Το νου σου! Αυτά τα 4 ζώδια μπορεί να σε παρακολουθούν…

Τσέκαρε παρακάτω για να μάθεις ποια ζώδια είναι πιθανοί stalkers και γιατί το κάνουν

Ενδεχομένως να είσαι το κρυφό αντικείμενο του πόθου κάποιου ανθρώπου και να μην έχει πέσει στην αντίληψή σου. 

Είναι επίσης πολύ πιθανό να σε παρακολουθεί, να μαζεύει πληροφορίες για σένα, να ψάχνει φωτογραφίες ή άλλα στοιχεία που σε αφορούν στο Facebook, στο Instagram ή οποιοδήποτε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης για να είναι προετοιμασμένος, πριν κάνει οποιαδήποτε κίνηση.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τσέκαρε παρακάτω για να μάθεις ποια ζώδια είναι πιθανοί stalkers και γιατί το κάνουν.

1. ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια Παρθένος που σέβεται τον εαυτό της είναι οργανωμένη, παρατηρητική και αναλυτική.

Άρα, κατά κάποιο τρόπο την έχει έμφυτη την έρευνα, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να ψάξει, να μαζέψει στοιχεία για το πρόσωπο που ενδιαφέρεται και μετά να ταξινομήσει.

Θα τα κρίνει, θα τα συγκρίνει και μάλιστα, αν αυτά που μάθει δεν την ικανοποιούν, θα σταματήσει να ασχολείται.

2. ΔΙΔΥΜΟΙ
Μα, Δίδυμος άνθρωπος δε θα συλλέξει πληροφορίες για το αντικείμενο του πόθου του;

Εδώ το κάνει για άλλα κι άλλα άσχετα. Κατ’ αρχάς είναι περίεργος και θέλει να ξέρει τα πάντα, οπότε άνετα μπορεί να γίνει κανονικός stalker, είτε παρακολουθώντας σε στο διαδίκτυο είτε ακολουθώντας σε στο δρόμο για να μάθει πού μένεις ή πού συχνάζεις.

3. ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός έχει το χούι να διερευνά έτσι κι αλλιώς. Επίσης, λειτουργεί υπόγεια και δεν του αρέσουν οι εκπλήξεις, οπότε τι το παράλογο βρίσκεις στο να σε παρακολουθεί κι εσένα, αν σε έχει ερωτευτεί;

Πώς θα μαζέψει στοιχεία που σε αφορούν, προκειμένου να οργανώσει το σχέδιο κατάκτησής σου; Ή μήπως πίστευες ότι θα έκανε κάτι εντελώς στην τύχη κι ό,τι κάτσει;

  Αυτή είναι η πιο ακριβή σαλάτα του κόσμου (φωτο)


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

4. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι κάτι ανάμεσα σε Παρθένο και Σκορπιό. Παρακολουθεί γιατί όσα αισθήματα και αν έχει, δε θα παρασυρόταν με ένα πρόσωπο ακατάλληλο γι’ αυτόν.

Πρώτα, λοιπόν, θέλει να γνωρίσει πράγματα για να τα αξιολογήσει, ώστε να μη χάνει το χρόνο του άδικα και δεύτερον γιατί του αρέσει να είναι καθ’ όλα προετοιμασμένος, προκειμένου να οργανώσει την τακτική που θα ακολουθήσει για να πετύχει το στόχο του.

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *