Η Ελληνίδα μάνα στις 12 ζωδιακές της μορφές

Η Ελληνίδα μάνα στις 12 ζωδιακές της μορφές

Η Ελληνίδα μάνα στις 12 ζωδιακές της μορφές

 

Η μάνα είναι σταθερή αξία στην ζωή των παιδιών.

Ακόμα και όταν ξεφεύγουν από την παιδική ηλικία η προσκόλληση μπορεί να συνεχίζει!

Οι 12 ζωδιακές μαμάδες λοιπόν έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά και φανερώνουν συμπεριφορές άλλοτε θετικές και άλλοτε όχι.

 

Η Ελληνίδα μάνα στις 12 ζωδιακές της μορφές

Μητέρα Κριός

Έχει νευρικότητα και δεν χαρακτηρίζεται από υπομονή. Θα την λέγαμε εγωίστρια και φωνακλού, παρόλα αυτά είναι έτοιμη να χυμήξει σε όποιον αδικήσει ή κάνει κακό στο παιδί της.

Δείχνει ότι είναι πολύ σκληρή, αλλά δεν είναι στην πραγματικότητα, αφού κατά βάθος δεν μπορεί να κρατήσει κακία σε κανέναν. Με την μητέρα Κριό, το παιδί μαθαίνει να είναι ανεξάρτητο και να μην εξαρτάται από κανέναν.

Μητέρα Ταύρος

Οπλισμένη με υπομονή και καρτερικότητα τα προλαβαίνει όλα μέσα στο σπίτι! Είναι ο τύπος της μάνας που το σπίτι της και η οικογένειά της είναι το βασίλειό της και όποιος τα απειλήσει δεν θα έχει καλά ξεμπερδέματα.

Είναι ικανή να μην κλείσει μάτι όλη νύχτα, αν δεν έχει αποφασίσει το φαγητό της επόμενης μέρας. Και σαν μαμά και σαν γιαγιά θα θέλει να ταΐσει το παιδί ή το εγγόνι της όλο το φαγητό μέχρι την τελευταία μπουκιά. Το καλό είναι ότι το παιδί αποκτάει από νωρίς υπευθυνότητα και δεν αγχώνεται.

Μητέρα Δίδυμος

Δεν είναι η μητέρα που θα κάτσει στο σπίτι να κάνει δουλειές, αντιθέτως μπορεί να κάνει όλες τις εξωτερικές υποχρεώσεις, μόνο και μόνο για να αναπτύσσει την κοινωνικότητά της.

Μην αναρωτηθείτε αν την δείτε να πηγαίνει το πρωί στην λαϊκή και το μεσημέρι να γυρνάει, χωρίς να έχει ψωνίσει τίποτα. Όταν είναι σπίτι θα είναι με ένα τηλέφωνο στο αυτί και σίγουρα θα έχει Facebook. Το κακό είναι ότι το παιδί αναλώνεται σε άχρηστες πληροφορίες παρόλα αυτά ωριμάζει και γρηγορότερα.

Μητέρα Καρκίνος

Το υπόδειγμα της μητέρας! Είναι στοργική, παραδοσιακή και ευσυγκίνητη και σίγουρα θα λέει ακόμα το καλοκαίρι στο παιδί, να πάρει μαζί την ζακέτα του. Είναι ο τύπος της μάνας που μπορεί να κακομάθει πολύ το παιδί της. Είναι πάντα δίπλα του ακόμα και αν φταίει.

  Αυτά τα 4 ζώδια είναι φτιαγμένα για να δημιουργούν σταθερές σχέσεις

Μπορεί να πάει μέχρι και ενάντια στον σύντροφό της για να μην στεναχωρηθεί το παιδί της. Με λίγα λόγια; Είναι ο τύπος της μάνας που θα τρέξει το μικρό της στον γιατρό με 37 πυρετό και αν τσακωθεί στο σχολείο, θα περιμένει τον διευθυντή έξω από το γραφείο του πρωί – πρωί.

Δίαιτα και ζώδια: Ποια δίαιτα σου ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιό σου!

Το καλό μαζί της είναι ότι το παιδί δεν θα φοβηθεί ποτέ να εκτεθεί συναισθηματικά.

Μητέρα Λέοντας

Αρχοντική, γεμάτη αυτοπεποίθηση! Θα προσφέρει στο παιδί της, πάντα τα καλύτερα ρούχα και την καλύτερη εκπαίδευση. Δύσκολα θα συμβιβαστεί με κάτι μέτριο, που θεωρεί ότι δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία της.

Είναι από αυτές τις γυναίκες που δεν θα ανεχτούν το βλαστάρι τους να κάνει παρέα με παιδάκια από διαφορετικό οικονομικό επίπεδο. Αν κάποιος προσπαθήσει να βλάψει το παιδί της, τότε σίγουρα αναμένεται μάχη.

Το μειονέκτημα είναι ότι το παιδί γίνεται φαντασμένο και υπερκαταναλωτικό. Το καλό είναι ότι γίνεται επιλεκτικό σε όλα και έχει καλό γούστο!

Μητέρα Παρθένος

Έχει εμμονή με τις λεπτομέρειες και θέλει όλα να είναι στην εντέλεια και καθαρά. Το σπίτι της είναι πλήρως αποστειρωμένο και η μάχη με τα μικρόβια έχει μόνο έναν νικητή. Εκείνη!

Είναι η μάνα που θα έχει φροντίσει για το παιδί της τα πάντα από θέματα υγείας και σωστής υγιεινής, παιδείας, πολιτισμού. Λαμβάνει συχνά ένα έντονα δασκαλίστικο ύφος αν το παιδί της ξεφύγει από τα μέτρα και τα σταθμά που έχει οριοθετήσει. Το καλό είναι ότι το παιδί αναπτύσσει μία καλή κριτική σκέψη.

Μητέρα Ζυγός

Είναι πάντα περιποιημένη στην τρίχα και μπορεί να τραβήξει τα βλέμματα ακόμα και στο σπίτι. Η μητέρα που παρακολουθεί την μόδα περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη! Δεν τις αρέσουν καθόλου οι καβγάδες και οι εντάσεις, για αυτό ξέρει πώς να χειρίζεται οποιαδήποτε διένεξη με τα παιδιά της.

  Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2022

Κρατάει τις ισορροπίες και είναι αντικειμενική σε όλα τα θέματα που την απασχολούν. Το κακό είναι ότι το παιδί της θα αδυνατεί να πάρει εύκολα αποφάσεις, από την άλλη θα είναι ευαίσθητο και ισορροπημένο.

 

Η Ελληνίδα μάνα στις 12 ζωδιακές της μορφές

Μητέρα Σκορπιός

Επιθυμεί να ελέγχει τα πάντα! Παρόλα αυτά είναι σέξι ακόμα και όταν ντύνει το παιδί της ή σπρώχνει το καρότσι. Όταν μαλώνει με το παιδί της, συνήθως επικρατεί στον τσακωμό και μάλιστα αφήνοντας το άφωνο με το πόση ευκολία το έπεισε να κάνει τελικά αυτό που ήθελε αυτή.

Όταν πει «όχι» είναι όχι. Με μια λέξη έχουν μπει τα πράγματα στην θέση τους. Έχει πρόβλημα με την ασφάλεια του παιδιού της και είναι ικανή να ψάξει την τσάντα ή το κινητό του μήπως εντοπίσει κάτι παράξενο.

Το κακό είναι ότι σε μερικές περιπτώσεις, το παιδί θα είναι εξαρτημένο από αυτήν, παρόλα αυτά δεν θα πιάνεται ποτέ κορόιδο.

Μητέρα Τοξότης

Η μητέρα έξω καρδιά! Γελάει συνεχώς και δεν είναι επουδενί το αυστηρό πρότυπο για τα παιδιά. Παίζει αμέτρητες ώρες μαζί τους, διοργανώνει για αυτά party και διάφορες εκδηλώσεις.

Δεν είναι από τις μητέρες που θα «πρήξουν» το παιδί να διαβάσει, ούτε να κοιμηθεί νωρίς. Τους αρέσει πάρα πολύ να μαθαίνουν στα παιδιά καινούργια πράγματα και να τα ωθούν να δοκιμάζουν οτιδήποτε νέο. Είναι δηλαδή της άποψης: «Μάθε τέχνη κι άσε την κι αν πεινάσεις, πιάσε την».

Το κακό με την μητέρα τοξότη είναι ότι το παιδί δεν θα έχει μέτρο, παρόλα αυτά θα είναι έξυπνο και ταλαντούχο!

Μητέρα Αιγόκερως

Ο λόγος της συμβόλαιο! Είναι πολύ εξουσιαστική μητέρα, παρόλα αυτά πάντα δίκαιη. Για εκείνη είναι πολύ σημαντική η διατήρηση των ηθών και των ιεραρχιών μέσα στην οικογένεια.

  Υπερ-Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη-Διδύμων στις 14/06/2022: Τα 4 ζώδια που πρέπει να προσέξουν περισσότερο

Μαθαίνει στο παιδί από νωρίς να σέβεται τους μεγαλύτερους στην οικογένεια, όπως παππούδες, γιαγιάδες και να είναι σοβαρό και μετρημένο με πρόσωπα μεγαλύτερα σε ηλικία που δεν γνωρίζει.

Το κακό με την μητέρα αιγόκερω είναι ότι το παιδί καταπνίγει το συναίσθημα και λειτουργεί με βάση την λογική. Το καλό είναι ότι είναι δίκαιο σε όλους τους τομείς.

Μητέρα Υδροχόος

Η μητέρα προβοκάτορας! Έχει τις δικές της θεωρίες και δεν μπορεί κανένας να τις αλλάξει την εικόνα που έχει διαμορφωμένη εδώ και χρόνια. Θα έπαιρνε άνετα το παιδί της σε μία διαδήλωση, ώστε να μπορεί να του μάθει να μην περιορίζεται και υποτάσσεται στις στέρεες αντιλήψεις.

Ακόμα και αν ο διευθυντής του σχολείου την καλέσει στο γραφείο του επειδή το παιδί της είναι ο διοργανωτής της χθεσινής κοπάνας, θα το πάρει πολύ ψύχραιμα και δεν θα το τιμωρήσει αλλά θα προσπαθήσει με τον διάλογο να του εξηγήσει κάποια πράγματα.

Τα παιδιά της σίγουρα την καμαρώνουν, αφού μοιάζει σαν να είναι συνομήλική τους με την ενέργεια που έχει. Το κακό είναι ότι το παιδί δεν σέβεται κανέναν πολλές φορές παρόλα αυτά είναι φιλελεύθερο, με ισχυρό πνεύμα!

Μητέρα Ιχθύς

Η πιο ευαίσθητη μαμά του ζωδιακού! Θέλει να αγοράζει στα παιδιά της χρωματιστά ρούχα και να τα έχει στην πένα. Το σημαντικότερο πράγμα για αυτήν είναι τα παιδιά της να έχουν κουλτούρα και να μην είναι βάρβαρα, αν είναι δυνατόν να αγαπάνε και τον καλλιτεχνικό τομέα.

Δεν θα κρατήσει για τίποτα κακία στο παιδί της. Το περιβάλλον στο σπίτι θα είναι πάντα γαλήνιο και ιδιαίτερο. Το κακό με την μητέρα Ιχθύ είναι ότι το παιδί νομίζει ότι ο κόσμος είναι αγγελικά πλασμένος και το καλό ότι το παιδί γίνεται πολιτισμένο και επιλύνει τις διαφορές του με τον καλύτερο τρόπο.

 

official.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *