Τρία έξυπνα τρικ για να χάσετε βάρος χωρίς κόπο

Τρία έξυπνα τρικ για να χάσετε βάρος χωρίς κόπο

Τρία έξυπνα τρικ για να χάσετε βάρος χωρίς κόπο

 

Αν σας ταλαιπωρούν 2-3 κιλά που πήρατε στις διακοπές και θέλετε με τη νέα σεζόν να τα χάσετε,

δείτε τι μπορείτε να κάνετε και να έχετε αποτέλεσμα, χωρίς να το καταλάβετε.

 

Τρία έξυπνα τρικ για να χάσετε βάρος χωρίς κόπο

 

Μειώστε τη ζάχαρη

Ειδικά αν τρώτε γλυκά καθημερινά και βάζετε μπόλικη ζάχαρη στον καφέ σας, μια μικρή μείωση μπορει να κάνει τη διαφορά, χωρίς εσείς να στερηθείτε τις απολαύσεις σας.

Βάλτε λιγότερη ζάχαρη στον καφέ σας, προτιμήστε λίγη μαύρη σοκολάτα κι αν θέλετε γλυκό, επιλέξτε να το φάτε μετά το φαγητό.

Ο λόγος είναι ότι τότε η απορρόφηση του λίπους και της ζάχαρης που περιέχει είναι μικρότερη και η διάσπαση των συστατικών του γίνεται γρηγορότερα, αφού λόγω του φαγητού, το πεπτικό μας έχει ήδη μπει σε λειτουργία.

Αν φάτε το γλυκό σας το απόγευμα με άδειο στομάχι, θα προκαλέσετε απότομη αύξηση και στη συνέχεια απότομη πτώση του σακχάρου του αίματος που θα σας στείλει κατευθείαν στο ψυγείο.

 

Βγείτε με φίλους που δεν... αγαπούν το φαγητό

 

Βγείτε με φίλους που δεν… αγαπούν το φαγητό

Οι καλοφαγάδες σίγουρα θα σας παρασύρουν σε γαστρονομικές περιπέτειες, σε αντίθεση με τους φίλους που δεν θεωρούν το φαγητό απόλαυση και μπορεί να σας κρατήσουν παρέα σε μια βόλτα, χωρίς… θερμίδες.

Σύμφωνα με έρευνα που έχει δημοσιευτεί στο Obesity, όσοι προσπαθούσαν να χάσουν βάρος και έκαναν παρέα με πιο λεπτούς φίλους, τα κατάφερναν καλύτερα, πιθανόν λόγω κοινωνικής πίεσης ή λόγω του ότι απλώς ακολουθούσαν το παράδειγμά τους.

 

Επιλέγετε μικρά πιάτα όταν τρώτε

Επιλέγετε μικρά πιάτα όταν τρώτε

Το μικρό πιάτο φαίνεται γεμάτο, ακόμη κι αν είναι λιγότερη η ποσότητα, κάτι που βοηθά και ψυχολογικά, αφού όταν χορταίνει το μάτι, χορταίνει πιο εύκολα και το στομάχι.

  Κόλπα για να Χάσετε Κιλά Χωρίς καν να το Παρατηρήσετε

Προτιμήστε, λοιπόν, να χρησιμοποιείτε μικρότερα πιάτα κι έτσι να καταναλώνετε μικρότερες ποσότητες,χωρίς να το καταλαβαίνετε.

 

clickatlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *