Ο αριθμός των αλόγων που βλέπετε σε αυτήν την εικόνα αποκαλύπτει μια κρυφή όψη της προσωπικότητάς σας!

αριθμός των αλόγων

Το γρήγορο κουίζ εικόνων που μπορεί να σας πει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για μια συγκεκριμένη κρυφή πτυχή της προσωπικότητάς σας…



Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για τις κρυφές πτυχές της προσωπικότητάς σας; Η προσωπικότητά σας δεν είναι μόνο επιφανειακή και ίσως να μην συνειδητοποιείτε ότι έχετε αυτά τα κρυμμένα χαρακτηριστικά.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Εάν έχετε αναρωτηθεί ποτέ για τις κρυμμένες πτυχές της προσωπικότητάς σας ή για τα κρυμμένα χαρακτηριστικά του υποσυνείδητού σας, μπορείτε να αποκαλύψετε λίγα πράγματα κοιτώντας την εικόνα αυτή.

Πόσα άλογα βλέπετε;

Αν είδατε μόνο ένα άλογο…
Είστε ο ορισμός ενός ατόμου «γενικής εικόνας». Διατηρείτε προοπτική σε ό, τι κάνετε. Ενώ άλλοι άνθρωποι παγιδεύονται στην προσωπική τους προοπτική, κατορθώνετε να διατηρήσετε μια αντικειμενική κοσμοθεωρία.
Είστε ο τύπος του ατόμου που μπορεί να δει τα πράγματα από κάθε οπτική γωνία και να δείτε τα πράγματα εύκολα από τις οπτικές γωνίες και άλλων ανθρώπων. Ίσως να μην δίνετε μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, αλλά σίγουρα έχετε μια πιο ρεαλιστική άποψη για τον κόσμο.
Οι άνθρωποι απευθύνονται σε σας για να διαχειριστείτε τα πράγματα. Είστε ακριβώς ο τύπος του ατόμου που του δίνονται ηγετικές θέσεις επειδή μπορείτε πάντα να κρατάτε τα μάτια σας στον στόχο και να υπερβαίνετε συνεχώς τις αναμενόμενες προσδοκίες.
Κρατάτε τα πράγματα απλά, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε σε αυτό που είναι σημαντικό και τα καταφέρνετε πολύ καλά.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αν είδατε τέσσερα έως εννέα άλογα…
Είστε εξαιρετικά εργασιομανείς και δίνετε μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Αριστεύετε επαγγελματικά, ακαδημαϊκά και κοινωνικά όταν το βάλετε στόχο. Παίρνετε τα πράγματα αρκετά σοβαρά, περισσότερο από τους υπόλοιπους γύρω σας και γι ‘αυτό συνήθως επιτυγχάνετε περισσότερο από τον μέσο άνθρωπο. Τα επιτεύγματά σας είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και επιμονής.
Ενώ είστε προσεκτικοί στη λεπτομέρεια, συνειδητοποιείτε επίσης ότι δεν είναι σκόπιμο να γίνετε τελειομανείς. Γνωρίζετε ότι το τέλειο είναι ο εχθρός του καλού και ότι δεν μπορείτε να ξοδέψετε όλο τον χρόνο σας προσπαθώντας να κάνετε τα πάντα τέλεια – αλλιώς κινδυνεύετε να μην πετύχετε ποτέ τίποτα.
Ο άλλος λόγος που δεν ξοδεύετε όλο τον χρόνο σας προσπαθώντας να είστε τέλειος είναι το απλό γεγονός ότι δεν έχετε την ενέργεια να το κάνετε. Έχετε την τάση να δίνετε στο έργο σας το 110% των δυνατοτήτων σας και στο τέλος της ημέρας ξέρετε ότι κάνατε το καλύτερο δυνατό – ακόμα κι αν αυτή η προσπάθεια δεν είναι ακριβώς «τέλεια».
Αν είδατε 10 ή περισσότερα άλογα…
Είστε τελειομανείς και πιστεύετε ότι τα πράγματα δεν επιτυγχάνονται ουσιαστικά, εκτός εάν γίνουν τέλεια. Πιστεύετε ότι δεν έχει νόημα να κάνετε κάτι εάν δεν πρόκειται να γίνει σωστά. Έχετε την τάση να είστε επικριτικοί απέναντι στους ανθρώπους που κάνουν ημιτελή πράγματα.
Όταν συμμετέχετε σε μια ομαδική προσπάθεια, αναλαμβάνετε αμέσως το προβάδισμα γιατί θέλετε τα πράγματα να γίνονται με τον τρόπο σας. Οι άνθρωποι συνήθως δεν έχουν πρόβλημα με τον αρχηγικό σας ρόλο, διότι όταν είστε υπεύθυνοι είναι σίγουρο ότι θα ξεπεράσετε τις προσδοκίες με κάθε δυνατό τρόπο.
Μερικές φορές μπορεί να παγιδευτείτε στην τελειομανία σας και ίσως χρειαστείτε μια ώθηση για να το ξεπεράσετε, αλλά τελικά συνειδητοποιείτε ότι αυτό απλά σημαίνει πως δεν υπάρχει κάτι παραπάνω που να μπορείτε να κάνετε.

  Αυτές οι φανταστικές φωτογραφίες μας δείχνουν πως ο φόβος και οι ανησυχίες μας μετατρέπουν σε εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Όταν δεν μπορείτε να καταφέρετε κάτι στο επίπεδο τελειότητας που θέλετε, πρέπει μερικές φορές να κάνετε ένα βήμα πίσω και να εκτιμήσετε τη δουλειά σας. Ακόμη και όταν τα πράγματα δεν είναι τέλεια, η σκληρή δουλειά σας δεν περνά ποτέ απαρατήρητη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *