις μυθικές γυναίκες ταυτίζεται με ποιο ζώδιο σύμφωνα με την αστρολογία; Είστε περίεργες να μάθετε ποια είναι η δική σας;

Και ποια από εμάς δεν θα ήθελε να είναι στη θέση αυτών των γυναικών; Οι σπουδαίες σταρ της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ κατά ένα μυστήριο τρόπο εξακολουθούν να μας γοητεύουν αλλά και να εμπνέουν.

Αποτελούν ακόμη και σήμερα πρότυπα ομορφιάς, γοητείας και στιλ που αντιγράφεται ξανά και ξανά από τις σύγχρονες ηθοποιούς αλλά και όλες εμάς…

Η αστρολογία κατέταξε μερικές από τις ντίβες του κλασικού κινηματογράφου σε κάθε ζώδιο, ανάλογα με την προσωπικότητα και τους ρόλους που υποδύθηκαν στη μεγάλη οθόνη (και όχι σε σχέση με το ζώδια στο οποίο ανήκουν πραγματικά!). Ποιο είναι το άλλο σας… μισό στο Χόλιγουντ;

 

Ποια κλασική σταρ του Χόλιγουντ είστε σύμφωνα με το ζώδιό σας

Κριός

Η Κάθριν Χέπμπορν ήταν μια δυνατή και προοδευτική προσωπικότητακαι μία από τις πρώτες ισχυρές ηθοποιούς του Χόλιγουντ,τόσο στην οθόνη όσο και στη ζωή. Το κουράγιο, η αυτοπεποίθηση και η ειλικρίνειά της είναι αξίες που μοιράζεται με όλες τις Κριούς.

Η Χέπμπορν δεν φοβόταν ποτέ να δείξει ότι είναι ίση με τους άντρες συμπρωταγωνιστές της, κάτι που άλλες σταρ άργησαν να πετύχουν. Και τι άλλο χαρακτηρίζει τους Κριούς; Η αγάπη τους για το άνετο ντύσιμο.

Η Κάθριν ήταν γνωστή για τα παντελόνια που φορούσε σε οποιαδήποτε περίσταση, προκειμένου να νιώθει άνετα. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε από μια δημοσιογράφο για το αν έχει φούστες στην ντουλάπα της, της απάντησε: «Έχω μία. Θα την φορέσω στην κηδεία σου»!

 

Ταύρος

Οι Ταύροι φημίζονται για τον αισθησιασμό τους και η Ιταλίδα ηθοποιός Σοφία Λόρεν είναι η επιτομή του κλασικού αισθησιασμού και της γοητείας. Μην σας ξεγελάει όμως αυτό. Γιατί η Σοφία, όπως και κάθε Ταυρίνα, είναι παράλληλα εξαιρετικά ισχυρή προσωπικότητα.

  Τι δουλειά πρέπει να κάνετε σύμφωνα με το ζώδιό σας

Ζώδια σχέσεις και παρεξηγήσεις Πόσο εύκολα παρεξηγούνται τα ζώδια;

Μπορεί να είναι μία από τις πιο δημοφιλείς πρωταγωνίστριες όλων των εποχών, αλλά η προσωπική της ζωή αντικατοπτρίζει την ανάγκη της για σταθερότητα. Διατηρεί χαμηλό προφίλ και είναι παντρεμένη με τον παραγωγό Κάρλο Πόντι πάνω από 45 χρόνια.

 

Δίδυμοι

Η Μέριλιν Μονρό έχει βάλει σίγουρα την ανεξίτηλη σφραγίδα της στο Χόλιγουντ. Η φήμη της μεταφέρεται από γενιά σε γενιά και αν και έφυγε από τη ζωή το 1962, παραμένει πάντα «επίκαιρη».

Η αγάπη του κόσμου για την Μέριλιν έχει να κάνει με τα χαρακτηριστικά που μοιράζεται με όλες τις Διδύμους. Γεννημένη ως Νόρμα Τζέιν Μπέικερ, άλλαξε το όνομά της και μετατράπηκε σε σταρ του κινηματογράφου. Οι Δίδυμοι είναι εκφραστικοί και κοινωνικοί αλλά και σοβαροί.

Μπορεί η εικόνα της προς τα έξω να ήταν αυτή της χαριτωμένης, ανέμελης και σέξι σταρ, αλλά πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια και ήταν αρκετά ευαίσθητη. Όπως όλες οι Δίδυμοι, η Μονρό ήταν μια ευγενική και τρυφερή γυναίκα.

 

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι ιδιαίτερα συναισθηματικοί και διαισθητικοί. Μπορεί πίσω από τις κάμερες η Τζούντυ Γκάρλαντ να είχε μια ταραχώδη ζωή, αλλά ταυτόχρονα είχε μια αυθεντική ευαισθησία που έβγαινε ειδικά στις ερμηνείες της.

Το γνωστό ‘Somewhere Over the Rainbow’ από την ταινία Ο μάγος του Οζ, είναι ένα εξαιρετικό τραγούδι αλλά η ψυχή που έβαλε σε αυτό η Γκάρλαντ ήταν που πέρασε το μήνυμα και το έκανε αγαπητό στο κοινό.

Το ίδιο μπορούμε να πούμε και για την ερμηνεία της στην ταινία ως Ντόροθι. Παρά τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετώπιζε, το παίξιμό της έβγαζε μια τρυφερότητα που ταυτίζεται απόλυτα με τα χαρακτηριστικά μίας Καρκίνου.

 

Λέων

Η Ρίτα Μορένο ήταν η πρωταγωνίστρια – αποκάλυψη στο οσκαρικό West Side Story και παραμένει δραστήρια μέχρι και σήμερα.

  Τους ζηλεύουν γιατί είναι ωραίοι: Ποια ζώδια ματιάζονται πιο εύκολα από τα υπόλοιπα

Ως πολυτάλαντη καλλιτέχνης και δυναμικός χαρακτήρας, η Ρίτα είναι το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα Λέοντα, αφού είναι δημιουργική και ζεστή προσωπικότητα με πάθος και χιούμορ.

 

Παρθένος

Η βασίλισσα του Χόλιγουντ, η Λουσίλ Μπολ, τυχαίνει να είναι και βασίλισσα της κωμωδίας. Οι Παρθένοι είναι σκληρά εργαζόμενοι και δίνουν σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Με την ίδια αφοσίωση προσέγγισε και η Μπολ την καριέρα της. Κινήθηκε για 20 χρόνια στον χώρο του θεάματος, φτάνοντας στο απόγειο της καριέρας της με την τηλεοπτική σειρά I Love Lucy, στην οποία απέδειξε για μια ακόμη φορά το πολυδιάστατο ταλέντο της.

 

Ζυγός

Η Γκρέις Κέλλι ήταν η πρωταγωνίστρια μερικών από τις πιο σημαντικές κλασικές ταινίες της χρυσής εποχής του κινηματόγραφου. Το 1956 όμως παράτησε την καριέρα της για να παντρευτεί τον πρίγκιπα Ρενιέ του Μονακό.

Η προσωπικότητα της Γκρέις Κέλλι σίγουρα ορίστηκε από τη διπλωματική, χαρισματική και επικοινωνιακή της φύση, η οποία την βοήθησε να μετατραπεί από μια απλή γυναίκα σε διάσημη ηθοποιό και από εκεί σε μία πριγκίπισσα.

Αυτά τα γνωρίσματα είναι που χαρακτηρίζουν και όλες τις εκπροσώπους του ζωδίου.

 

Σκορπιός

Ο κινηματογραφικός θρύλος Ελίζαμπεθ Τέιλορ ήταν μια δυναμική γυναίκα εντός και εκτός πλατό, μόνο και μόνο αν σκεφτούμε ότι παντρεύτηκε 8 φορές!

Σαν πραγματική Σκορπιός, η Τέιλορ χαρακτηριζόταν από πάθος και δεν φοβόταν να πει ποτέ αυτό που σκεφτόταν.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό της μεγάλης ηθοποιού ήταν οι βαθιές φιλίες που δημιουργούσε, όπως αυτή με τον Μοντγκόμερι Κλιφτ και τον Μάικλ Τζάκσον.

 

Τοξότης

Η Νάταλι Γουντ ήταν το παιδί- θαύμα του κινηματογράφου που εξελίχθηκε σε μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Ως κλασική Τοξότης, η Νάταλι ήταν γυναίκα με ενέργεια, θετική διάθεση και άπλετο χιούμορ. Μπορεί να ήταν μία από τις πιο σημαντικές πρωταγωνίστριες της μεγάλης οθόνης, αλλά παράλληλα της άρεσε να «τσαλακώνεται».

Το 1967 μάλιστα, εμφανίστηκε η ίδια στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ για να παραλάβει το βραβείο της Χειρότερης Ηθοποιού, γελώντας και διασκεδάζοντας!

  Δες ΠΟΣΟ καλή Μαμά θα γίνεις με Βάση το Ζώδιό σου! Για τις Σκορπίνες δεν το Περιμέναμε…

 

Αιγόκερως

Η βραβευμένη Τζοαν Γούντγορντ έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις σπουδαιότερες ταινίες του Χόλιγουντ. Και ενώ το υποκριτικό της ταλέντο ήταν που την έκανε διάσημη, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τον 50ετή γάμο της με τον Πολ Νιούμαν.

Ο Πολ και η Τζόαν παντρεύτηκαν το 1958 και έμειναν μαζί μέχρι τον θάνατο του Νιούμαν το 2008. Και οι δύο ηθοποιοί ήταν αφοσιωμένοι στην οικογένειά τους και δεν άφησαν ποτέ τη δουλειά τους να μπει ανάμεσα στην προσωπική τους ζωή.

Η Τζόαν Γούντγορντ μπορεί να ήταν σημαντική ηθοποιός, αλλά δεν παρασύρθηκε από τους ρυθμούς της διασημότητας. Αυτή η υπευθυνότητα την κάνει την ιδανική Αιγόκερω του κινηματογράφου.

 

Υδροχόος

Ως αυθεντική Υδροχόος, είστε της φιλανθρωπίας και του πνεύματος. Οι πρωτοποριακές ιδέες και ο αγώνας για ανώτερα ιδανικά είναι το παν για εσάς.

Η Λένα Χορν, είδωλο του Χόλιγουντ, είχε ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά. Τραγουδίστρια και ηθοποιός, αρνούνταν να ερμηνεύσει ρόλους – στερεότυπα για τις έγχρωμες γυναίκες.

Ηθοποιός με ταλέντο και ομορφιά, ήταν επίσης ενεργή ακτιβίστρια. Συμμετείχε σε πολλές ομάδες πολιτικών δικαιωμάτων και ήταν από τις πρωταγωνίστριες του Χόλιγουντ που παρακολούθησαν την ομιλία του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ το 1963 στην Ουάσινγκτον, όπου είπε το φημισμένο «Έχω ένα όνειρο».

 

Ιχθύες

Η Όντρεϊ Χέπμπορν ήταν για το Χόλιγουντ η ενσάρκωση της ευγένειας και της κομψότητας. Μέχρι και σήμερα, το στιλ της συνεχίζει να εμπνέει γυναίκες όλων των ηλικιών.

Σαν αυθεντική Ιχθύς, η Όντρεϊ ήταν πάντα γλυκιά και φιλική, κάτι που φαινόταν και στους ρόλους της. Ήταν επίσης συμπονετική και της άρεσε να βοηθάει τους γύρω της, τυπικά χαρακτηριστικά του ζωδίου της.

Διάσημη για την ομορφιά και την κομψότητά της, ήταν επίσης γνωστή για το κοινωνικό της έργο. Το 1989 έγινε Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της UNICEF και αφιερώθηκε στην καταπολέμηση της φτώχιας και της πείνας.

 

Ποια κλασική σταρ του Χόλιγουντ είστε σύμφωνα με το ζώδιό σας

tro-ma-ktiko.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *