Το υπέροχο μήνυμα της Τριανταφυλλίδου: «Ας μην ξεχάσουμε τι μας δίδαξε όλη αυτή η κατάσταση»

Ας μην ξεχάσουμε τι μας δίδαξε όλη αυτή η κατάσταση

#Μένουμεσπίτι και από την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου συνοδευόμενο από ένα ουσιαστικό μήνυμα. 

Η ηθοποιός  στηρίζει την καμπάνια του «Μένουμε Σπίτι» λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού με ένα υπέροχο ποστ της στο instagram.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

«Και μέσα σ’όλη αυτή την “απομόνωση” ξαφνικά νιώθω πιο συνδεδεμένη από ποτέ. Στον εαυτό μου, στους δικούς μου ανθρώπους, σε ανθρώπους σε κάθε γωνιά του πλανήτη που δεν έχω γνωρίσει ποτέ αλλά πλέον μας απασχολούν τα ίδια θέματα.

Για να μην παρεξηγηθώ, δε μειώνω τη σοβαρότητα της κατάστασης, ούτε την τραγωδία που ζουν πολλοί συνάνθρωποι μας, αλλά αν το δούμε λίγο θετικά, μπορούμε να κερδίσουμε και κάτι..

Για πρώτη φορά νιώθω να με απασχολεί το πώς πραγματικά θέλω να γεμίσω τη μέρα μου, χωρίς να με αγχώνει το μήπως δεν κάνω αρκετά, ή αυτά που πρέπει, η εν πάσει περιπτώσει αυτά που κάνουν οι άλλοι γύρω μου.

Ακούω εμένα, τρώω πιο σωστά, ξεκουράζομαι χωρίς ενοχές, φροντίζω το σπίτι μου, (συνειδητοποιώ ότι αφού δε μαγείρεψα ούτε τώρα δεν υπάρχει καμία ελπίδα πια!), ενημερώνομαι περισσότερο –

θα πρότεινα βέβαια να βάλετε έναν περιορισμό στις ειδήσεις που διαβάζετε κάθε μέρα- μιλάω πιο συχνά και πιο ουσιαστικά με τους αγαπημένους μου και όταν ρωτάω η με ρωτάνε «πως είσαι;» είναι ειλικρινές.

Πως νιώθεις! Όχι πως πάει η δουλειά, όχι το πόσα λεφτά βγάζεις.. αλλά αν είσαι υγιής, αν είσαι ήρεμος, αν είσαι χαρούμενος! 

Αυτά που θα έπρεπε να μας νοιάζουν ούτως η άλλως αλλά μέχρι πρόσφατα τα θεωρούσαμε δεδομένα και περιττά.

Και σκέφτομαι πως όταν ξαναβγούμε από το σπίτι και μπούμε πάλι σε αυτόν τον αγώνα δρόμου, ας μην ξεχάσουμε τι μας δίδαξε όλη αυτή η κατάσταση. Να ακούμε τα θέλω μας, να είμαστε υπεύθυνοι, να μας νοιάζει ο διπλανός μας.

  Η λίστα με τις αναζητήσεις των Ελλήνων στη Google για το 2018

Και πως όλοι είμαστε κομμάτι αυτού του κόσμου και οι επιλογές μας επηρεάζουν τους πάντες και τα πάντα.

Επιλέγω την αγάπη. Και ελπίζω να σας επηρεάσει λίγο κι εσάς! #thoughts #stayhome #μένουμεσπίτι #selfquarantine #love #care #connect».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

apithano.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *