5 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ ΣΤΟ SURVIVOR

5 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ ΣΤΟ SURVIVOR

5 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ ΣΤΟ SURVIVOR

 

Τι θα έπαιρνε το κάθε ζώδιο μαζί του στο survivor;

 

Κριός

 

Κατ’ αρχάς θα έπαιρνε μια μεγάλη, καλοακονισμένη φαλτσέτα. Θα την χρησιμοποιούσε για να κόβει καρύδες, ανανάδες και άλλους βρώσιμους καρπούς.

 

Όμως, αν κάποιο πρόβατο της αγέλης του/της σήκωνε κεφάλι, θα το έκοβε και αυτό! Για τους ίδιους λόγους, θα διάλεγε και ένα σφυρί.

 

Εκεί που θα δώσει την μεγαλύτερη προσοχή του/της ο αθλητικός Κριός μας είναι, ένα όργανο γυμναστικής (έστω και τα λάστιχα, που θα αναδεικνύουν τα καλογυμνασμένα του/της μπράτσα), τα αγαπημένα του/της αθλητικά παπούτσια για το καθημερινό τζόκινγκ και φυσικά ένα σωστό, μικροφτιαγμένο σορτσάκι, που δε θα κρύβει τίποτα από τους άψογα γραμμωμένους μύες του/της.

 

Ταύρος

 

Ένα γκαζάκι συνοδευόμενο από τα απαραίτητα αξεσουάρ όπως ένα κατσαρόλι και ένα τηγάνι θα ήταν μάλλον οι πρώτες σκέψεις του αγαπημένου μας καλοφαγά, αφού μόλις ανοίγει τα μάτια, το πρώτο πράγμα που του έρχεται στο μυαλό είναι ένας αχνιστός, μυρωδάτος καφές.

 

Αμέσως μετά, απαραίτητο επίσης, μια και θα βρίσκεται σε “μέρη ξωτικά κι ονειρεμένα”, ένας τσελεμεντές, ένα βιβλίο μαγειρικής με εξωτικές συνταγές. Φυσικά, δε θα ξεχνούσε ποτέ το μαχαιροπίρουνό του.

 

Κι αλίμονο, ποτέ και για τίποτα δε θα αποχωριζότανε το πανάκριβο, από δέρμα κροκοδείλου, λατρεμένο πορτοφόλι του/της. Αυτό που είναι το πρώτο δώρο που έκανε στον ηδυπαθή μας Ταύρο το αγαπημένο του/της ταίρι.

 

Δίδυμοι

 

Θα ξεκινήσει από τα ουσιώδη. ΜΡ3 με την τελευταία, μεγάλη επιτυχία του αγαπημένου του/της τραγουδιστή, που αν δεν το ακούει τουλάχιστον 500 φορές την ημέρα, δε θα ‘‘ξεκολλήσει’’.

 

Εφημερίδες και περιοδικά, κουτσομπολίστικα βεβαίως, για να μην ξεμείνει από το αγαπημένο του/της θέμα. Κινητό, με δυο-τρείς φορτισμένες μπαταρίες καβάντζα, ή εναλλακτικά ασύρματο στη βαριά ανάγκη, μην τύχει και χάσει την επαφή και την επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

 

Ένα σοβαρό βιβλίο οπωσδήποτε, για να φαίνεται πως είμαστε άτομα με υψηλό πνευματικό επίπεδο. Και πάνω-πάνω στη βαλίτσα, ένα γκατζετάκι με άπειρα ηλεκτρονικά παιχνίδια, έτσι για να μην σκουριάζει το μυαλό.

 

  Το 2022 θα είναι η χρονιά σου αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα ζώδια!

Καρκίνος

 

Πώς αλλιώς; Το γλυκό, ευαίσθητο Καρκινάκι μας, θα ξεκινήσει με το μισολιωμένο, λούτρινο αρκουδάκι του, ναι, το πρώτο δώρο που του έκανε η μανούλα, και βέβαια την αγαπημένη κουβερτούλα να το σκεπάζει.

 

Μια οικογενειακή φωτογραφία, σε μεγέθυνση, όπου όλοι είναι χαρούμενοι και αγκαλιασμένοι, με την γιαγιά στη μέση. Αχ! Και αυτά τα ολόφρεσκα κουλουράκια, που μοσχομυρίζουν βανίλια.

 

Τα έψησε η γιαγιούλα για τον δρόμο, νάχει κάτι να τσιμπάει το παιδί. Και φυσικά, το λατρεμένο καρύκευμα της μαμάς, που πάει σε όλα τα φαγητά και τα κάνει θεσπέσια, πεντανόστιμα, μοιάζουν όλα σπιτικά! Έτσι, για να μην του λείψει το οικογενειακό τραπέζι.

 

Λέων

 

‘‘Τι;!; Δε θα έχω το τροχόσπιτό μου;;; Πώς είπατε, μόνο 5; Αν είναι δυνατόν! Σε πρώτη φάση, φαντάζομαι! Τέλος πάντων, ό,τι άλλο χρειαστώ, θα το απαιτήσω από την παραγωγή. Θα ξεκινήσω με το νεσεσέρ με τα καλλυντικά που αναδεικνύουν την ομορφιά μου. Μετά το βαλιτσάκι με τα είδη περιποίησης της χαίτης μου, για να φανεί το μεγαλείο μου. Το εργαλείο που μου κάνουν μασάζ, πάντα το χρειάζομαι μετά από μια κουραστική μέρα. Ας ρίξω και μια βεντάλια, όλο και κάποιος θα βρεθεί να μου κάνει αέρα. Τέλος, μια αστραφτερή τουαλέτα (ή ένα σμόκιν, ανάλογα με το φύλο), για την δεξίωση της έναρξης, να λάμψω, να ξεχωρίσω!’’ Είπε και βρυχήθηκε ο/η μεγαλοπρεπής Λέων.

 

Παρθένος

 

Το πρώτο πράγμα που θα βάλει στη βαλίτσα του/της ο/η σχολαστικός/η μας Παρθένος, είναι ένα πολυεργαλείο, ένας ελβετικός σουγιάς.

 

Με αυτό θα αντιμετωπίσει ό,τι χρειαστεί για να εξασφαλίσει την τροφή του σε πρώτη φάση. Αμέσως μετά, θα φροντίσει το ‘‘φαρμακείο’’ του/της. Πληρέστατο, θα περιέχει οινόπνευμα, σαπούνι, αντισηπτικό, μωρομάντιλα, ένεση κορτιζόνης και ένεση αδρεναλίνης, παυσίπονα και ό,τι άλλο απαραίτητο για ένα φορητό φαρμακείο.

 

Θα προνοήσει να έχει δυο-τρείς σακούλες ξηρούς καρπούς, μήπως και πεινάσει. Θα πάρει οπωσδήποτε μια κουνουπιέρα και τέλος, ένα βιβλίο για την υγεία και την ευεξία, για τον ελεύθερο χρόνο του/της.

 

 

5 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ ΣΤΟ SURVIVOR

Ζυγός

 

Νάτος ο νάρκισσός μας. Είτε άντρας είτε γυναίκα, η μόνη έννοια του/της είναι η ομορφιά του/της. Βασικό, λοιπόν, το νεσεσέρ καλλυντικών και απαραίτητος ο καθρέφτης (ολόσωμος αν ήταν δυνατόν).

 

Ένα σετ αξεσουάρ (ζώνες, φουλάρια, εσάρπες) μια και η λεπτομέρεια είναι που κάνει την διαφορά και αναδεικνύει το λεπτό του/της γούστο. Θα χρειαστεί οπωσδήποτε μια ποιητική συλλογή ή ένα άλμπουμ με αρχιτεκτονικά αριστουργήματα, για να καταφεύγει εκεί όποτε αισθάνεται να προσβάλλουν την αισθητική του/της.

 

Και, τέλος, το τελευταίο best-seller βιβλίο με τίτλο: ‘‘ΠΩΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ΖΩΝΤΑΝΗ, ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ’’.

 

  Τα 4 ζώδια με τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σχέση τον Νοέμβριο

Σκορπιός

 

Θα ξεκινήσει με τα βιβλία, φαντάζομαι. Αστυνομικές ή κατασκοπευτικές περιπέτειες, οδηγίες ανάγνωσης των Ταρώ, θέματα αστρολογίας, μέθοδοι ψυχανάλυσης και διάφορα άλλα, που κεντρίζουν το εξαιρετικά διεισδυτικό του/της μυαλό.

 

Και όμως, αφού σκεφτεί και αναλύσει εις βάθος τη χρησιμότητα των πιο πάνω, θα καταλήξει στο Kama Sutra. Θα το συνοδέψει και με ένα σετ kinky εσώρουχα. Φυσικά, θα πάρει και προφυλακτικά, ο/η φιλήδονος/η Σκορπιός μας.

 

Απαραίτητη συντροφιά του/της ένα καλά ακονισμένο μαχαίρι, είτε για να εξασφαλίσει την τροφή του/της, είτε για να εκδικηθεί όποιον τον/την βλάψει. Τέλος, χρήσιμο θα του/της είναι ένα σετ ψαρέματος. Ώστε να μπορεί να ξεκόβει, να απομακρύνεται όποτε κουράζεται από τους θορυβώδεις άλλους.

 

Τοξότης

 

Χαρακτηριστικά του/της οι δραστηριότητες, η ενέργεια, η αναζήτηση περιπέτειας. Ανάγκη του/της η απόκτηση πληροφοριών, γνώσης, εμπειριών.

Πρώτη του/της έννοια οι σημειώσεις του/της για να πάρει και αυτό το πτυχίο, αφού όλο και κάτι σπουδάζει ή παρακολουθεί κάποιο σεμινάριο. Θα αναζητήσει έναν πληρέστατο ταξιδιωτικό οδηγό με όλες τις πληροφορίες για το νησί του προορισμού του/της.

Θα πάρει ανθεκτικά, άνετα αθλητικά παπούτσια, ειδικά για ορειβασία. Ένα πτυσσόμενο ποδήλατο θα είναι πολύ χρήσιμο για την εξερεύνηση των τροπικών δασών που θα βρει, αλλά και μια στολή δύτη, απαραίτητη για την μελέτη των εξωτικών βυθών που θα ξανοιχτούν μπροστά του/της.

 

Αιγόκερως

 

Αλίμονο να μην πάρει μαζί του το laptop του/της, ο/η εργασιομανής Αιγόκερώς μας! Πώς αλλιώς θα έχει συνεχή και άμεση επαφή με το γραφείο;

 

Μαζί με αυτό και το τελευταίο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης, με τις πρόσφατες διατάξεις της Τράπεζας της Ελλάδος για το Χρηματιστήριο και ένα βιβλίο σχετικό με στρατηγικές δικτύωσης για αύξηση των κερδών των επιχειρήσεων.

 

Μα και ένα νεσεσεράκι με νυχοκόπτη, τσιμπιδάκια, ξυριστικές μηχανές για να εμφανίζεται πάντα comme-il-faut. Σίγουρα θα διαλέξει ένα ακριβό, σοβαρό ταγιεράκι εκείνη, κοστούμι εκείνος, γιατί… ‘‘πού ξέρεις; Όλο και κάποια πρόταση συνεργασίας μπορεί να συζητηθεί σε πιθανό επαγγελματικό δείπνο’’. Και… ‘‘μην ξεχάσω, κάτι kinky για μια ενδιαφέρουσα ερωτική βραδιά’’.

 

  Η καλύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου μόλις ξεκίνησε και αυτά είναι τα 3 τυχερά ζώδια

Υδροχόος

 

Κοντάρια, πανί, μπογιά, πινέλο. Χρειαζούμενα για τον οικολόγο μας, γιατί όλο και κάποιο σπάνιο είδος ζώου, ψαριού, φυτού θα απειλείται με εξαφάνιση στον τροπικό παράδεισο που θα βρεθεί, και θα αναγκαστεί να διαδηλώσει.

 

Επίσης, θα πάρει μπαταρίες, καλώδια, κατσαβίδια, γιατί μπορεί να χρειαστεί να διορθώσει κάποιο μηχάνημα ή, ακόμα καλύτερα, να εφεύρει κάποιο νέο! Η απόλυτη εξοικείωσή του/της με την τεχνολογία οδηγεί σε ένα γκατζετάκι, συνδυασμό παιχνιδιών με ανακάλυψη νέων κόσμων.

 

Απαραίτητο ένα χαλάκι γιόγκα. Και τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, ένα ηλεκτρονικό άλμπουμ με φωτογραφίες και βίντεο από τις άπειρες πορείες και διαδηλώσεις που έχει πάρει μέρος με τα φιλαράκια του/της.

 

Ιχθύς

 

Αχ! Τα γλυκά μας ψαράκια, από ονειροπόλα έως εντελώς ανίκανα να προσαρμοστούν στην πραγματικότητα, κάποιες φορές! Το τεράστιο, πουπουλένιο, αγαπημένο τους μαξιλάρι και μια αιώρα για να ξαπλώνουν, να αιωρούνται, να φεύγουν για αλλού, σε μέρη μακρινά και ονειρεμένα, αφού θα βοηθάει και το ευρύτερο περιβάλλον του εξωτικού νησιού, θα ήταν αρκετά.

 

Καλό είναι να έχουν και ένα μεγάλο παγούρι γεμάτο με το αγαπημένο τους αλκοολούχο ποτό, για τις κρύες νύχτες ή για φαρμακευτικούς λόγους (λέμε τώρα). Ένα ρομαντικό βιβλίο ή μια ερωτική ποιητική συλλογή του 19ου αιώνα.

 

Και την γυάλα με το χρυσόψαρο, ρομαντικό ενθύμιο, δώρο από το ταίρι του/της (που μόλις παντρεύτηκε, αλλά ποτέ δεν έπαψε να αγαπά το γλυκό ψαράκι!).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *