Γιατί είναι τόσο δύσκολο για σας να πείτε “Σ ‘αγαπώ” ανάλογα με το ζώδιο σας

 ανάλογα με το ζώδιο σας

Όταν λέμε στους ανθρώπους ότι τους αγαπάμε, είμαστε ευάλωτοι και ανοιχτοί. 

Είναι τρομακτικό να πιστεύεις ότι αν πεις ότι αγαπάς κάποιον σε λάθος χρόνο ή σε λάθος άτομο, μπορείς να πληγωθείς. Μόλις λέτε ότι αγαπάς κάποιον δεν μπορείς να το πάρεις πίσω.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μπορεί να πέσετε από την αγάπη ή να μεταμορφώσετε τη ρομαντική αγάπη σας σε μια αγάπη φιλίας, αλλά μόλις το πείτε, είναι πάντα εκεί έξω.  Υπάρχουν άλλοι τρόποι να πείτε ότι αγαπάτε κάποιον χωρίς να λέτε πραγματικά αυτές τις λέξεις.

Μπορεί να το καταδείξετε με τον τρόπο που μεταχειρίζεστε το άτομο που αγαπάτε ή τον τρόπο που τον θεωρείτε κατά τη λήψη αποφάσεων.

Κριός

Χρειάζεται όλο το θάρρος να πείτε σε κάποιον ότι τον αγαπάτε πρώτοι, διότι μόλις το πείτε, σημαίνει ότι έχετε κάνει τη δέσμευση να τον αγαπάτε για πάντα και το παίρνετε πολύ σοβαρά.

Οι λέξεις “Σε αγαπώ” είναι ένας τεράστιος συναισθηματικός κίνδυνος για εσάς.

Ταύρος

Χρειάζεται πολύς χρόνος για να αφήσετε κάποιον να πλησιάσει κοντά σας, οπότε είναι λογικό ότι δεν πρόκειται να του πείτε ότι τον αγαπάτε, εκτός και αν είστε βέβαιοι ότι δεν υπάρχει τρόπος να μην σας αγαπάει πίσω.

Μπορεί να χρειαστεί αρκετές φορές να σας πουν ότι σας αγαπούν και το επιδεικνύουν με τις ενέργειές τους και να μην το έχετε πει ακόμα εσείς.

Δίδυμος

Δεν θα χάσατε ποτέ τίποτα όταν πείτε αυτήν την λέξη. Παίρνετε σοβαρά τα λόγια σας οπότε αν λέτε ότι αγαπάτε κάποιον, το εννοείτε πραγματικά.  Τουλάχιστον νομίζεις ότι το εννοείς ή το εννοείς εκείνη τη στιγμή.

  Καλό Πάσχα..

Αλλά τι θα συμβεί αν ξυπνήσετε το επόμενο πρωί και δεν τους αγαπάτε πλέον; Τί κάνεις λοιπόν? Η ανάληψη δέσμευσης, ακόμα και αν είναι απλώς μια δέσμευση λέξεων, είναι προκλητική για εσάς.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Καρκίνος

Είστε αληθινός ρομαντικός και έχετε ονειρευτεί να βρείτε κάτι και να τους εκφράσετε την αγάπη σας. Αλλά δεν είστε ξεκάθαροι για το μέρος στο οποίο το λέτε.

Εκτός αυτού, αν το λέτε πρώτα και αποδειχθεί ότι είναι ένα τράνταγμα και σας βλάψει, θα το μετανιώσετε λέγοντας το. Είστε καλοί με το να εκφράζετε όλα τα συναισθήματά σας, ακόμα και άλλα είδη αγάπης, αλλά λέγοντας “σε αγαπώ” είναι ξεχωριστό και δύσκολο για εσάς.

Λέων

Φοβάσαστε ότι δεν έχει σημασία αν τους πείτε ότι τους αγαπάτε ή όχι, δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι θα είναι εκεί για πάντα. Όσο περισσότερο θα σας γνωρίσουν, τόσο περισσότερο θα δουν ότι αν και είστε εκπληκτικοί τις περισσότερες φορές, έχετε τους χρόνους σας, επίσης.

Τι γίνεται αν σας αφήσουν όταν χρειάζεστε περισσότερο προσωπικό χρόνο;

Παρθένος

Θα πρέπει να σας ανεχθούν, να σας καταλάβουν και να σας αποδείξουν ότι η αγάπη τους είναι πραγματική. Και ναι, θα τους κρίνετε για τις προσπάθειές τους.

 Όλοι πιστεύετε ότι αξίζουν το θέμα είναι όταν πείτε αυτές τις λέξεις θα το εννοείτε πραγματικά με όλη την σημασία και πρέπει να είστε το ίδιο σίγουροι για τον σύντροφό σας.


Ζυγός

Θα εκφράσετε την αγάπη σας με οποιονδήποτε τρόπο, ελπίζοντας ότι θα πάρουν την υπόδειξη ότι πρέπει να το πω, και αν δεν λάβουν ένδειξη, θα συνεχίσετε να κάνετε αυτό που κάνετε για όσο καιρό αυτό παίρνει δεν θα πείτε ποτέ πρώτος την λέξη “Σ’ αγαπώ” σε μια σχέση.

  Αυτά είναι τα τρία πιο ομιλητικά ζώδια

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο κυλάτε.

Σκορπιός

Σας αρέσει να κρατάτε τους συνεργάτες σας να μαντεύονται επειδή πιστεύετε ότι είναι λίγο μυστηριώδες που πάντα θα σας εντυπωσιάσουν.

Μόλις σας έχουν πει ότι σας αγαπούσαν επανειλημμένα και έχουν δεσμευτεί σε μια μακροπρόθεσμη σχέση, ίσως τότε θα το πείτε. Ωστόσο, όταν το λέτε, θα έχει τεράστιο αντίκτυπο.

Τοξότης

Απλώς λέγοντας ότι αγαπάς κάποιον σας κρατάει μια δέσμευση. Πιστεύετε ότι θα είναι ευκολότερο για αυτούς, αν, όταν φύγετε (όπως έχετε την τάση να κάνετε),να μην είχατε ποτέ πει σ’αγαπώ.

Σκέφτεστε τα συναισθήματα τους το οποίο είναι γλυκό αλλά και αρκετά σκληρό για έναν αληθινό σας σύντροφο που θα αξίζει αυτές τις λέξεις και εσείς δύσκολα θα τις πείτε.

Αιγόκερως

Σκέφτεστε αν λέτε ότι τον αγαπάτε, θα φανείτε αδύναμος και ευάλωτος. Σας αρέσει να είστε ο ισχυρός και δεν θέλετε να του δώσετε το πλεονέκτημα σε σχέση με σας, λέγοντάς του πώς αισθάνεστε.

Όταν ξέρετε ότι είναι ασφαλές και νιώθετε ότι μπορείτε να τον εμπιστευθείτε εντελώς, τότε θα το πείτε.

Υδροχόος

Τα συναισθήματα είναι σκληρά και βρώμικα και περίπλοκα. Είστε ανεξάρτητοι και πρωτότυποι.

Δεν θέλετε να είστε όπως όλοι οι άλλοι. εν υπάρχει κάποιος νέος και καινοτόμος τρόπος να πεις σ ‘αγαπώ οπότε το κάνετε εύκολα με τον απλό παραδοσιακό τρόπο.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ιχθύς

Θέλετε την αγάπη απελπισμένα. Θα διστάσετε να πείτε την λέξη σε αγαπώ αλλά θα το εκφράσετε με δημιουργικούς τρόπους.

Μέχρι να σας πείσουν ότι είναι ένας ασφαλής χώρος, τα χείλη σας είναι σφραγισμένα.

yousay.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *