Κορόιδεψαν μια μαμά επειδή φόρεσε μπικίνι στην παραλία. Δείτε όμως την αποστομωτική απάντηση της!

Κορόιδεψαν μια μαμά επειδή φόρεσε μπικίνι στην παραλία.

Δείτε όμως την αποστομωτική απάντηση της!

Κορόιδεψαν μια μαμά επειδή φόρεσε μπικίνι στην παραλία

 

Της Θένιας Παφραλίδου

 

Νεαρή μητέρα δέχτηκε bullying επειδή βγήκε στην παραλία φορώντας μπικίνι!

Η Tanis είναι μια νεαρή μητέρα, 33 ετών, η οποία δεν μπορούσε να περιμένει άλλο για να πάει στην παραλία για πρώτη φορά μετά από 13 ολόκληρα χρόνια.

Το να βγεις έξω με το μπικίνι σου είναι πολύ δύσκολο για πολλές γυναίκες, πόσο μάλλον για μια μητέρα πέντε παιδιών, όμως η Tanis διεκδίκησε τη θέση της κάτω από τον ήλιο εκείνη την ημέρα και ήταν έτοιμη για να μαυρίσει!

Δυστυχώς, μια μέρα που θα έπρεπε να ήταν γεμάτη χαλάρωση και απόλαυση καταστράφηκε και η ίδια κατέληξε στο σπίτι της να κλαίει. Η Tanis δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία συνοδευόμενη από το εξής μήνυμα και έκανε τους πάντες να παραμιλάνε:

«Αυτό είναι μια ανοιχτή επιστολή προς δυο νεαρούς και μια κοπέλα οι οποίοι αποφάσισαν σήμερα να απέχουν από τη δουλειά τους στο Sherwood Park, όπου χτίζουν ένα σπίτι, κι επέλεξαν να έρθουν στην παραλία Alberta για να χαλαρώσουν κάτω από τον ήλιο και να απολαύσουν το νερό και μερικές μπύρες.

Λυπάμαι αν η πρώτη μου απόπειρα μετά από 13 χρόνια για ηλιοθεραπεία φορώντας το μπικίνι μου δημόσια «σας αηδίασε».

 

Κορόιδεψαν μια μαμά επειδή φόρεσε μπικίνι στην παραλία. Δείτε όμως την αποστομωτική απάντηση της!

 

Λυπάμαι που το στομάχι μου δεν είναι επίπεδο και σφιχτό. Λυπάμαι που η κοιλιά είναι καλυμμένη με ραγάδες.

 

Κορόιδεψαν μια μαμά επειδή φόρεσε μπικίνι στην παραλία. Δείτε όμως την αποστομωτική απάντηση της!

 

Όμως δεν λυπάμαι που το σώμα μου φιλοξένησε, μεγάλωσε, προστάτεψε, γέννησε και έθρεψε ΠΕΝΤΕ υπέροχα, υγιή, έξυπνα και πανέμορφα ανθρώπινα όντα.

  🌼Τα όνειρα είναι σαν την θάλασσα.Δεν τελειώνουν ποτέ.!Καλησπέρα!

Λυπάμαι αν το 33 ετών και 57 κιλών σώμα μου σας προσέβαλε τόσο πολύ που νιώσατε πως έπρεπε να με δείξετε, να με χλευάσετε και να προσποιηθείτε πως με κλωτσάτε.

Θέλω να σας ενημερώσω πως καθώς κοιτάζω τα «τέλεια» νεανικά κορμιά σας, το μόνο που αναρωτιέμαι είναι «τι μεγάλα και εκπληκτικά κατορθώματα έχουν κάνει τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ σώματα;»

Θέλω επίσης να σας ενημερώσω πως κράτησα το κεφάλι μου ψηλά, ατρόμητη όσο εσείς με χλευάζατε, προσποιούμενη πως ό,τι λέγατε και κάνατε δεν με επηρέαζε, όμως έκλαψα πολύ στο αυτοκίνητο πηγαίνοντας στο σπίτι.

Σας ευχαριστώ που μου καταστρέψατε τη μέρα.

Άνθρωποι σαν κι εσάς κάνουν τον κόσμο μας ένα άσχημο μισητό μέρος.

Δεν μπορώ να βοηθήσω αλλά λυπάμαι τις γυναίκες που μια μέρα θα κληθούν να γεννήσουν τα παιδιά σας και να γίνουν «αηδιαστικές» στα μάτια σας καθώς τα σώματά τους θα αλλάξουν στην διάρκεια αυτής της μαγικής διαδικασίας, της γέννας.

Ελπίζω μόνο πως μια μέρα θα συνειδητοποιήσετε πως οι ουλές από τη μάχη μου, είναι κάτι για το οποίο είμαι περήφανη και δεν ντρέπομαι για αυτό.»

 

Η Tanis, είναι μητέρα 5 παιδιών και χλευάστηκε για την απόφασή της να βγει με μπικίνι στην παραλία.

Η απάντησή της έκανε το γύρω του διαδικτύου και έγινε η έμπνευση για πολλές μητέρες ανά τον κόσμο ώστε να νιώσουν καλύτερα για τον εαυτό τους και το σώμα τους.

Παρακάτω θα δείτε μια τρομερή εκδήλωση ευαισθητοποίησης με την Tanis και από άλλες μητέρες, οι οποίες φόρεσαν τα μπικίνι τους δημόσια και παρέλασαν για τα σώματα και τις αποφάσεις τους.

  Γιατί λέμε τα κάλαντα τις γιορτές

 

Κορόιδεψαν μια μαμά επειδή φόρεσε μπικίνι στην παραλία

 

 φόρεσε μπικίνι στην παραλία

 

Κορόιδεψαν μια μαμά επειδή φόρεσε μπικίνι στην παραλία

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *